bazı insanlarr cidden bunlara inanıou mu?g.zekalı ayaına mı yatıolarr?
beyler bende oynasana.com danım orda da adım __Sniper___
mal ya bunnar
Beyler bole insanlara kufur etmeyelim ama.Sadece iltifat edelim.Mesela ben diyorumki bunların alayı EMBESİLLLLLLLLLLLLLLL hala boleleri varmı ya!??
Bu linklerde bir adet moron ve onların müridleri beraber yazışıyolar ve moron olan şahsiyet size 60 lvl ı vaadediyorum diyo ve herkez onu alkışlıyo. Ama gerçeği bilmiyorlar. Ertesi gün bir bakıyolar ki ne char kalmış ne bişey. Allah'a şükür bu sitede bu kadar MAL insan yok. Ya bu adam neyin savaşını veriyo acaba, o siteye takılan varsa bi cevap verebilirmi: Bu programı yayınlayan şahsımoron ne zamandır üyeymiş o siteye?
ilki coq komiq yaa hala saf insanlar war (bende oynasana.com danım nickim kjjffes)
quote:
Orjinalden alıntı: micrafon_show
Bu linklerde bir adet moron ve onların müridleri beraber yazışıyolar ve moron olan şahsiyet size 60 lvl ı vaadediyorum diyo ve herkez onu alkışlıyo. Ama gerçeği bilmiyorlar. Ertesi gün bir bakıyolar ki ne char kalmış ne bişey. Allah'a şükür bu sitede bu kadar MAL insan yok. Ya bu adam neyin savaşını veriyo acaba, o siteye takılan varsa bi cevap verebilirmi: Bu programı yayınlayan şahsımoron ne zamandır üyeymiş o siteye?
Bn normalde DH de takılırm ama bizm arklardan bikaçı oynasana ya takılıo onlardn öörendm ama ciddn hala inanamıom bööle mallar olduuna yaw
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme