Şimdi Ara

NE BU TOTEM ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar ve donanim haber çalışanları ilk başta hepinize SLM Ya benim bu wow da shaman karakteri ile bi sorunum var lvl 37 ye kadar kastım ama büyülerimin bazılarını kullana biliyorum fire totem,earth totem,water totem (KISACASI) totem diye bi olay var.Ben bu totem bÜyülerini kullanamıyorum kapalı ve açılmıyorlar eğer onları nasıl kullanacağıNı bilen varsa LÜTFEN CVP yazsın PLS!!!

ŞİMDİDEN CEVAP YAZAN TÜM ARKADAŞLARA TÜŞEKKÜRLER

http://wowstatus.net/' teyim gelmek isteyenlere shaman hariç yardım edebilirim horde olmak şartıysa

• Free server'larda bütün büyüler çalışmayabiliyor, misal, ben warlock oynuyorum, fear, pet'e health verme büyüleri çalışmıyor, muhtemelen sana olan da odur. Yani maalesef o büyüleri unutacaksın, veya orjinale geçeceksin. Bir de wowstatus.net'teyim demişsin, ama dediğin server listesinin bulunduğu bir web sitesi, bin tane server var onda.
  • bazı serverlarda bu sorun için totem vendorlar koyulmuş....

ben oralardan bütün totemleri alıp (zaten bedavaya alıyosun) yapıyorum o büyüleri ve totem çıkartıyorum..

earth totem,air totem,water totem, fire totem....
  • nerde satılıyo bu totem
  • sadece bazı serverlarda oluo o olay :) totemleri questlerle alman lasım :) ve coook isine yarayacak o totemler :) ama orjinalde yarıo freede fazla işe yararmı bilemiorum :)
  • totemler olmadan yapamıyom o büyüleri ve %95 totemleri alman gereken questler çalışmıyo oluyo ve bazı serverlarda vendorlar saıyo bu vendorlarınn nerede oldugunu ise bi oyuncudan veya GM den ögren bence ama pek da umutlu olma totemlerinden, O daharda iyi çalışmıyolar buglılar halen
  • free'de ben shamanken görev yapıp alıyordum o totemleri.Havadan gelcek hali yokya o totemlerin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    (SİLİNEBİLİR) Bu ne ya :)
    15 yıl önce açıldı
    Bu Kadar Troll Yeter
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Free olan bazı serverlarda earth totem satılıyor bazılarındada guest yaparak alıyorsun ama sonucta degısen bır sey olmuyor cogu totem calısmıyor...

Ahh ahh orjinalde oynamak vardı
  • Abi ben işte orjinali bekliorm hala heralde yarın gelir beklerken türkbeylide oynuorm çok gsl latency çooooook az 90-120 arası deişior orda ben görmüştüm totemci wardı hatta adına çok komik bi türk ismi koymuşlardı hatırlamıom şinci...kopmuştum yaa bide isminin altına totemci yazmışlar ölüdoum gülmekten
  • turkbeylimi ? ben o serveri hic sevmemistim ama harika latency si var...
    quote:

Orjinalden alıntı: ScytheOfAzRaEL

Abi ben işte orjinali bekliorm hala heralde yarın gelir beklerken türkbeylide oynuorm çok gsl latency çooooook az 90-120 arası deişior orda ben görmüştüm totemci wardı hatta adına çok komik bi türk ismi koymuşlardı hatırlamıom şinci...kopmuştum yaa bide isminin altına totemci yazmışlar ölüdoum gülmekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.