Şimdi Ara

Nasıl yükselecek bu TYT?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba.11. Sınıfım bunu belirteyim. Tyt netim şu anda 60-65 arası Türkçede genellikle 30 civarındaydım matematik 20-25 sosyal 10+ yapıyorum fen de 10- civarlarında. Sizce bu netler nasıl yükselir? Endişelenmekte acele mi ediyorum acaba. Günlük rutin olarak 30 paragraf sorusu çözüyorum ve Tyt mat 345 yarısı bitti sayılır. Önerileriniz açığım. (Hedefim ilk 15 bin?)

• Türkçe ve Matematik derslerine önem verin hocam. Onları 35 üstü sabitlerseniz zaten geriye kalanlar kolay. Sosyal ve fen derslerinde konularınız eksik sanırsam. Konuyu öğrenip üzerine test çözdüğünüz zaman o iki branşınızdaki netler uçar. Önemli dersler tr ve mat
  • quote:

Orijinalden alıntı: artixvonkrieger

Türkçe ve Matematik derslerine önem verin hocam. Onları 35 üstü sabitlerseniz zaten geriye kalanlar kolay. Sosyal ve fen derslerinde konularınız eksik sanırsam. Konuyu öğrenip üzerine test çözdüğünüz zaman o iki branşınızdaki netler uçar. Önemli dersler tr ve mat
    canım hocam ne güzel konuştunuz öyle ya

tr ve mat 35 üstü ha.ah be hocam zaten onu yapsak daha ne kalıyorki :D 10 sosyal işaretle fene bakma miss.

ama türkçe hadi neysede mat zor be üstadım 35 üstü yapmak.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.