Beyler olay şöyle kısa ve öz... Pc de not alırken birden elektrik gitti.Yaptığım iş bayağı vaktimi aldığı için yedekte almadım , emeğim boşa gitti diye sinirden hemen yanımda duran pc kasasına yandan orta sertlikte yumruk attım.Vurduğum taraf anakartın takılı olduğu taraftı..Ama ne elim acıdı nede pcde eğilme çatlama filan olmadı.Hani şiddetli ama sert değil. Elektrik gelince pc açılmadı.Ramlar filan mı oynadı dedim içini açtım rami ekran kartını ssd yi , bios pilini sırayla çıkarıp taktım yok nafile.Start tuşuna bastığım zaman ekrana hiç görüntü gelmiyor sadece kas içindeki fanlar dönmeye başlıyor okadar.İşlemci fanı gücünü anakarttan alıyor yani anakart bozulsa işlemci fanı nasıl dönüyor? çünkü dikkat ettim işlemci fanı gücünü psu dan değil anakarttaki yuvadan alıyor.İşlemciyide söküp tekrar taktım ama nafile.İyice sinirlendim şimdi harbiden sert bi yumruk atıp iç organlarını dışarı dökeceğim pc nin en sonunda.Sebebi ne olabilir < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rameowerr -- 5 Mart 2024; 9:19:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim