Şimdi Ara

NBA Tarihinin En İyi Pivotu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

NBA Tarihinin En İyi Pivotu?

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2018)
Giriş
  • ESPN'de bir sıralama yapmışlar. Denk geldi buldum;

1- Kareem
    2- Wilt
    3- Russell
    4- Shaq
    5- Hakeem
    6- Moses M.
    7- Walton
    8- Robinson
    9- Mikan
    10- Ewing

http://sports.espn.go.com/nba/dailydime?page=dailydime-GreatestCenters

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 26 Mayıs 2011; 19:40:37 >
  • 1. Kareem
    2. Wilt
    3a. Russell
    3b. Shaq
    5a. Moses
    5b. Hakeem
    7. Admiral
    8. P. Ewing
    9. W. Reed
    10. B. Walton

Kendi listemin son hali budur, reyisler.
  • Bill Russell'ın yeri çok ayrı ama eğer soru sorulduğu zaman cevap verebilseydim Kareem derdim.
  • 1.Shaq
    2.Kareem
    3.Wilt
    4.Hakeem
    5.Russell
    6.Moses
    7.Amiral
    8.Ewing

Bu arada 91'li olduğunu öğrenmiş olduk.Daha büyüksündür sanıyordum.
    Panpycan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

1.Shaq
    2.Kareem
    3.Wilt
    4.Hakeem
    5.Russell
    6.Moses
    7.Amiral
    8.Ewing

Bu arada 91'li olduğunu öğrenmiş olduk.Daha büyüksündür sanıyordum.[sm=evillol.gif]Panpycan.

• quote:

1.Shaq
    2.Kareem
    3.Wilt
    4.Hakeem
    5.Russell
    6.Moses
    7.Amiral
    8.Ewing

Panpycan.

Beğenemedin mi reyis.

Hayır, 91li olduğumu öğrenmeyen çok az kişi vardı zaten forumda. Neyine şaşırdın ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

1.Shaq
    2.Kareem
    3.Wilt
    4.Hakeem
    5.Russell
    6.Moses
    7.Amiral
    8.Ewing

Panpycan.

Beğenemedin mi reyis.

Hayır, 91li olduğumu öğrenmeyen çok az kişi vardı zaten forumda. Neyine şaşırdın ki.

20 ye girdinmi bari?

• Askere gitçek yakında
  • quote:

quote:

1.Shaq
    2.Kareem
    3.Wilt
    4.Hakeem
    5.Russell
    6.Moses
    7.Amiral
    8.Ewing

Panpycan.

Beğenemedin mi reyis.

80 küsür çıkışlı düşünmüştüm seni,kendime panpycan buldum diyordum.

Dalga geçiyorum,bakma sen bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 26 Mayıs 2011; 20:33:30 >

• Kafalar kıyak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 26 Mayıs 2011; 20:55:43 >
  • açıkcası bizzat izlemediğim pivotlar hakkında yorum yapmam, yapılmasını da dogru bulmuyorum sagdan soldan okuduklarımızda yada iki üç dakikalık videolarla çıkarım yapmamız son derece yanlış bir durum oluşturur. bu 25 yaşında bir insanın pele en iyi oyuncuydu demesiyle eş değer saçmalıkta, halit kıvanç bile 3-4 maçını izlemiş pele' nin sen nerden biliyorsun en iyisi olup olmadığını ? istatislikler falan oyuncunun büyüklügünü tam olarak göstermez, 80 öncesi basketbol dünyasında ise bu durum iyice ayukka çıkmıştır.

bu basketbolcuların içinde shaq, amiral, hakeem, erwing, zo ve belki moses malone hariç canlı bir tanesini bile izleyenimiz yoktur. Çoğunun bir kaç karelik görüntüsü hariç adam akıllı bir maç görüntüsü bile yok, yani diğerleri hakkında iyi diyenler tamamen bilmeden, sağdan soldan duyduklarıyla yorum yapmış olurlar. ancak bilgilerimiz hook atışı buldum, dream shake' i oyuna kattı vs vs. şeklinde.

bana göre izlediklerim arasında en dominant oyuncu shaq' tı. buna tüm pozisyonları ve mj' yi de dahil edebilirsiniz. 100 üzerinden 105' lik bir oyuncu, oyum kesinlikle shaq' a. 2000' lerin başındaki takımda kobe olmasa bile o takımı tek başına sampiyon yapardı

• 3a 3b 5a 5b süper olmuş bu arada üniye gidiyor musun @Odinn#21 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

3a 3b 5a 5b süper olmuş bu arada üniye gidiyor musun @Odinn#21 ?

Evet. Mühendis adayıyım.
  • quote:

quote:

3a 3b 5a 5b süper olmuş bu arada üniye gidiyor musun @Odinn#21 ?

Evet. Mühendis adayıyım.

Sakıncası yoksa okul-bölüm ? İstanbul metalurji geçti içimden, bakalım cevap ne olacak

• Vay vay. Çok yakın geçtin aslında 2 açıdan;
    - Malzeme-Metalurji okumak istiyordum. Ana hedefim oydu. Olmadı gerçi.
    - En yakın arkadaşlarımdan biri İstanbul-Metalurji'de okuyor, evet.

Benimki YTÜ-Harita.
  • Ah ulan tutturamadım bende metalurjiyi istedim fakat şehir dışına gitmeye üşendim, sıralama da anca biyolojiye elverdi biyolog mu olacam ben yuaa

bu arada topla 7 kişiyi davutpaşa'ya gelelim bizim takımla, maç yapalım hatta forum içerisinde de toplanıp yapabiliriz

• quote:

Ah ulan tutturamadım bende metalurjiyi istedim fakat şehir dışına gitmeye üşendim, sıralama da anca biyolojiye elverdi biyolog mu olacam ben yuaa

bu arada topla 7 kişiyi davutpaşa'ya gelelim bizim takımla, maç yapalım hatta forum içerisinde de toplanıp yapabiliriz

Uzun zamandır basket maçı yapmıyorum valla. Sahaya çıkmışlığım yok 5 aydır. Karpuz niyetine sallarım artık topu. Hem kampüsten fazla çevre edinmedim. 7 basketçi kişi çıkartamam.

• quote:

quote:

Ah ulan tutturamadım bende metalurjiyi istedim fakat şehir dışına gitmeye üşendim, sıralama da anca biyolojiye elverdi biyolog mu olacam ben yuaa

Uzun zamandır basket maçı yapmıyorum valla. Sahaya çıkmışlığım yok 5 aydır. Karpuz niyetine sallarım artık topu. Hem kampüsten fazla çevre edinmedim. 7 basketçi kişi çıkartamam.

Mac olursa gelirim valla yarin Turkiye'ye geliyorum zaten Cok deli pg oynarim.

• quote:

Orijinalden alıntı: King#6James

quote:

quote:

Mac olursa gelirim valla yarin Turkiye'ye geliyorum zaten Cok deli pg oynarim.

Çok deli şut atarım. Normal üçlük ritmim bile panyalı.

• Ah bir bilseniz benim ne kadar iyi bir şutör olduğumu.Zamanında değerlendirmedik,çok yazık oldu bileğime çok.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.