Şimdi Ara

Navigasyonun Menüsünü Değiştirmek İstiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aracımda kullandıgım NECVOX DVA 9950 HD HONDA CİVİC BLACK EDİTİON 7 INCH NAVİGASYONLU MULTİMEDYA cihazın mevcut olan yazılımını degistirmem münkün mü ? Haritadan bahsetmiyorum. yardımcı olursanız sevinirim.

• Selamlar,
    Aranızın Servisine danışmalısınız. Eğer daha sonra (Servis haricinde) takıldıysa cihazı aldığınız yere başvurmanız yerinde olur. Çünkü yazılımınız Lisans kaydı içermektedir; kaybetmeniz durumunda sorun yaşarsınız.

İyi seneler diliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

Selamlar,
    Aranızın Servisine danışmalısınız. Eğer daha sonra (Servis haricinde) takıldıysa cihazı aldığınız yere başvurmanız yerinde olur. Çünkü yazılımınız Lisans kaydı içermektedir; kaybetmeniz durumunda sorun yaşarsınız.

İyi seneler diliyorum.

Çok tşk ederim ilginiz ve alakanızdan ötürü hiç memnun degilim yazılımından çok saçma ve basit o yüzden başka bir modelin sistemsel yazılımı kopyalana bilir mi diye merak ettim acaba bunu yapan biri var mı varsa da yardımcı olabilir mi diye fakat servis bu konuda kayıtsız biz takarız diyorlar.
  • Cihazda hangi navigasyon yazilimini kullanılıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: infaz23

quote:

Selamlar,

İyi seneler diliyorum.

Çok tşk ederim ilginiz ve alakanızdan ötürü hiç memnun degilim yazılımından çok saçma ve basit o yüzden başka bir modelin sistemsel yazılımı kopyalana bilir mi diye merak ettim acaba bunu yapan biri var mı varsa da yardımcı olabilir mi diye fakat servis bu konuda kayıtsız biz takarız diyorlar.

Yapılabilir

• fehmi02 F kullanıcısına yanıt
    Nerden bakıcam bilmiyorum söyletseniZ bakıp yollarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: İmkansız

quote:

Orijinalden alıntı: infaz23

quote:

Selamlar,

İyi seneler diliyorum.

Yapılabilir

Nasıl yapıcaz bu konuyla ilgili yardımcı olursanız sevinirim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Navigadyonu acarken ekranda ne yazı çıkıyor?
    Igo Başarsoft
    Sygic
    Navitel
    Tom tom
    Garmin

gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fehmi02 -- 3 Ocak 2015; 3:11:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.