Şimdi Ara

NBA Tarihinin En İyi Pivotu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

NBA Tarihinin En İyi Pivotu?

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2018)
Giriş
  • Bende deli sutorumdur zenciler bana burda white ray allen diyorlar Y!g!t sahidim harbi iyi sutorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baronious -- 27 Mayıs 2011; 3:23:47 >
  • Ben deli şut atarım dedim, iyi demedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

Ben deli şut atarım dedim, iyi demedim.

Bende deli atarim bir ara kapisalim duzgun bir potada bu forumda ucluk yarismasinda beni yenecek birinin olmadigini iddia ediyorum
  • Forumca toplanip bir mac yapsak zevkli olur aslinda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King#6James

quote:

Bende deli atarim bir ara kapisalim duzgun bir potada bu forumda ucluk yarismasinda beni yenecek birinin olmadigini iddia ediyorum

Deli atarım diyorum adam. Deli. Çok iyi anlamında değil, harbiden deli. Panyayı kırmasına atıyorum.

• @King#6James öncelikle imzamı hazırla gelirken de bi imzalı Rose forması getirirsen tadından yenmez

@Odinn#21 olsun üstad, sende kenardan taktik verirsin
  • @OnurBk

Yarin Turkiye'ye donuyorum ondan ucak falan derken direk gidicek 1 gun bir kac gun icinde halledicem

@Odinn21
    Olsun Pivot oynarsin Joel Anthony gibi kullaniriz seni defansinla one cikarsin
  • quote:

quote:

Lisede Nowitzki gibiydim öyle derlerdi 3-4 oynardım,daha sonra da stilim ve keskinliğim ile Ray Allen'a döndüm,hatta Kobe tarafımda vardı,çene ileri çıktığında inanılmaz şutlar falan.1-2-3-4 hepsini oynayabiliyordum.Pivotları da tutabiliyordum,inanılmaz kuvvetliyim fakat boy kısa kalıyordu 5'te.
    Sonuç olarak artık bana Ray Allen yakıştırmasını yapıyorlar sadece,malum kaç sene oldu,paslandık elbet ama yine de ben de iddaalıyım üçlükte.Hatta sadece üçlükte değil,şutun kapsadığı her şeyde.
    Hatta iyice iddaa ediyorum;zamanında yeteri kadar üzerinde durup önem verseydim Türkiye'nin en iyi şutörleri arasında yer alabilirdim,o derece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pantherus IV -- 27 Mayıs 2011; 4:07:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ThePhenoM

quote:

quote:

Lisede Nowitzki gibiydim öyle derlerdi 3-4 oynardım,daha sonra da stilim ve keskinliğim ile Ray Allen'a döndüm,hatta Kobe tarafımda vardı,çene ileri çıktığında inanılmaz şutlar falan.1-2-3-4 hepsini oynayabiliyordum.Pivotları da tutabiliyordum,inanılmaz kuvvetliyim fakat boy kısa kalıyordu 5'te.
    Sonuç olarak artık bana Ray Allen yakıştırmasını yapıyorlar sadece,malum kaç sene oldu,paslandık elbet ama yine de ben de iddaalıyım üçlükte.Hatta sadece üçlükte değil,şutun kapsadığı her şeyde.
    Hatta iyice iddaa ediyorum;zamanında yeteri kadar üzerinde durup önem verseydim Türkiye'nin en iyi şutörleri arasında yer alabilirdim,o derece.

Iyiymis keske devam etseydin. Benimde hikayem senin gibi

Bende oynadigim sure boyunca hep 1 oynadim 2-3 oynadigimda oluyordu ama genelde pg. Bizim takim ruya takimi gibiydi yaklasik 6 sene boyunca Bursa'da hep sampiyon olduk Izmirde falan katildigimiz turnuvalarinda hepsini kazandik. Kucuk oldugumuz icin surekli Turkiye sampiyonasi olmuyordu 2 kere Turkiye Sampiyonasi oldu onlarida kazandik. Katildigimiz hicbir kupayi kaybetmedik. 6 sene boyunca hic kaybetmedik abartmiyorum. Bu takimda en iyi oynayan 3 kisiden biriydim belkide en iyisiydim ama bu 3 kisiden herkes hemen hemen ayni seviyedeydi ondan kimse karar veremiyordu Bende milli takima falan secildim ama lise basinda biraktim. 4 senedir falanda bir takim icin oynamiyorum. Antrenorlerim devam edersem milli takim duzeyinde bir pg olcagimi soyliyorlardi ama kismet degilmis. Simdi bakiyorum benden geride olan takim arkadaslarim devam ediyorlar muhtemelen beni gecmislerdir ne duzeydeler cok bilmiyorum bakinca kiskaniyorum zoruma gidiyor ama yapicak birsey yok. Benimde sut lise basinda cok gelisti oncedende iyi sutordum ama lise basinda nolduysa cok isabetli atmaya basladim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Baronious -- 27 Mayıs 2011; 4:58:17 >

