Şimdi Ara

Naturalnest omega 3 markasını duyan var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
3.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Naturalnest omega 3 markasını duyan var mı ?

Bu ürünü aldım kullanıyorumda içime kurt düştü. Yav arkadaş ne bir yabancı sitesi var ne bir şey var. Nerede üretilmiş hiçbir bilgiye ulaşamadım ? Üstelik en iyi e ticaret sitelerinde satılıyor bu ürün ?

Kullanan varsa yardımcı olabilir mi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Naturalnest Omega 3: Neler Bilmelisiniz?

Naturalnest hangi ülkenin markasıdır? Naturalnest, Türkiye merkezli bir markadır.

Naturalnest firması kimindir? Naturalnest firması, 2015 yılında kurulan Nutritab Gıda ve Sağlık Ürünleri A.Ş.'ye aittir.

Naturalnest Omega 3 nerede üretilmektedir? Naturalnest Omega 3 ürünleri, Türkiye'de GMP sertifikalı tesislerde üretilmektedir.

Naturalnest nasıl bir markadır? Naturalnest, doğal ve kaliteli takviye ürünleri sunan bir markadır. Ürünleri, uluslararası standartlara uygun olarak üretilmekte ve bağımsız kuruluşlar tarafından test edilmektedir.

Naturalnest kullanıcı yorumları nasıldır? Naturalnest Omega 3 kullananların yorumları genellikle olumludur. Kullanıcılar, ürünün kaliteli olduğunu, balık kokusu olmadığını ve faydalarını hissettiklerini belirtmektedirler.

Naturalnest Omega 3 ürünlerini tercih etmelisiniz çünkü:

• Doğal ve kaliteli içeriklere sahiptir.
    • Türkiye'de üretilmektedir ve uluslararası standartlara uygundur.
    • Kullanıcı yorumları olumludur.
    • Balık kokusu yoktur.

Sağlığınızı desteklemek için doğal ve kaliteli Omega 3 takviyesi arıyorsanız, Naturalnest Omega 3'ü değerlendirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu markanın, ubikinol'unu kullanıyorum. Gayet güvenilirdir, merak etmeyin.

• GoldPunch kullanıcısına yanıt
    Hocam ürünün ifos test sonucunu buldumhttp://www.nutrasource.ca/files/IFOS%20Natural%20Nest%20Omega%203%20-%2030019572.pdf

Açıkçası rahatladım ama menşe ülke Almanya diyor. Naturalnest diye arattım hiçbir almanca sonuca ulaşamadım internetten ? Kafam karıştı biraz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mezunadam12

Hocam ürünün ifos test sonucunu buldumhttp://www.nutrasource.ca/files/IFOS%20Natural%20Nest%20Omega%203%20-%2030019572.pdfhttp://certifications.nutrasource.ca/certified-products/product?id=EBSU0004

Açıkçası rahatladım ama menşe ülke Almanya diyor. Naturalnest diye arattım hiçbir almanca sonuca ulaşamadım internetten ? Kafam karıştı biraz.

Hocam takviye ilaç firmaları böyle yapar. Etken maddeyi ya da içindeki bileşeni dışardan alır kendileri kapsülün içine sokar satar. Endişelenecek bir şey yok.

Ürünün websitesi bu:

http://www.naturalnest.com.tr//

Adresi, telefon numarası vesaire de var.

• Bende ocean plus omega 3 kullanıyordum baktım fiyatları uçtu. Dün bundan sipariş verdim. Gelince kullanacam bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ocean plus veya natures supreme al geç

• Up.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yeniden up. Kullanan dostlar var mı acep ?
  • Hocam bunu kullanınca faydalarını hissediyor musun

• quote:

Orijinalden alıntı: greenkitt

Hocam bunu kullanınca faydalarını hissediyor musun
    Hissediyorum hocam. Beynim bilgiye daha aç hale geldi. Konsantrasyon kaybım baya azaldı.
  • Yararı var mı bunun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Proportions

Yararı var mı bunun hocam
    Ben hissediyorum açıkçası üst yorumda yazdığım gibi. Tabii ki uzun süre kullanmak lazım 1 tane içince süperman olmayacağız. Ama 3-4 ay kullanırsak o zamanki etki çok iyi olur. Şuan 1 şişeyi yeni bitirdim. Etkilerini hissediyorum yeni yeni.
  • mezunadam12 M kullanıcısına yanıt
    ne gibi ihtiyaçlarınız için aldınız, ne gibi yararlarını gördünüz ve hergün mutlaka bir tane içtiniz mi?

• Ben duymadım hiç ama balık yağı olarak tavsiye arayan varsa kesinlikle easyfshoil yetişkinler için olan balık yağını öneririm. Çiğnenebilir jel formda, tek tek paketli midede kolay emiliyor o yüzden de sonradan balık tadı geri gelmiyor çok memnun kaldım
  • ben kullanıyorum. faydasını gördügümü düsünüyorum
  • Ben duymadım hiç ama balık yağı olarak tavsiye arayan varsa kesinlikle easyfshoil yetişkinler için olan balık yağını öneririm. Çiğnenebilir jel formda, tek tek paketli midede kolay emiliyor o yüzden de sonradan balık tadı geri gelmiyor çok memnun kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emre Karagan

Ben duymadım hiç ama balık yağı olarak tavsiye arayan varsa kesinlikle easyfshoil yetişkinler için olan balık yağını öneririm. Çiğnenebilir jel formda, tek tek paketli midede kolay emiliyor o yüzden de sonradan balık tadı geri gelmiyor çok memnun kaldım
    Hocam o üründeki EPA ve DHA oranları düşük hem de fiyatı daha pahalı. Bence benim gösterdiğim ürünü kullanın. Daha etkili olur.
  • mezunadam12 M kullanıcısına yanıt
    İçinde 600 mg omega 3 var Dünyadaki otoriteler günlük kullanım için bunu öneriyormuş, doktoruma da danıştım daha fazla kullanımı kronik rahatsızlıklarda öneriliyormuş
  • Up.
  • Markanın balık yağı hariç pek çok ürününü aldım. Güvenilir ve oldukça kaliteli ürünleri var. Yanılmıyorsam sardalya, hamsi ve uskumru balıklarının yağından üretiliyor. IFOS sertifikası mevcut. Omega yağ asidi oranları bence normal. Daha yüksek istiyorsanız aynı markanın DAY2DAY isimli omega-3 ürününe bakabilirsiniz.

NaturalNest Omega-3 IFOS:

DAY2DAY Omega-3 IFOS:

Naturalnest omega 3 markasını duyan var mı ? Naturalnest omega 3 markasını duyan var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mR.Hoppala -- 22 Şubat 2020; 5:45:7 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.