Şimdi Ara

NAVITECH DV-C009 MI YOKSA GO GLOBAL OPPORTUNITIES DV-009 MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- NAVITECH DV-C009 5.3MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ+MP3/MP4 PLAYE+WEBCAM
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd95175
    http://www.navitech.com.tr/dijital-video-kamera-fotograf.asp

2- GO GLOBAL OPPORTUNITIES DV-009 5.3MP DİJİTAL FOTOĞRAF MAKİNESİ ve VİDEO KAMERA (TÜRKÇE MENÜ)
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=248&productid=bd46659

arkadaşlar bu iki makine hakkında yorumlarınızı bekliyorum. ben önce 1. makineyi beğenmiştim. sonra 2. makineyi ve indirimini görünce ikisi arasında kaldım. 1.de movie CCD ÖZELLİĞİ VAR

5.36 Mega Pixel super net Panasonic Movie CCD;
    Açılımı "Hareketli fotoğraf ve video çekimi için özel sensor" anlamına gelen Movie CCD, yüzden fazla Araştırma Geliştirme Personeli tarafından yeni jenerasyon üst kalite digital "comcorder"lar için üretilmiştir. Böylece ürünlere yüksek kalite / fiyat oranı, düşük enerji kullanımı ve yüksek netlikte çözünürlük sağlanmıştır .

BU ÖZELLİKTEN DOLAYI 1.SİNİ ALACAK GİBİ DURUYORUM AM 2. SİNDE DE DİĞER BÜTÜN ÖZELLİKLER AYNI. ÜSTELİK HOPERLÖRÜ VARMIŞ. TV YE BAĞLANABİLİYORMUŞ. VS. VE 2.SİNİN FİYATI 70 YTL UCUZ. NE DERSİNİZ HANGİSİNİ ALMALI?

• ya arkadaşlar bu konuyla ilginenen yok mu? Allah aşkına el-cevap.
  • İlkini asla alma derim böyle cihazları alırsan ne mp3 ünden ne mpeg4 player ından ne fotoğrafından ne videosundan hiç bişiyinden memnun kalmassın benden söylemesi. Amann dikkat
  • ama yorumlarında olumlu şeyler yazmışlar
    kullanan bilen yok mu?
  • bu makinelere pek fazla rastlamadım. pek kullanıcısı da yok galiba. ama bir sürü ürün yerine hepsi bir arada. güzel değilmi?
    hiç ilgilenip araştıran yok mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi angel10 -- 12 Eylül 2007; 1:27:47 >
  • bu konu kimsenin ilgisini çekmedi anlaşılan. ya da bir bilginiz yok. neyse yine de teşekkürler arkadaşlar.
  • arkadaşım bu ürünlere paranı kaptırma derim.. eğer fot. mak. ihtiyacın varsa samsung'un s630 modeli 270 lira civarıydı sanırım, yanında pil, hafıza kartı vs. veriyor..

Aynı anda pek çok işi yapmak demek, hiçbirini tam olarak yapamamak demektir.. iyi günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXcom_Zkko -- 13 Eylül 2007; 15:00:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

arkadaşım bu ürünlere paranı kaptırma derim.. eğer fot. mak. ihtiyacın varsa samsung'un s630 modeli 270 lira civarıydı sanırım, yanında pil, hafıza kartı vs. veriyor..

Aynı anda pek çok işi yapmak demek, hiçbirini tam olarak yapamamak demektir.. iyi günler..

+1, herşeyde geçerli
  • Ben de senin gibi bu ikisine heveslendim ama sonra düşündüm ki bilmediğin şeyi almayacaksın. Kodak C 875 almayı düşünüyorum, videosu, fotoğrafı da kaliteli.
  • kardeşim git kodak c serisinden bi tane al max 200 ytl ye 6-7 mp iyi bişi bulabilirsin. bi de yanına al 1gb lık creative muvo s200 önerimdir. rahat rahat çek ve dinle rahatına bak. o adi markasız çin mallarına 3 kuruş verilmez..

Aynı anda pek çok işi yapmak demek, hiçbirini tam olarak yapamamak demektir. demiş arkadaş ve çok haklı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: EXcom_Zkko

PC gibi...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.