Şimdi Ara

NBA Tarihinin En İyi Pivotu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git

NBA Tarihinin En İyi Pivotu?

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2018)
Giriş
  • Farkettiyseniz bu listedekinlerin Shaq hariç birçoğu hatta neredeyse hepsi şut atabilen oyuncular. Shaq'ın şut yeteneği ve tekniği 0 olmasına rağmen tarihte en çok maç başına sayı ortalamasına ulaşan 5.oyuncu. Ve sırf bu yüzden en iyi pivot Shaq'tır.
  • tuttuğum takım diye demiyorum ama bence Hakeem 1 numara oyun stili hiç bi pivota benzemiyo 2 şampiyonluğu var müthiş bi skorer ve tabi ki DREAM SHAKE
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Farkettiyseniz bu listedekinlerin Shaq hariç birçoğu hatta neredeyse hepsi şut atabilen oyuncular. Shaq'ın şut yeteneği ve tekniği 0 olmasına rağmen tarihte en çok maç başına sayı ortalamasına ulaşan 5.oyuncu. Ve sırf bu yüzden en iyi pivot Shaq'tır.

Gördüğüm en saçma basketbol yorumlarından biridir bu.

Shaq'ta olmayan o Sky Hook sayesinde Kareem Shaq'ın bıraktığı yaşta etkinliğini kaybetmedi ve Shaq'ın bıraktığı yaştan 1 sene gençken Finals MVP oldu.

Eee?
  • Hepsinin prime hallerine baktigimiz zaman bence en iyisi Shaq'tir. Konuda sayilan isimlerden hic biri Shaq kadar dominant degildi. Baska konularda da dedim Shaq biraz sansli olsa cok rahat 7-8 yuzuge ulasabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y!g!T

Hepsinin prime hallerine baktigimiz zaman bence en iyisi Shaq'tir. Konuda sayilan isimlerden hic biri Shaq kadar dominant degildi. Baska konularda da dedim Shaq biraz sansli olsa cok rahat 7-8 yuzuge ulasabilirdi.

Shaq biraz daha disiplini olsa desek daha doğru.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Hepsinin prime hallerine baktigimiz zaman bence en iyisi Shaq'tir. Konuda sayilan isimlerden hic biri Shaq kadar dominant degildi. Baska konularda da dedim Shaq biraz sansli olsa cok rahat 7-8 yuzuge ulasabilirdi.

Oda var ama Shaq Lakers'a gelmeyip Orlando'da kalsa orda da bir suru yuzuk kazanma sansi vardi. Sonra Lakers'a gitti orda Kobe ile olan olaylar yuzunden gitmek zorunda kaldi. Kobe-Shaq Lakers'da devam edebilselerdi cok daha fazla yuzuk kazanabilirlerdi. Tum bunlarin ustune yasadigi sakatliklarda cabasi.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Oda var ama Shaq Lakers'a gelmeyip Orlando'da kalsa orda da bir suru yuzuk kazanma sansi vardi. Sonra Lakers'a gitti orda Kobe ile olan olaylar yuzunden gitmek zorunda kaldi. Kobe-Shaq Lakers'da devam edebilselerdi cok daha fazla yuzuk kazanabilirlerdi. Tum bunlarin ustune yasadigi sakatliklarda cabasi.

Yani hoca onlara girersek liste uzar gider yani.

• izlediklerim arasından seçersem shaq'tır. özellikle 2000'li yılların başlarını neredeyse tek başına domine etmiştir. potalar bile sayesinde daha sağlamlaştırılmadı mı
  • Eskiden futbol gibi basketbol da yavaş oynanıyormuş. Bu maradona ya da pele ile messi ya da c.ronaldoyu kıyaslamak gibi birşey. Zamanında iyi olabilirler, baskın olabilirler ama birçok şey geliştiği gibi sporcuların performansları da çok gelişti. Bence tartışmasız, NBA tarihinin en baskın pivotuydu Shaq ve ezildiği, geri çekildiği hiçbir maçı hatırlamıyorum
  • Benim izlediğim en iyisi shaq'tı

Howard da baya iyiydi ama magici bırakmamalıydı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yao ming tir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kareem Abdul-Jabbar izleyen bi %35 lik kısmın olması ne güzel :)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.