• Wilt ile Shaq arasında seçim yapmak benim için zor.Ama ben Shaq'ı izlediğim için Shaq diyeceğim.Müthiş domine ederdi pota altını.

Yahu Shaq ile Wilt karşı karşıya oynasaydı acaba kim üstünlük kurardı birbirine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 27 Mayıs 2011; 8:51:27 >
  • Biraz subjektif olucak ama Hakeem diyorum.
  • Abi Çağan nerde yav ? 2 Gündür ne forumda ne msnde görüyorum .Merak ettim he.
  • Final haftasıdır muhtemelen. Aslında benimde burda olmamam gerekli, ama pek örnek alınacak bir insan değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Final haftasıdır muhtemelen. Aslında benimde burda olmamam gerekli, ama pek örnek alınacak bir insan değilim

Yok abi gelirdi o yav.
  • Kareem AbdulJabbar ya da Shaq ikisi arasında kaldm
  • Wilt Chamberlain
  • Alonzo Mourning basketbol oyununu bana sevdiren isimdir. Patrick Ewing ile olan mücadelesini unutamam o dönemlerde.
    7sinde de 70 inde de sahaya yüreğini koyan bir isim. Üstelik bu yüreği bırakın basketbol oynamayı yaşamına belkide normal devam etmesi mümkün olmayan sağlık problemlerinden sonra ortaya koydu ve yüzüğü sonuna kadar hak etti. Gerçekten o yüzüğü takmasaydı benim de içim buruk kalacaktı

Tabi ki bu oyuncular arasında efsane olabilecek bir isim değil ama Ben Wallace ile karşılaştıranlar herhalde sadece son 1-2 yılını izlemiş olanlar.

8.5Ribaund , 2.8 Blok , 17.1 Sayı Kariyer ortalaması yapmış biri, üstelik bu sakatlıktan öte ölümcül olabilecek bir hastalığa rağmen.

Ve Miami tarihinde forması emekli edilen ilk oyuncu. Gerçi tarihleri biraz kısa ama olsun, bu kadar önemli bir isimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi subsonic -- 1 Haziran 2011; 15:26:56 >

• nba'i takip etmemin,ilgi duymamın sebebi kesinlikle shaqtır.yaşımdan dolayı onu lakers formasıyla izlemeye başladım.ve gerçekten harikaydı.şu yaşımda gördüğüm açık ara en dominant oyuncuydu.onu durdurmak için bir sürü şey denendi ama olmadı.
    hakeem olajuwon izlemedim canlı olarak ama sonra eski görüntüler,yorumlar,rekorlar falan.fundementali çok iyi.
    ama ben oyumu bill russel'a verdim.tarihin belkide en büyük winnerı.ne olursa olsun sporda önemli olan sonuçtur ve adamın tam 11 yüzüğü var.
  • dikembe mutombo.
  • 80'lerden öncesini olayın dışında tutuyorum. O zamanlar bazı oyuncuların ön plana çıkması çok daha kolaymış.

NBA'e ilgimin oluşmasını sağlayan adam Shaq'tır. Ama burda onu ikinci sıraya koyuyorum. Yaşımdan ötürü Hakeem'i izleyemedim ama günümüzde bilgiye ulaşmak çok da zor değil artık. Torrentler sağolsun Rockets'ın şampiyonluklarındaki bazı playoff maçlarına bakma şansım oldu. Bir de etkileyici hikayeler var o dönemde. Özellikle ikinci şampiyonluklarında. Biraz oraların etkisiyle Hakeem diyorum.

Bu da bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stephie -- 1 Haziran 2011; 23:29:25 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.