Şimdi Ara

Ne apim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelike tuş bozuk U-T arasındaki ben Zed aldım cidden pro oluorum gittikçe ama bi sorum var bu rünlerde Nişan Direnç Büü Mühür Zırh Damga Zırh delmemi oksa SAldırı gücümü dizim cevher full saldırı gücü ?

• Ben full ad giriyorum. Çünkü oyun başı hasarı daha fazla oluyor. İlk eşya olarak da zırh delme aldığım için o eksiği kapatmış oluyorum. Bu arada sanal klavye kullanabilirsin "y" için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan1225

Arkadaşlar öncelike tuş bozuk U-T arasındaki ben Zed aldım cidden pro oluorum gittikçe ama bi sorum var bu rünlerde Nişan Direnç Büü Mühür Zırh Damga Zırh delmemi oksa SAldırı gücümü dizim cevher full saldırı gücü ?
     Ne apim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodeiNN

quote:

Arkadaşlar öncelike tuş bozuk U-T arasındaki ben Zed aldım cidden pro oluorum gittikçe ama bi sorum var bu rünlerde Nişan Direnç Büü Mühür Zırh Damga Zırh delmemi oksa SAldırı gücümü dizim cevher full saldırı gücü ?
     Ne apim ?

Bir sorum var rünlerde nişanlar büyü direnci, mühür zırh, damga zırh delme mi yoksa saldırı gücü mü dizeyim. Cevher full saldırı gücü mü dizeyim.
    Sanırım türkçe meali bu. Büü ne anlamadım ama. Bir de son cümlede başka bir şey de demiş olabilir.
    Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commando Kayle -- 13 Ağustos 2013; 10:25:06 >

• Bakın klavyeden yazıorum. Zed aldım ve dizdim
    Cevherler : Saldırı gücü
    Nişanlar : Büyü direnci
    Mühürler : Zırh
    Damgalara : Saldırı gücümü zırh delmemi dizim diyorum ZED leim
  • quote:

Büü

Güldüm
  • Tuşlarmı basmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Abi inanamıyorum ya....
    17 yıl önce açıldı
    ABV ne demek
    11 yıl önce açıldı
    Olm bekir ne Diyo lan
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bakın klavyeden yazıorum. Zed aldım ve dizdim
    Cevherler : Saldırı gücü
    Nişanlar : Büyü direnci
    Mühürler : Zırh
    Damgalara : Saldırı gücümü zırh delmemi dizim diyorum ZED leim

Kırmızı:9x AD
    Sarı:9x Zırh
    Mavi:9x Büyü Direnci
    Büyük:3x AD
  • quote:

quote:

Ne apim ?

Degis su avatarı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: spikesfire

quote:

quote:

Ne apim ?

Degis su avatarı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kodeiNN -- 17 Ağustos 2013; 11:26:30 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.