Şimdi Ara

Nba 2k7-Nba07-Fifa07 Ps2 için arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nba 2k7, Nba 07, Fifa 07 oyunları PS2 platformu için arıyorum. İstanbul'da bulan varsa aldıkları yeri paylaşabilirlermi?

• Fifa 07 yi Beşiktaş Sinanpaşa' dan aldım. Orda bulabilirsin. Nba 07 pc için vardı ps2 için henüz gelmemişti. Nba 2k7 yi bulman zor gibi. Nba 2k6 yı bulmam bayağı bi zamanımı almıştı. Bulursa buraya yaz olur mu Nba 2k7 yi.
  • Çok sağol yazdığın için. Ne kadara aldığını yazarmısın rica etsem? Nba 2K7nin 2 ayrı çıkış tarihi var 25 eylül ve 27 ekim sanırım geçen yıl gibi kasım başı alıcaz. Nba 07 gayet güzele benziyor pcde baktım. Ama konsolda gamepadle oynamak daha eğlenceli geldiğinden tercihim hep o yönde oluyor.
  • Rica ederim. Doğru söyluyorsun. Sanırım biri Pal diğeri Ntsc için çıkış tarihi. Fifa 07 yi 8 ytl aldım. Sürekli aldığım bir yer var. Şu ana kadar aldığım oyunlarda hiç bir sorun çıkmadı. Nba 07 yi almayı düşünmedim. Nba 2k6 nın yerini tutacağını pek sanmıyorum oynanış ve gerçeklik açışısından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre00 -- 2 Ekim 2006; 3:53:05 >
  • Sinanpaşanın yolunu tutmak lazım artık. Nba 2K serilerini en başından beri oynuyorum her yönüyle nba livedan üstün bir oyundur. Gerek oyun içinde ki çok sayıda oyun moduyla gerekse oynanabilirlilik açısından çok kaliteli bir oyun. Aslında nette yayınlanalı bir hayli zaman geçti. Ben netten oyun indirmiyorum boş cd'ye yazdığım oyunun makineye zarar vermemesi için hep gümüş cd almayı tercih ediyorum. Bu arada Kadıköy bahariyede holywood sinemasının olduğu pasajda altı mor cdye çekilmiş olarak satılıyor 10 ytl'ye. türkiyede belkide nete çıktığı gün alabileceğin tek yer.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre00

Fifa 07 yi Beşiktaş Sinanpaşa' dan aldım. Orda bulabilirsin. Nba 07 pc için vardı ps2 için henüz gelmemişti. Nba 2k7 yi bulman zor gibi. Nba 2k6 yı bulmam bayağı bi zamanımı almıştı. Bulursa buraya yaz olur mu Nba 2k7 yi.

Nba 2K7yi sinanpaşadan bugün aldım 8milyona. Bazı dükkanlar mor cd satıyor gümüş satan yerden alırsın.
  • ben antalyadayım bulabılen varmı?_
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık NBA PS4
    3 yıl önce açıldı
    PS3'de Street Fighter
    2 yıl önce açıldı
    Ps1 oyununu Ps2 de oynamak
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.