Öncelikle herkese merhaba.11. Sınıfım bunu belirteyim. Tyt netim şu anda 60-65 arası Türkçede genellikle 30 civarındaydım matematik 20-25 sosyal 10+ yapıyorum fen de 10- civarlarında. Sizce bu netler nasıl yükselir? Endişelenmekte acele mi ediyorum acaba. Günlük rutin olarak 30 paragraf sorusu çözüyorum ve Tyt mat 345 yarısı bitti sayılır. Önerileriniz açığım. (Hedefim ilk 15 bin?)
Türkçe ve Matematik derslerine önem verin hocam. Onları 35 üstü sabitlerseniz zaten geriye kalanlar kolay. Sosyal ve fen derslerinde konularınız eksik sanırsam. Konuyu öğrenip üzerine test çözdüğünüz zaman o iki branşınızdaki netler uçar. Önemli dersler tr ve mat
quote:
Orijinalden alıntı: artixvonkrieger
Türkçe ve Matematik derslerine önem verin hocam. Onları 35 üstü sabitlerseniz zaten geriye kalanlar kolay. Sosyal ve fen derslerinde konularınız eksik sanırsam. Konuyu öğrenip üzerine test çözdüğünüz zaman o iki branşınızdaki netler uçar. Önemli dersler tr ve mat
canım hocam ne güzel konuştunuz öyle ya
tr ve mat 35 üstü ha.ah be hocam zaten onu yapsak daha ne kalıyorki :D 10 sosyal işaretle fene bakma miss.
ama türkçe hadi neysede mat zor be üstadım 35 üstü yapmak.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme