Şimdi Ara

NE ALMALIYIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.500 TL BÜTÇEM VAR SARJI UZUN GİDEN KASMAYAN UZUN ÖMÜRLÜ Bİ TELEFON ALMAK İSTİYORUM.OCAK AYINDA ALABİLİRİM.FİYAT DÜŞÜŞLERİNİ DE HESABA KATMAK LAZIM YANİ.FACEBOOK TWİTTER GİBİ SİTELERLE SÖZLÜK FORUM VE HABER SİTELERİNE GİRERİM..FOTOĞRAF VE MÜZİK DE ÖNEMLİ.NE TAVSİYE EDERSİNİZ? LG G2 ALMAYI DUSUNMUYORUM.GOZUMUN ONUNDE ARKADASIM ELINDEN DUSURUR DUSURMEZ TELEFON PERT OLDU...

• Xperia Z2 ve Lg G3 bulunabiliyor o bütçeye.
  • G2 al 400 liran cebinde kalsın ya da 100 TL ekle g3 al seçim senin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2 istemiyorsan 1500'e Note 3 yada 100 koy Z2 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkem01 -- 2 Ekim 2014; 21:36:02 >
  • Z2 uygundur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KasAdam

Xperia Z2 ve Lg G3 bulunabiliyor o bütçeye.

z2 istanbul bilişimde 1.700 küsür hocam.nerden bulabilirim 1.500e ?
  • Bulursan z2

• bu z2 neden bu kadar övülüyor bu forumda anlamış değilim bence g2 al üste paran kalsın
  • stan lauerl S kullanıcısına yanıt
    Ocak ayında alınacak bir telefon için erken bir başlık olmuş. 3 ay çok uzun bir süre. Ne olacağı çok belirsiz. Tavsiyem Aralık'ta bir daha konu açman.

LG G2'nin sağlamlığına gelecek olursak, akıllı telefonlarda pek dayanıklılık bekleme derim. İstersen 2500TL'lik telefon olsun, şimdiki telefonlar çabuk hasar görüyor. Nokia'nın yeni modellerinden bile şüpheliyim yani (Lumia 930 için). Piyasanın bence en sağlam modeli Lumia 925. Biraz eskiyen bir cihaz olmasına rağmen isteklerini büyük ölçüde karşılar diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.