ilk üç takım şöyle: 1phoenex 2atlanta 3milvuke(yazılışı yanlış olabilir hatta yanlış ama doğrusunu bilmiom)
cevap veren yok mu?huhu
bak ya yine kendi açtığım topice yazıp duruom
quote:
Orijinalden alıntı: dark_ages
bak ya yine kendi açtığım topice yazıp duruom
phoenix
quote:
Orijinalden alıntı: SezaiAgbi
phoenix
Alıntıları Göster
knicks
quote:
Orijinalden alıntı: batuhanmm
knicks
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: batuhanmm
knicks
+999999999999999
LAL is the best!!!!!!!!!!!!
I think
quote:
Orijinalden alıntı: TheDodO
quote:
knicks
+999999999999999
I think
Alıntıları Göster
portland trail blazers
quote:
Orijinalden alıntı: TheDodO
quote:
knicks
+999999999999999
I think
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kobedodo
quote:
knicks
+999999999999999
I think
art niyet arama ama burası türkiye. ve remi dili ise türkçe.
quote:
Orijinalden alıntı: muribbi
quote:
Orjinalden alıntı: kobedodo
quote:
knicks
+999999999999999
I think
art niyet arama ama burası türkiye. ve remi dili ise türkçe.
Alıntıları Göster
walla normalde phoenix derdım ama dallas lıların shaq e yaptıkları benı butun fınal serısınde cıldırttı
Kara lısteye dallas ta alınmıstır
quote:
Orijinalden alıntı: vandosa
walla normalde phoenix derdım ama dallas lıların shaq e yaptıkları benı butun fınal serısınde cıldırttı
Alıntıları Göster
detroit çünkü insanları basketboldan soğutuyolar bence.tamam phoneix gibide sadece hücüm takımı olmamak lazım ama detroit gıcığıma gidiyor ve oyun anlayışlarını sevmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: vandosa
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: vandosa
+1907 aslında phoenixle bi alıp weremediğim yok ama nash we marion ikilisinde n nefret ediyorum dallasa da şımardıkları için uyuzum
quote:
Orijinalden alıntı: SezaiAgbi
quote:
Orjinalden alıntı: vandosa
+1907 aslında phoenixle bi alıp weremediğim yok ama nash we marion ikilisinde n nefret ediyorum dallasa da şımardıkları için uyuzum
Alıntıları Göster
dallas
quote:
Orijinalden alıntı: amator_asci
dallas
Alıntıları Göster
dallas ve detroit
quote:
Orijinalden alıntı: todorov
dallas ve detroit
Alıntıları Göster
hiç unutmam chicago ve utah final serisinde cok sorun cıkmıştı iki takım oyuncuları arasında ama chicago şampiyon olduktan snora utah bi süre soyunma odasına gitmiş ve arkasından tüm oyuncularla gelip chicagolu oyuncuları tebrik etmişlerdi,malone ve stockton da dahil dün gece dallas ın yıldızları mç bitiminde soyunma odasına gittiler ayrıca bi önceki seride tayshaun prince başta olmak üzere detroit li oyuncular daha maç bitmeden miamili oyuncuları tebrik ettiler yorum sizin
quote:
Orijinalden alıntı: Sanctus Diavolos
hiç unutmam chicago ve utah final serisinde cok sorun cıkmıştı iki takım oyuncuları arasında ama chicago şampiyon olduktan snora utah bi süre soyunma odasına gitmiş ve arkasından tüm oyuncularla gelip chicagolu oyuncuları tebrik etmişlerdi,malone ve stockton da dahil dün gece dallas ın yıldızları mç bitiminde soyunma odasına gittiler ayrıca bi önceki seride tayshaun prince başta olmak üzere detroit li oyuncular daha maç bitmeden miamili oyuncuları tebrik ettiler yorum sizin
Alıntıları Göster
Dallas -
final serisinde üflesen uçuyorlar ve sahipleri Mark bilmemne evet biraz fazla şımarmışlar. bu sene Miami gereken dersi verdi . S.A Spurs lu olarak çok sevimdim. seneye S.A.Spurs karşılarşırlarsa Dallas ı kesinlikle ezmeli
quote:
Orijinalden alıntı: marduk
Dallas -
final serisinde üflesen uçuyorlar ve sahipleri Mark bilmemne evet biraz fazla şımarmışlar. bu sene Miami gereken dersi verdi . S.A Spurs lu olarak çok sevimdim. seneye S.A.Spurs karşılarşırlarsa Dallas ı kesinlikle ezmeli
Alıntıları Göster
LA LAKERS
quote:
Orijinalden alıntı: marduk
Dallas -
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: marduk
Dallas -
+ 1
bende bi s.a. spurslu olarak dallas diyorum,sonrada houston