Bildirim
Nat geo discovery vs en ucuz nasıl izlerim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
d smart pek çok belgesel kanalını sunuyor hocam. Ek belgesel paketiyle şuan en fazla orada. Tv de modül destekliyse N11 den d smart aile spor modül alıp ek belgsel açtırarak izlersiniz (Nat Geolar, Discoveryler, Docobox, Via. History, Bbc Earth, Outdoor ve LoveNature var) -
Digiturk evin yıldızı paketi tavsiye ederim aylık 19 tl
3 ay film ve 3 ay dizi kanalları hediye
(7 belgesel kanalı-antenin 7 dereceye kurulu olması gerek)
Nat geo
Nat geo wild
Bein iz
History
Bbc earth
Discovery
Discovery science
Ayrıca bein movies stars-bein gurme-bein h&e,birkaç tane de yabancı haber kanalı+bein connect
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 26 Mart 2020; 12:41:46 > -
N11'de şu an 1 yıllık aile spor paketi 148 TL. Fiyat gayet uygun bence. Kanal içeriğini @mrdigital arkadaşımız detaylı yazmış. Modül linkini paylaşmak isterdim ama yasak mı bilmiyorum. N11e dsmart modül yazarsanız çıkar -
Belgesel olarak D-Smart i tercih ederim 20 TL civarına full paket izliyosun fakat biraz uğraşman lazim -
Türksat'ta şifresiz izleniyor sadece keyle (tandberg/internetsiz)
Fox networks frekansındaki bütün kanallar 12461 H 20800
Nat geo
Nat geo people
Nat geo wild
Fx
Fox crime
Fox life
24 kitchen
Bu frekans hangi platforma aitse,yönetenler ya amatörler yada kasıtlı olarak yapıyorlar,bir şifre sistemi bu kadar basit olamaz
Eutelsat 9B uydusunda
11977 H 27500 frekansında
Love and Nature hd türkçe şifresiz
12034 V 27500 frekansında
Rtg international türkçe şifresiz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 26 Nisan 2020; 15:6:40 > -
Nasıl bir şey hocam biraz açar mısınızquote:
Orijinalden alıntı: Antalyalı.
Türksat'ta şifresiz izleniyor sadece keyle (tandberg/internetsiz)
Fox networks frekansındaki bütün kanallar 12461 H 20800
Nat geo
Nat geo people
Nat geo wild
Fx
Fox crime
Fox life
24 kitchen
Bu frekans hangi platforma aitse,yönetenler ya amatörler yada kasıtlı olarak yapıyorlar,bir şifre sistemi bu kadar basit olamaz
Eutelsat 9B uydusunda
11977 H 27500 frekansında
Love and Nature hd türkçe şifresiz
12034 V 27500 frekansında
Rtg international türkçe şifresiz -
Türksat için uydu alıcısının tandberg şifreleme sistemi destekli olması gerek,zaten çoğu uydu alıcısında var,ben next kullanıyorum,ara sıra değişen güncel şifreyi yazınca açılıyor,uydu alıcı powervu destekli olursa 4.8 derecedeki belgesel kanallarını da açar(Animal planet,Discovery ve birkaç kanal daha var).Güncel şifreyi takip etmek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Antalyalı. -- 15 Mayıs 2020; 21:35:56 > -
Bende dsmart bütün kanallar açık 11.85 veriyorum hocam filmleri pek bir şeye benzemiyor ama belgesel kanalı çok -
Hocam bu fiyata tüm kanalları nasıl aldınız bilgi verir misiniz? -
Bende modül var 2 yıllık 1 yük bütün kanallar açık 1 yol aile spor paketi kafamda aman kapat boşuna dsmart durmasın diyorum inatçı oluyorum ama herseferinde çok ikna edici teklif verip kalıyorum genelde de bu modülü olanlara bu teklifleri yapıyorlar -
hem powervu hemde tandberg destekli uygun bir cihaz önerebilirmisiniz?quote:
Orijinalden alıntı: Antalyalı.
Türksat için uydu alıcısının tandberg şifreleme sistemi destekli olması gerek,zaten çoğu uydu alıcısında var,ben next kullanıyorum,ara sıra değişen güncel şifreyi yazınca açılıyor,uydu alıcı powervu destekli olursa 4.8 derecedeki belgesel kanallarını da açar(Animal planet,Discovery ve birkaç kanal daha var).Güncel şifreyi takip etmek lazım -
Bu konuda maalesef bilgim yok,galiba şirketler cihazda tandberg powervu desteğinin olduğunu artık gizliyorlar söylemiyorlar,next 2053 ve next 64 modellerini araştırabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X