birçok oyuncuda hatta neredeyse hepsinde görmeye alıştığımız dövmeler oyuncuların kişiliklerini ve geçmişlerini gerçekten çok iyi yansıtıyor.stephon marbury ve allen iverson bu işi biraz abartıp vücudunun her yerini dövmeyle kaplasalarda bu işin en iyilerinden...bana göre kenyon martin'in ve jermaine o'neal ın dövmeleri çok iyi ve çok anlamlı...sizin dövmesini sevdiğiniz yada yakıştığına inandığınız oyuncular kimler...?
gilbert'ın bağrındaki dövme oldukça hoş geliyor bana. t-mac'in sağ kolunda da oldukça uzun bir yazı var ne olduğunu çok merak ediyorum. bilen varsa onu da bu arada söylesin. lebron'ın da sırtındaki chosen yazısı hoşuma gidiyor. bu arada topic umarım ilgi görür.
Kivanc1Mac lebron'un chosen1 yazısı artist olduğunu belirtiyor bi ara o dövmeyle çok dalga geçmiştim AI iyi dövme yaptırıyor
AND EVERY TONGUE THAT SHALL RISE UP AGAINST THEE IN JUDGEMENT SHALL BE COMDEMNED—ISAIAH 54:17.
quote:
Orjinalden alıntı: Kivanc1Mac
gilbert'ın bağrındaki dövme oldukça hoş geliyor bana. t-mac'in sağ kolunda da oldukça uzun bir yazı var ne olduğunu çok merak ediyorum. bilen varsa onu da bu arada söylesin. lebron'ın da sırtındaki chosen yazısı hoşuma gidiyor. bu arada topic umarım ilgi görür.
hmm.. tmm teşekkürler sonunda bilen çıktı
da bilmediğim kelimeler falan var. türkçeleştiremedim. anlamı nedir bunun
mike bibby'nin dövmeleri favorim
saat:05.46
valla banada biraaz garip geldi ama heralde "her bir dil sizin yargılamalarınıza karşı yükselecek" gibi bi şey olması lazım...
quote:
Orjinalden alıntı: Kivanc1Mac
hmm.. tmm teşekkürler sonunda bilen çıktı
da bilmediğim kelimeler falan var. türkçeleştiremedim. anlamı nedir bunun
anlamı kısaca, sana karşı gelen her dil (insan) kıyamette ,cezalandırılacaktır
çoğunun dövmelerini bulup fotolarını buraya yapıştırsak güzel olur aslında çok estetik ve hoş buluyorum ben dövmeleri bende de 2 adet mevcut
çok anlamlı sözlerden oluşan dövmelerden olmasa da shaq'in kolundaki diesel yazısı ve superman logosu hep hoşuma gitmiştir. nasıl bi adam olduğunu yansıtıyor sanki:)
kobe:
leBron:
Damon ''Mighty Mouse'' Stoudemire:
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
Damon ''Mighty Mouse'' Stoudemire:
bu süper ya
çok komiğime gitti,şunu da koyim(kol rodman a ait):
biby(3 parça halinde):
NBA2K6 dan carmelo: camby: k-mart:
quote:
Orjinalden alıntı: quaking
biby(3 parça halinde):
bu bizim (eski) tümer'de de vardı ya
bu arada arkadaşlar koyacaklar imageshack'e up'layıp koysalar daha iyi olur. site kapanır mapanırsa resimlerde görüntülenemez
boşver upload u,önemli olan görsellik
kenyon martin in göğsünde bulunan "Bad Ass Yellow Boy" dövmesi çok hoşuma gidiyo.rengi siyahi birine göre çok açık olduğu için küçükken buna yellow boy diyolarmış.şimdide o günlere gönderme yapıyo işte...
Pivot dergisinde geçen sayılarda Oyuncuların dövmeleri ile ilgili 3 bölümlük bi yazı vardı orda her dövmenin anlamı yazıyodu bulabilirseniz okuyun