Şimdi Ara

nd filtre tavsyesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar.canon ef-s 55-250 mm lens kunnanıyorum,güneşli havalarda uzun pozlama için hangi filtreyi tavsiye edersiniz,en iyisi yada en kötüsü olmasın orta halli işimi görücek birşey olursa sevinirim.birde filtre alırken nelere dikkat etmeliyim?hangi çapta almalıyım? bir kaç yerde sonra lensinizi değiştirmeyi düşünüyorsanız daha yüksek çağlı filtre alıp şimdi hatırlayamadıgım bir apartla kullanın falan yazıyordu,varı öyle bişey?

forumdaki fotoğraf sevdalılarının yardımlarını bekliyorum ,şimdiden teşekkürler.

• B+W,HOYA,HOLİPAN falan pahalıdır.
    bu işin orta kalite ve fiyatlı markası Kenko dur.
  • Fotga. Aliexpresste var. Filtre çapınız lenste yazar. Çapı değiştirmek için Step up ve step down adında metal parçaar var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozbey08 kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam.peki kenkodan iyi bir performans alabilirmiyim,sonuçta rofesyonel fotoğrafçı değilim.birde kaç stop almalıyım sizce?

kaiseberg nasıldır peki şöyle bir set var .

https://fotografium.com/urun/kaiseberg-58mm-filtre-kit
  • VYC Majoris kullanıcısına yanıt
    alieexpressten hiç alışveriş yapmadım daha önce,sizce 58 mm mi almalıyım,yoksa daha iyi bir lense gecme olasılığımın düşünerek haha büyük çaplı mı almalıyım?
  • bonham55 B kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın geç cevap yazıyorum.

Aliexpress iyidir. Sadece satıcı itibarına dikkat edin ve sipariş sayısına göre sıralama yapıp çok satılan bir ürün alın. Satıcı iyi olduktan sonra az satılmış ürün de alınabilir ama yorum sayısı ve puanı bakımından fazla sipariş sayısı daha sağlıklı fikir verir.

Şu anda elinizdeki lense hangi boyut uyuyorsa onu alın. Başka lense geçerseniz step up alırsınız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.