Şimdi Ara

NBA Tarihinin En İyi Pivotu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
5.664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

NBA Tarihinin En İyi Pivotu?

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2018)
Giriş
  • Bu oyuna yeni bir yön katan, yükseklerden, tepelerden attığı hooklarla savunulması imkansız bir skor tehtidi olan Kareem dir bence..
    Adam oynadığı seneleri domine etmiş, hatta bir pg ye bile hook attırabilmiş bir adamdır(bu pg 2.06 olunca ve magic olunca daha kolay tabi). ne denilse densin en iyi pivottur bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbenga

Bu oyuna yeni bir yön katan, yükseklerden, tepelerden attığı hooklarla savunulması imkansız bir skor tehtidi olan Kareem dir bence..
    Adam oynadığı seneleri domine etmiş, hatta bir pg ye bile hook attırabilmiş bir adamdır(bu pg 2.06 olunca ve magic olunca daha kolay tabi). ne denilse densin en iyi pivottur bence.

mbenga imzanı düzelt
  • Willis Reed'i de düşündüm ama malum listeye 10 isim koyabiliyorum. Maçını izlemediğimden sadece kariyer istatistiklerine göre koymayı tercih etmemiştim.

Mutombo ise yalan olmasın en sevmediğim 2. pivot olduğundan dahil olamadı listeye. (1.si Yao Ming isimli devasa ama yufka gibi olan adam)

Ek: Evet, sonradan da seçenek konabiliyormuş. Reed ve Mutombo eklendiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 2 Mayıs 2009; 21:06:58 >
  • Mutombo mu :D iyi bakalım nereye kadar gidecek.. Mutomboyu bende sevsem de bu isimlerin arasında görmek pek hoş değil...

Ona gelene kadar bir sürü isim var;

Bill Walton
    Robert Parish
    Dwight Howard
    Yao Ming
    Sabonis :D (bu adama bayılırdım ya bir dev adam bu kadar yumuşak ellere ve keskin zekaya sahip olabilir mi?. Maçlarını hatırlıyorum da zevkle izlerdim Portland ı sevmememe rağmen)

Valla bu tartışma uzayıp gider :D
  • shaq ile ilgili birşey daha eklemek isterim, herkesin dem vurduğu noktalardan birisi serbest atışlarken play offlarda özelliklede finallerde yüzdelerini hep yukarı çekmiş zor anlarda takımını mağdur etmemiştir.en bariz örneği en kötü serbest atış dönemlerinden biri olan 2001 de 76ers a yaptıklarını biraz hatırlayalım.
  • Tartışmasız Wilt Chamberlain. Onun dışında bir oyuncunun bir daha tek maçta 100 sayı atabileceğine ihtimal dahi vermiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer34

Mutombo mu :D iyi bakalım nereye kadar gidecek.. Mutomboyu bende sevsem de bu isimlerin arasında görmek pek hoş değil...

Ona gelene kadar bir sürü isim var;

Bill Walton
    Robert Parish
    Dwight Howard
    Yao Ming
    Sabonis :D (bu adama bayılırdım ya bir dev adam bu kadar yumuşak ellere ve keskin zekaya sahip olabilir mi?. Maçlarını hatırlıyorum da zevkle izlerdim Portland ı sevmememe rağmen)

Valla bu tartışma uzayıp gider :D

Yao mu?

Memo'yu da koyalım.

• @Granger

Hocam ben listeye koyalım demiyorum istersen bir mesajı tam olarak oku ondan sonra fikrini belirt...
  • yao :D

drexler'ın dediği gibi ucundan köşesinden olsada mutombo listede olmalı.

edit: eklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nash-Damla -- 3 Mayıs 2009; 14:50:08 >
  • Listeye, eklenmesini ya da listeden çıkarılmasını istediğiniz oyuncu var mı? Şahsen o listeye yakışmayan bir tek Mutombo var ama fikirler geldiğinden ekledim. 15e kadar çıkarabilirim seçenekleri isterseniz?

Ayrıca Willis Reed gerçekten inanılmaz bir oyuncuymuş. 70 Finalleri özellikle. Arkadaşımın gazına gelip Kareem'e oy vermeseydim, ona verirdim oyumu şu anda.

Bu arada Amiral'in oy alması şaşırtıcı değil de, Moses Malone'un almamış olması bir açıdan şaşırtıcı. Neyse oyları etkilememek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ñolofinwë -- 4 Mayıs 2009; 0:01:38 >
  • Arkadaşlar ingilizce yazma mı ister misiniz? Hangi dilden anlarsınız? Hala Yao diyorsunuz yaw kim dedi Yao o listede olsun diye...

