forumdan bir arkadaştan aldığım Navking x20 hd cihazında activesync ile bilgisayar bağlantısı kuramıyorum. activesync de tarattığımda 2 sorun buluyor, 1: ip adresi alınamıyor 2:aygıt ile bağlantı kurulamıyor. değişik kablo, değişik usb port,değişik bilgisayar denedim, olmadı. Sorun cihazda sanıyorum ama belki bir çözümü vardır diye buraya sorayım dedim, teşekkürler.
Kendim cevaplayım bari, derdim route66 yüklü yerleşik hafızaya ulaşıp igo yüklemekti, çözümü de ayarlardan bağlantıyı masstorage ye alıp,(ben activesync yapıyordum) aygıt bulunamadı gibi uyarılara bakmadan biraz beklemekmiş.
quote:
Orijinalden alıntı: metn
forumdan bir arkadaştan aldığım Navking x20 hd cihazında activesync ile bilgisayar bağlantısı kuramıyorum. activesync de tarattığımda 2 sorun buluyor, 1: ip adresi alınamıyor 2:aygıt ile bağlantı kurulamıyor. değişik kablo, değişik usb port,değişik bilgisayar denedim, olmadı. Sorun cihazda sanıyorum ama belki bir çözümü vardır diye buraya sorayım dedim, teşekkürler.
selam dostum i bıraz geç olmuş sanırım ama baglantı kuramadıysan yardımcı olabilirim..
selamlar.aynı dert bendede var arekadaş.cihaz x30hd.active sync bağlantı kurulamıyor