Şimdi Ara

ne almalıyım ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende sandisk e-250 ve ipod 60gb video mp3 çalar var ben bu ikisinde kullanabileceğim bir kulaklık arıyorum
    birçok yazı okumama rağmen karar veremedim en fazla 100 ytl bütçe ayırdım bu sitede de satan arkadaşlar var ie4 cx300 CREATİVE ZEN AURVANA ben ne almalıyım bana yardımcı olun

• Pioneer marka kulaklıklara bakabilirsin.
  • kulaklığa 100 ytl civarı para ayırdıysan bravo diyorum. ben sony kullanıyorum md modelllerinden 15 ytl.
  • zamanında gidip ipoda o kadar para vermiştim tabikide ayıracağım yani 800 ipod a 15 kulakluığa ayırsam biraz ayıp olmazmı
  • Bu aradığınız müzik kalitesi ile doğru orantılı bir durum. Sen memnunsan 15 YTL'lik kulaklıktan senin için 60-70 hatta 100 YTL para vermek çok gereksiz olur. Ama şuda bir gerçek 15 YTL'lik kulaklıkla 100 YTL'lik kulaklık arasında dağlar kadar fark var, tabii ki o farkı arayan için.

Kanal tipi arıyorsan AKG K324P, normal tarz bir şey düşünüyorsan mx760 tavsiye edebilirim. İkisinide ben kullanmaktayım. Ama alırsan orjinal olduğuna emin olduğun bir kişiden ya da mağazadan al. Forumdaki yurtdışından getirilen sennheiser'lara pek güvenmem ben olsam.

Sağlıcakla....

quote:

Orjinalden alıntı: metinT

kulaklığa 100 ytl civarı para ayırdıysan bravo diyorum. ben sony kullanıyorum md modelllerinden 15 ytl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thetrooper00 -- 26 Temmuz 2008; 9:05:29 >
  • CX300 ,IE 4 .. mx55 bunlardan alabilirsin...

www.kulakligim.com dan sennheiser ın diğer modellerine de bak derim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.