Şimdi Ara

Navitech double teyp 5volt çıkış alma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar , aracım da direksiyon kumandası olmadığı icin cinden Bluetooth direksiyon kumandası getirttim. Navitech nx206 double teyp kullanıyorum bundan 5 volt çıkış alabilir miyiz elektrikçi arkadaşların yardımını bekliyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Alacağınız elektriği nerede kullanacaksınız hocam tam anlayamadım. Bluetooth kumanda mı 5v ile çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam urun bu. Birini teybe bağlıyorsun birini direksiyona kendi Arasında kablosuz Bağlantı var bu sekilde direksiyon kumandan oluyor . Teybe bağlanan Çıkışta KEY a KEY b / 5 volt + ve - var . Benim ihtiyacım olan 5 volt çıkışı . Teyp navitech nx206 araç golf 2001.

Teyp Bağlantı semasida bu

• teybe gelen güç 12v bu güç kablosundan 12 v çekip 12v 5v dönüştürücü kullarak çalıştırabilirsin aparatı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teybe gelen kablodan ek yapıp , 5v 1000 Amper sarj aleti Alıp içindeki kablolara bağlasam olur o zmn dimi hocam tesekkurler yardımın icin

Edit: bu olur sanırım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askn04 -- 17 Ocak 2017; 0:12:28 >
  • askn04 kullanıcısına yanıt
    evet hocam oda olabilir hatta istersen birden fazla çıkışı olanlardan alıp bir ara kablo ile telefon tablet için şarj çıkışı da alabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: askn04

Hocam urun bu. Birini teybe bağlıyorsun birini direksiyona kendi Arasında kablosuz Bağlantı var bu sekilde direksiyon kumandan oluyor . Teybe bağlanan Çıkışta KEY a KEY b / 5 volt + ve - var . Benim ihtiyacım olan 5 volt çıkışı . Teyp navitech nx206 araç golf 2001.

Teyp Bağlantı semasida bu

iyi günler usta benzer kumandadan bende sipariş verdim.kumandanın montajını yaptınız mı.

• aozgur47 kullanıcısına yanıt
    12v da sıkıntı olmuyormuş teybe gelen kablodan ek yapıp kullanabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: askn04

12v da sıkıntı olmuyormuş teybe gelen kablodan ek yapıp kullanabilirsin

cevabınız için çok teşekkür ederim.ürün nasıl kullanışlı mı.ben newfron double din teypte kullanacağım umarım uyum konusunda sıkıntı yaşamam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.