İngilizce: I think if Mutombo is valid in this list Bill Walton, Robert Parish, Dwight Howard, Yao Ming and Sabonis should valid too

İtalyanca: se ci si trova in tale elenco Mutombo parrocchia, Walton, Howard, Yao, e devono essere in saboniste

Fransızca: si vous êtes dans cette liste Mutombo paroisse, Walton, Howard, Yao, et doit être dans le saboniste

İspanyolca: si usted está en esa lista Mutombo parroquia, Walton, Howard, Yao, y debe estar en saboniste

Çince: 如果您是在該名單穆托姆博堂,沃頓,霍華德,姚明,必須在

Artık ben bütün dillerde yazdım içinden çıkarın siz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lucifer34

Arkadaşlar ingilizce yazma mı ister misiniz? Hangi dilden anlarsınız? Hala Yao diyorsunuz yaw kim dedi Yao o listede olsun diye...

İngilizce: I think if Mutombo is valid in this list Bill Walton, Robert Parish, Dwight Howard, Yao Ming and Sabonis should valid too

İtalyanca: se ci si trova in tale elenco Mutombo parrocchia, Walton, Howard, Yao, e devono essere in saboniste

Fransızca: si vous êtes dans cette liste Mutombo paroisse, Walton, Howard, Yao, et doit être dans le saboniste

İspanyolca: si usted está en esa lista Mutombo parroquia, Walton, Howard, Yao, y debe estar en saboniste

Çince: 如果您是在該名單穆托姆博堂,沃頓,霍華德,姚明,必須在

Artık ben bütün dillerde yazdım içinden çıkarın siz

iğrenç.

tamam kızma.

• google translate icat oldu, mertlik bozuldu
  • Chamberlain ve Shaq arasında kaldım. İkisinin karşılıklı oynadığını düşündüğümde Chamberlain o zayıf vücuduyla Shaq'ı savunabilmesine olanak vermiyorum.

Shaq'ın da serbest atış problemi var ancak Chamberlain de 100 sayı attığı dönemde serbest atışları smaç şeklinde yapıyordu. Ayrıca Shaq'ın 6 faulle kenara gönderdiği oyuncuların sayısıyla bu liste boy ölçüşemez. Bu da tam anlamıyla dominant olduğunu gösteriyor.

Bu sebeplerden dolayı cevabım Shaq olcak.
  • wılt chamberlaın kac kısı atmıskı bır macta 100 sayı
  • Valla kim ne derse desin NBA'i ben eğlendiğim için takip ettiğimden Shaq diyorum. Maçı seyrettiren bir adam herşeyden önce. Gecenin 4'ünde bir maça kalkıpta uyuklayacaksam hiç gerek yok. Orlando ve Lakers dönemlerinde Shaq'ın herhangi bir maçını oturup uyumadan zevkten 8 köşe seyredebilirsiniz. E bu adam boş bir adamda değil. 100 atmadı 80 atmadı belki hiç ama 3 takıma 5 şampiyonluk yaşattı. Dönemin hoplak zıplak yetenekli 1 veya 2 numaralarından bi tanesini veriyosun(kobe penny wade) amcamın yanına oda seni şampiyon yapıyor. 2006-2007'ye kadar NBA şampiyonluk formülü buydu. Bir Sir Charles'ı böyle deli manyak izlerdim, birde Shaq'ı birde 2'sinin kavga ettiği maç vardıki sorma gitsin Şimdiki yıldızları kasnak kasıntı izlemekten bıktım şahsen. Shaq'ın her pota altında top alışı olaydı bea(kolunda 2 kişi şöyle bir sallardı ortamı giderdi çizgiye)

• @Nash-Damla

Yok hocam ne kızması ama demek istediğim şey gün gibi ortadayken hala yanlış anlaşılması insanı biraz geriyor

@Serhat

Hahaha Serhat benim delikanlılığıma bir laf uzattın galiba Görecem ben seni şu yarışmayı kazanayım çikita muz şarkısını söylerken

@L.J

Hocam sen kaç yaşındasın bilmiyorum ama büyük ihtimal ile listedeki diğer isimleri izleme fırsatı bulamamışsındır... Onun için maç seyrettiren teorin biraz bana inandırıcı gelmedi Ben ne maçlar hatırlıyorum Hakeemin Shaqı kendi ayağına doladığı :D Biraz araştır sende bulacaksın Shaqın da Hakeemi halt ettiği maçlar var tabii ki ama beyin ile değil

• Shaquille O'Neal'ı tek geçerim ayrıca NBA tarihinde en sevdiğim oyuncudur kendisi idolümdür
  • oyum kareem'e gitti. bu arada gelmiş geçmiş en iyi ilk 3-4 pivot da lakers tarihinden neredeyse.
  • bence wılt chamberlaın bence 50 sayı ortalaması kim yakaladı abdul-jabbar da iyi bir pivot wıltin ssavunma yönü çok iyi değil ama yinede wılt
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.