Şimdi Ara

[b]Ne Almalı Niye almalı?[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle hepinize iyi akşamlar iyi forumlar arkadaşlar...
    Günümüz teknelojisinde önümüze o kadar cok seçenek çıkıyorki, Bırakın benim gibi çok geniş bilgi sahibi olmayanı bu konuda üst düzey bilgi sahibi arkadaşlar bile ikileme düşebiliyor led,lcd,plazma sizce hangisi 2 aydır araştırıyorum led tvden plazmaya döndüm plazmadan ledtv ye ama karar veremedim birinci tercihim 40d6000 idi aldım kullandım sd yayınlar bile çok hoş ve güzel bir tv - si ise web brosver yok 3d converter yok gözlükleri pahalı ürünü sattım. tekrar 2.si 42gt30e panosonic plazmadan yana kullanacaktım ama görerek alabileceğim uygun bir yer bulamadım sonrasında 40d6500 samsung ta özellikleri bakımından çok hoş geliyor Amacıma gelince amacım sd ve hd olmak üzere kaliteli tv izlemek arada bir pc bağlı zaten Call of duty oynamak hepsi bu mac sevmem ve izlemem aslında ilerliyen yıllarda gözlüksüz 3 d yayında izleceğini duydum ve 3d yayında olmadığına göre cok önemlide değil bütçem 2500 tl + - %10 geçebilir 42gt30e ve 40d6500 arasında kaldım siz olsa idiniz hangisini tercih ederdiniz bunun dışında sd ve hd yayında kaliteli tv önerilerinede açığım ama 2000 tl üstü çıktıktan sonra 3d tercihim birde salonum tv karşısı ve sağından güneş ışığı almakta 40d6000 kullanır iken çok yansıma oluyordu bu muhtemel olarak 40d6500 de yine olacak ama öte yandan plazmalarda ışık aldığında çok yansıma yaptığı söyleniyor sizin değerli bilgileriniz ve önerileriniz yoluma ışık tutacaktır tşk eder cevaplarınızı sabırsızca bekliyorum .......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alex76 -- 4 Aralık 2011; 19:28:01 >

• up
  • Panasonic GT30 daha iyi D6500 den. 3D hiç kullanmam diyorsan GW30 tavsiye ederim daha iyi bir tercih olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

Panasonic GT30 daha iyi D6500 den. 3D hiç kullanmam diyorsan GW30 tavsiye ederim daha iyi bir tercih olur.

tşkler tavsiyen için
    (up)
  • Selam,

Ben 42GT30E'yi 6 aydır kullanıyorum. 6 ay boyunca araştırdıktan sonra aldım. Cihazdan haylice memnunum. Herkese rahatlıkla tavsiye edebilirim. SD ve HD yayın kalitesi süper. Oyun kullanızıları için zaten herkes plazma öneriyor diye biliyorum. Web browser gibi diğer özelliklerine bende çok takıktım. Ancak çok gereksz olduğunu televizyona sahipken anladım. Bir çok özelliğini kullanmıyorum bile.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni mouse ne almalı?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.