Şimdi Ara

NAVİTECH NAVİGASYON CİHAZI KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
428
Cevap
15
Favori
131.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Navitech VR-M552w modeli aradığın model olsa gerek..hepsiburadada kampanyalı fiyatıda
  • Önceden bu konu işlendi mi bilmiyorum ama bir sorunum var.

Navitech Qx B513 cihazım elimden düştü ve ekran kırıldı. Aynı markanın yeni bir modelini almak istiyorum.

Sorum şu: Her 3 ayda yapılan güncelleme sonrası yedek alırım. "Favoriler"de kayıtlı adresleri yeni cihaza aktarmak mümkün mü?

Şimdiden teşekkür ederim.
  • bende bu modeli düşünüyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.özellikle ekran görüntüsü çünkü tomtom aldım görüntüsü gayet iyi ama adres bulmada sıkıntılı acaba tomtom gibi ekran görüntüsü var mı?,adres bulması(örn:mahalle adı girebiliyormuyuz.)teşekkürler.
    @darbelux
  • Selamlar;
    Bugün ömürboyu güncellemeli qx-505 modelinden aldık bir yakınıma. 150 TL. Oldukça beğendik. Şarj kablosunun samsung telefon uyumlu olması ekstra puan kazandırdı alete. Ancak ben yeni nesil almayı düşünüyorum. Yeni nesil de 5 yıl güncelleme var buna da razıyım ancak resimlerden anladığım kadarıyla şarjları samsung (s3 - Note 2) uyumlu değil. Yeni nesil örneğin Navitech QX-M542 ya da Navitech VR-M552 kullanan arkadaş varsa bu konuda bilgi verirse çok sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yvm -- 30 Ağustos 2014; 22:06:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kusey01

bende bu modeli düşünüyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.özellikle ekran görüntüsü çünkü tomtom aldım görüntüsü gayet iyi ama adres bulmada sıkıntılı acaba tomtom gibi ekran görüntüsü var mı?,adres bulması(örn:mahalle adı girebiliyormuyuz.)teşekkürler.
    @darbelux

Ben genel olarak memnunum. Detaylı adres arama mevcut öyle ki mesela bir mahallede hangi caddeler varsa sadece onların adını girebiliyorsun, harici bir cadde ismi yazamıyorsun yani yanlış yönlendirmenin de önüne geçen sistem gibi bir şey. Onun dışında ekran ışığı yeterli ve çözünürlüğü gayet iyi. Gün ışığında okumakta sıkıntı yok. Yansıma yapmayan mat bir ekranı var. Divx filmlerde vs. görüntü kalitesi çok güzel. Fm transmitter gücü de yüksek, istanbulda bile tüm radyo frekanslarını rahatça bastırıyor.

• @yvm Hayırlı olsun cihazınız; keyifli navigasyonlar diliyorum.
    İncelediğiniz cihazlar mini USB desteklidir. Bildiğim kadarıyla samsungun bahsettiğiniz 2 modeli Micro USB soket kullanıyor.
    Saygılar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

bende bu modeli düşünüyorum tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.özellikle ekran görüntüsü çünkü tomtom aldım görüntüsü gayet iyi ama adres bulmada sıkıntılı acaba tomtom gibi ekran görüntüsü var mı?,adres bulması(örn:mahalle adı girebiliyormuyuz.)teşekkürler.
    @darbelux

Ben genel olarak memnunum. Detaylı adres arama mevcut öyle ki mesela bir mahallede hangi caddeler varsa sadece onların adını girebiliyorsun, harici bir cadde ismi yazamıyorsun yani yanlış yönlendirmenin de önüne geçen sistem gibi bir şey. Onun dışında ekran ışığı yeterli ve çözünürlüğü gayet iyi. Gün ışığında okumakta sıkıntı yok. Yansıma yapmayan mat bir ekranı var. Divx filmlerde vs. görüntü kalitesi çok güzel. Fm transmitter gücü de yüksek, istanbulda bile tüm radyo frekanslarını rahatça bastırıyor.

Güzel eleştiriler bunlar; hangi cihazdan bahsediyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DD252Admin

@yvm Hayırlı olsun cihazınız; keyifli navigasyonlar diliyorum.
    İncelediğiniz cihazlar mini USB desteklidir. Bildiğim kadarıyla samsungun bahsettiğiniz 2 modeli Micro USB soket kullanıyor.
    Saygılar.

Yanıt için teşekkürler. Yeni nesil Navitech Navigasyonlardan MICRO usb kullanan model var mıdır. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darbelux

quote:

@darbelux

Güzel eleştiriler bunlar; hangi cihazdan bahsediyoruz?

Navitech VR-M552 kullanıyorum

• Teşekkürler, incelemeye alayım hemen. Navitech in ekran konusunda iyi olduğunu biliyorum. Bakalım bu seri ekranları nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 31 Ağustos 2014; 11:43:52 >
  • quote:

Teşekkürler, incelemeye alayım hemen. Navitech in ekran konusunda iyi olduğunu biliyorum. Bakalım bu seri ekranları nasıl?

Cep telefonu ekranınıza mat yansıma yapmayan bir ekran koruyucu takmış gibi düşünebilirsiniz.

3 farklı rota seçeneği var;
    Kolay
    Hızlı
    Kısa

Bu tercihlere göre güzergah da değişiyor. Mesela kısa rota seçerseniz gideceğiniz yere en kısa mesafe olarak ve tabi doğal olarak bazı yerlerde hep ara yola sokabiliyor sizi, hızlı derseniz de eğer bu sefer e5 gibi ana yollardan sizi götürüyor. Kolay olan seçenek de bunların karışımı gibi bir şey ama ben genellikle hızlı olanı kullanıyorum.

Sesli yönlendirmesi öyle çok ahım şahım bir şey değil, zaten benim almamda en önemli kriter kullanılan donanım ve ekran çözünürlüğü oldu ki benim ihtiyaçlarımı da karşılıyor.

Ha bu arada film izlerken filmin sesini arabanın hoparlörlerine de verebiliyorsunuz fm transmitter ile

• VR-M xxx Cihazların hepsinin Micro USB soketli olduklarını gözlemliyorum; önemli bir değişim olduğunu kabul etmeliyim, dilerim kalıcı olur.
  • teşekkür ederim deneyimlerinizi paylaştığınız için.çok yardımcı oldunuz.birde harita güncellemesi ömür boyumu yoksa sınırlımı?kendi sitesinde 5 yıl yazıyorda.
  • kusey01 K kullanıcısına yanıt
    Selamlar.
    5 yıl firmaların sınırlaması değil aslında; Sanayi Bakanlığı bir genelge ile bu cihazların ticari ömrünü 5 yıl ile sınırlayıp sabitledi.
    Harita firmaları da bu sınırlamayı ilk uygulayanlar oldu.
    Burası Türkiye, 5 yıla kadar neler olur neler biter.
    Ancak bir gerçek var ki, Ömür Boyu Güncelleme sözü veren çok firma (Navitech gibi) müşterisine verdiği sözü tutacak gibi bir tutum sergiliyor.
    Bakalım bekleyip göreceğiz :)

• navitech vr m552 cihazı elime geçti..ilk deneyimlerim olumlu ama daha detaylı inceleme fırsatı bulamadım...bi sorum olcak bilgisayardan sarj etmesi çok uzun sürüyo ve hala 3 diş dolu gözüküyor kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.normali bumu yoksa ayar falan mı yapmam lazım.teşekkürler
  • quote:

navitech vr m552 cihazı elime geçti..ilk deneyimlerim olumlu ama daha detaylı inceleme fırsatı bulamadım...bi sorum olcak bilgisayardan sarj etmesi çok uzun sürüyo ve hala 3 diş dolu gözüküyor kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.normali bumu yoksa ayar falan mı yapmam lazım.teşekkürler
    Merhaba

epey evvel almış olduğum Navitech VR-544 Primo'yu biraz evvel nihayet vakit buldum kutusundan çıkardım. Aklıma acil tarafından 2 soru takıldı.

1. ŞARJ:
    Sadece araç adaptörü çıktı içinden. Şehir şebekesinden şarj mümkün değil mi ? Orijinal şarj cihazında çıkış 5V - 2A verilmiş. Benim cep telefonumun şarj cihazı da 5V-1,8A, şebekeden şarj için bunu kullansam sıkıntı olur mu sizce ?

2. BİLGİSAYARA BAĞLANTI
    Kullanım kılavuzunda bilgisayara bağlamakla ilgili hiçbir bilgi yok oysa ki kutudan bir USB kablo çıktı. Bununla ilgili bili verebilir misiniz. Bir de bilgisayardan şarj oluyor mu ?

Sağolun

• arkadaşlar az önce navitech vr m552 cihazımı güncelledim ancak vr fonksiyonu kayboldu ve sesler bçlümünde cadde adları sesli söylenmez kısmı inaktif oldu.bu durumu yaşayan biri var mı?eski haline nasıl getirebilirim bilgisi olan var mı?bu konuda yardımcı olurmusunuz?
  • Merhaba arkadaşlar... Navitech VR-M552 kullanıcısıyım. İlk güncellemeyi yapacağım. Harita yazılımı nasıl kapatılıyor? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Kapatmadan takın pc ye
  • Slm navitech 761 primo 7 inc alarak araniza katildim.evde sarj icin samsung tabletimin şarj aletini kullanmak istiyorum sikinti yaratirmi
    Saygilarimla

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.