Şimdi Ara

Ndiaye Fernando Selçuk beraber mi oynıcak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sol açık olarak Belhanda mı düşünülüyor.Basında geçen tek sol açık ismi duymadım görmedim.Sizin düşünceleriniz neler?

• Selçuk'u gözden çıkardıklarını düşünmüyorum, yıllık 3,5 m euro alan adam yedek kulübesinde oturamaz, oturmamalı...Eğer Selçuk'u kesip Ndiaye oynatılacaksa dünyanın en saçma planlaması olur. Öncelikle Selçuk takımdan gönderilmeli, bu şartlarda böylesine lüks yedeğe ihtiyacımız yok...

Eğer Ndiaye alınıp Selçuk takımda tutuluyorsa, belli ki beraber oynayacaklar fakat Selçuk artık bizde vadesini doldurdu. Gönderilmeli...
  • Oyuncuların form durumları belirler.su an Selçuk zor gibi gözukuyor ama lig başlamadı daha.selcuk ilk onbirde oynamasada tecrübesi ve Türk olması ile takıma katkıda bulunabilir.lig başladıktan sonra 3 5 hafta içinde herşey yerine oturur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanhu11

Oyuncuların form durumları belirler.su an Selçuk zor gibi gözukuyor ama lig başlamadı daha.selcuk ilk onbirde oynamasada tecrübesi ve Türk olması ile takıma katkıda bulunabilir.lig başladıktan sonra 3 5 hafta içinde herşey yerine oturur.

3.5 milyon euro maas alan adamı klubede tutma lüksü türkiyede hiç bir klupte olamaz.Selçuk ya gidicek yada ilk 11 de olucak demek olur bu diye düşünüyorum
  • Sol açık Belhanda demek, Sneijder'e Tudor tarafından yapılan haksızlığın ortaya çıkması demek.
  • Korkarım ki Selçuk yine ilk 11 oynayacak. Tüm işaretler bunu gösteriyor. Bence Tudor 4-3-3 oynatacak.

Muslera

Mariano Maicon Serdar Transfer

Selçuk Fernando Ndiaye

Feghouli Gomis Belhanda

Bu heriften kuruluş yok maalesef.
  • Olması gereken;

Muslera
    Mariano Maicon Serdar Transfer
    Fernando Ndiaye
    Feghouli Belhanda Transfer/Rodriguez
    Gomis

Olması muhtemel;
    Muslera
    Mariano Maicon Serdar Transfer/Carole
    Fernando Selçuk
    Ndiaye
    Feghouli Belhanda
    Gomis
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Emenike Resmen Fenerbahçede..
    12 yıl önce açıldı
    Dzsudzsak mı Stoch mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Atiba Hutchinson Beşiktaş'ta !!!
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Selçuk'u gözden çıkardıklarını düşünmüyorum, yıllık 3,5 m euro alan adam yedek kulübesinde oturamaz, oturmamalı...Eğer Selçuk'u kesip Ndiaye oynatılacaksa dünyanın en saçma planlaması olur. Öncelikle Selçuk takımdan gönderilmeli, bu şartlarda böylesine lüks yedeğe ihtiyacımız yok...

Eğer Ndiaye alınıp Selçuk takımda tutuluyorsa, belli ki beraber oynayacaklar fakat Selçuk artık bizde vadesini doldurdu. Gönderilmeli...

Donk'u Çamdal'ı maaşını ödeyip gönderen, Umut Gündağan gibi herkesin unuttuğu adama 1.8 M Tl maaş veren 2,5 alan De Jong'u kulübede oturtan ve daha sayamadığımız gereksiz oyuncuya maaş veriyoruz sıkıntı yokta leşçuk kulübede oturunca mı sıkıntı ? Şu saydıklarım ve diğer çöpleri yollayalım leşçuk paşa paşa otursun 3.5 alsın yedek külübesinde razıyım. Yanına da şu altyapıda ki oyuncular otursun başka bir şey istemem...

Hatta Burak ts'ye gidecek isterlerse leşçuğu bedavaya verelim onlara...

• Tudor'un durumu hala kesin degil gibi. Once kimin td olacagina bakmak lazim.

Sonra transferlerin tamamlanmasini beklemek lazim. Kanat alacaklar mi yada baska ortasaha alinacak mi gormek ve gidenlere de bakmak lazim.

Bana kalirsa Selcuk artik gitmeli. Aldigi paranin karsiligini hic vermiyor.
  • İyi bir hoca gelirse Selçuk 1 sene daha idare eder oynayabilir ama Tudor ile Selçuk'u bırak Gomis'ten, Belhanda'dan vs. den de verim alamıyoruz ki. Feghouli gelecek, gelsin, verim alabilecek miyiz? Kimse bilmiyor. Fernando? N'diaye?

Bu kadar transfere para harcanırken teknik direktör gibi asıl bu kadroyu birleştirecek ve yükseltecek adamda böyle cimriliğe gidilmesini saçma buluyorum.

Bize disiplinli, teknik/taktik bilgisi yüksek, tanınırlığı yüksek bir teknik direktör lazım. Laurent Blanc olur, Manuel Pellegrini olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beamer

İyi bir hoca gelirse Selçuk 1 sene daha idare eder oynayabilir ama Tudor ile Selçuk'u bırak Gomis'ten, Belhanda'dan vs. den de verim alamıyoruz ki. Feghouli gelecek, gelsin, verim alabilecek miyiz? Kimse bilmiyor. Fernando? N'diaye?

Bu kadar transfere para harcanırken teknik direktör gibi asıl bu kadroyu birleştirecek ve yükseltecek adamda böyle cimriliğe gidilmesini saçma buluyorum.

Bize disiplinli, teknik/taktik bilgisi yüksek, tanınırlığı yüksek bir teknik direktör lazım. Laurent Blanc olur, Manuel Pellegrini olur.

Tudor ile bir yol olmaz.. Luce gelip td olur ise başım gözüm üstüme.. yalnız Blanc gibi bir adamın bu kulüpte olması cok guzel olur.. bence luce blanc süper olur. Tek luce tek blanc ta olur.. Luce ile şampiyonluk %90 olur.. blanc ile bu sene olur muyuz bilmem ama gelecek adına güzel hamle olur.. Belki bizim Arsene Wenger'imiz olur..

• Selcugun çok iyi bir sözleşmesi var.aldigi paranın yarısını başka klüpte alamaz.performansida dustu.takimi bırakıp gitmesi kolay değil yani bana göre ilk onbirde yeri yok ama lig başladığı zaman performansini görmek gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.