Şimdi Ara

navking bağlantı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
3.301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumdan bir arkadaştan aldığım Navking x20 hd cihazında activesync ile bilgisayar bağlantısı kuramıyorum. activesync de tarattığımda 2 sorun buluyor, 1: ip adresi alınamıyor 2:aygıt ile bağlantı kurulamıyor. değişik kablo, değişik usb port,değişik bilgisayar denedim, olmadı. Sorun cihazda sanıyorum ama belki bir çözümü vardır diye buraya sorayım dedim, teşekkürler.

• Kendim cevaplayım bari, derdim route66 yüklü yerleşik hafızaya ulaşıp igo yüklemekti, çözümü de ayarlardan bağlantıyı masstorage ye alıp,(ben activesync yapıyordum) aygıt bulunamadı gibi uyarılara bakmadan biraz beklemekmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metn

forumdan bir arkadaştan aldığım Navking x20 hd cihazında activesync ile bilgisayar bağlantısı kuramıyorum. activesync de tarattığımda 2 sorun buluyor, 1: ip adresi alınamıyor 2:aygıt ile bağlantı kurulamıyor. değişik kablo, değişik usb port,değişik bilgisayar denedim, olmadı. Sorun cihazda sanıyorum ama belki bir çözümü vardır diye buraya sorayım dedim, teşekkürler.

selam dostum i
    bıraz geç olmuş sanırım ama baglantı kuramadıysan yardımcı olabilirim..
  • selamlar.aynı dert bendede var arekadaş.cihaz x30hd.active sync bağlantı kurulamıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.