Bildirim
ne bu orjinal deryası
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Para kazanmak herkesin kişisel problemi.
Hırsızlık yapmakta doğal mı o zaman?
Kişilerin emeğini çalmak..
Her hırsıza sorsan o da acımdan ölüyorum cart curt yapar.Ne bu beleşçilik deryası...
Paran olmayınca ne zamandan beri hırsızlık yapmak doğal bir hak oldu? -
Bence kesker,belli noktalarda haklısın bir firma bir oyunu yapmak için belki yıllarca uğraşıyor,belki milyon belki milyar dolarlar harcıyor heralde bu oyunlarıda bedava dağıtacak durumları yok,ma bu fiyatlar türkiye şartlarını düşündüğün zaman çok fazla,kimse kusura bakmasında ben 35-40 milyona oyun alamam adamlar 2-3 milyona satıyorlar gider ondan alırım,bundada benim bir suçum olamaz gidip bizim kafelerimizi basana kadar gitsinler bu işi yapanları kökten temizlesinler onlarda kurtulsun bizlerde kurtulalım,adamlar aleni satıyorlar kabaklar bizim başımıza patlıyor,maltepe pazarını hepiniz bilirsiniz hangi allahın kulu birşey diyor,satana birşey yok ama alan bazı şeyleri yemiş oluyor.Lisans'a karşımıyım kesinlikle hayır ama balık baştan kokar hesabı ilk önce bu işi yapanlara yönelilmeli,ama yinede tek kullanıcılarda lisanslı kullanım olabilir ama çoklu kullanımlarda bu uygulamalar çok yanlış.Kesker sonuna kadar sana katılıyorum ama türkiyede uygulama yanlışlıkları var,herşey tüm dünyaya uygun olamıyor birazda ülke şartları değerlendirilmeli.
-
döngünün gereken şartları ve milletin maddi durumu ortada..
Millet ne yaparsa ve ne yaptıkları kadar legal(veya illegal) ise günahları boyunlarına..
Bu yüzden zorla güzellikl olmaz..
Millet ne olursa olsun yine el altından kaçağı kullanacaktır eli mahkum hem.
Bu arada aklımdan da bazen geçmiyor değil hani "Bunlar yeni bir Bill Gates olma hayaliyle fazla kar marjı altında gereksiz yere emeklerinin bereketini kaçırmıyorlar mı ?" diye.. -
Bence Cdler ucuzlatılmalı. Yoksa herkes korsan Cd kullanır. -
Hayır birde kandilerne kanun çıkarmışlar. Her tarafta korsan yazılıma hayır felan... Abi hangi ülkede yaşıyosun. Yani sürekli yeni oyun çıkıyor napalım.. Kim ne derse desin bence orjinal oyun almak bu millete saygısızlıktır... -
Korsan yazılımlar olmasa, lisanslı orjinal yazılımların fiyatlarının düşeceğinide biliyorsunuz herhalde. -
eheh hiç bir rakipleri yokken mi fiyatları düşürücekler güldürme beni düşürseler şimdi düşürürler satılsın diye... -
Şİmdi niye düşürsün ?? Adamlar aptal mı ?
Örneğin ;
Bir oyun satılmış : 50 dolara
veya
10 oyun satılmış , tanesi 5 dolardan...
Yani demek istediğim şuan düşürmezler satılsın diye falan -
İstedikleri kadar korsana hayır yazsınlar. Para olmadıktan sonra birşeye yaramaz. -
YAni kimse sanmasın yurt dışındaki insanlar öyle rahatça 3-4 günde bir oyun alıyor...Örneğin amerika ve kanada...
Orada tanıştığım birçok kişi ayda bir oyun bilemedeiniz 2 oyun almakta. Onlarda paralarını biriktirip oyun alıyorlar...
GElde ANlat tabi bunu -
Sonuçta bizden çabuk alıyorlar. -
ve bizde kinden ucuz yurt dışında oyunlar...
korsan yokken niye düşürsün kü nasıl millet onu almak zorunda kalıcak...
satmak istiyosa şimdi düşürüecek uygun bi fiyat olsa millet orjinal alır en azında orjinale kayış başlar yavaş yavaş kopya nın da kökü anca böyle kazılır başka türlü olmaz -
E böyle bir durumdaki ülkedede daha iyisi olmazdı bu şartlar altında... EKonomi berbat, doğru düzgün ceza yok, distrübitör gelmiyor bu yüzden , yüzde 80 kullanıcı kopya kullanıyor....
Bakın benim elimde sayılı PC / PS ve gamecube oyunu var.. NE olacakki her oyunu oynamasam -
bende orjinal oyun alıp oynamak istiyorum ama orjinaller makul bir fiyata inmeden bu asla gerçekleşemez... -
Bilmiorum... Oyunlar yurt dışında 50 dolar.E zaten türkiyedede bu fiyattan satılyor.80 milyon. TAbi bu yüksek bir rakam Ancak bu distrübitörün veya satıcının değil 'Türk Lirası'nın değersizliğinden ve raydan çıkmış ekonomi yüzünden kaynaklanıyor ... diyorum -
KESKER +1000 -
yoo ben 70$ diye biliyorum carrefour bimekste en son öyleydi en azından düşürmedilerse neyse sonuçta 50$ da olsa pahalı dediğin gibi tama bu Türkiye'nin şartlarından ama bizde Türkiye'de yaşadığımıza göre napıcaz gidip kopya alıcaz olay budur... -
Burada olay şahsi düşüncelerde bitiyor...
BEn almıyorum kopya oyun , film vs.. Alanlarıda kınıyorum. Hem orjinal alınca kıymetini daha iyi anlıyosun. En az 1.5 ay o oyunu oynuyosun. -
Kesker +1000
Benzer içerikler
- g2a güvenilir mi
- gta vice city satın alınacak yerler
- pencereli oyunlar için iyileştirmeler nedir
- kolla oynanan oyunlar pc 2 kişilik
- tsr nedir
- call of duty modern warfare 2 sistem gereksinimleri
- fps oyunları
- the witcher 4. sezon
- en çok oynanan oyunlar
- iki kişilik online oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X