Şimdi Ara

NBA 2K12'de deli frame düşüyor.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmen oyun kasıyor. Oynanmaz halde oyun. Diğer oyunlarda böyle bi probleme rastlamadım. Eskiden böyle bi durum da yoktu oyunda nedense şimdi böyle.

• PC mi la bu deli gibi kassın.
  • Cidden oynanmıyor oyun, renkler falan giriyor birbirine. Önceden yoktu böyle bişey.
  • evet hocam aynen bende de vardı bu sorun harddiske atıp oynamayı dene
  • Bu olay my player'da oluyor oyun save yaparken kasıyor.
  • Save yaparken kasması normal, hatta takılabilir de ama maç içerisinde falan kasılma varsa sorun var demektir, HDD'den oynamıyorsanız HDD'ye yükleyin. HDD yoksa herhangi bir harici HDD'ye ya da Flash Disk'e yükleyebilirsiniz. Onlar da yoksa (onlar da yoksa Allah belanızı versin) diski temizlemeyi deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Save yaparken kasması normal, hatta takılabilir de ama maç içerisinde falan kasılma varsa sorun var demektir, HDD'den oynamıyorsanız HDD'ye yükleyin. HDD yoksa herhangi bir harici HDD'ye ya da Flash Disk'e yükleyebilirsiniz. Onlar da yoksa (onlar da yoksa Allah belanızı versin) diski temizlemeyi deneyin.
  • Oyun HDD'de zaten. Bir şey fark ettim. Quick game falan yapınca böyle bir sorun yok hatta Atlanta ile association yapınca da olmuyor sadece Miami ile association modundaki maçlarda kasıyor. İlginç
  • Bende de assossiactionda farkedilebilir şekilde fps düşmesi oluyor. Fastbreak'e kalkıyorsunuz fotoromana dönüyor oyun. Oynanan salonla ilgili olduğunu düşünüyorum zira salona göre kamera açısı vs. de değişiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Bende de assossiactionda farkedilebilir şekilde fps düşmesi oluyor. Fastbreak'e kalkıyorsunuz fotoromana dönüyor oyun. Oynanan salonla ilgili olduğunu düşünüyorum zira salona göre kamera açısı vs. de değişiyor.

Evet aynı durum bende de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.