Şimdi Ara

Ne Günlere Kaldık yaww!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw bakn şu linklerede görün ne adamlarr warr!!!!!!

http://www.oynasana.com/forum/m253718

http://www.oynasana.com/forum/m253264

bazı insanlarr cidden bunlara inanıou mu?g.zekalı ayaına mı yatıolarr?

• beyler bende oynasana.com danım orda da adım __Sniper___
  • mal ya bunnar
  • Beyler bole insanlara kufur etmeyelim ama.Sadece iltifat edelim.Mesela ben diyorumki bunların alayı EMBESİLLLLLLLLLLLLLLL hala boleleri varmı ya!??
  • Bu linklerde bir adet moron ve onların müridleri beraber yazışıyolar ve moron olan şahsiyet size 60 lvl ı vaadediyorum diyo ve herkez onu alkışlıyo. Ama gerçeği bilmiyorlar. Ertesi gün bir bakıyolar ki ne char kalmış ne bişey. Allah'a şükür bu sitede bu kadar MAL insan yok. Ya bu adam neyin savaşını veriyo acaba, o siteye takılan varsa bi cevap verebilirmi: Bu programı yayınlayan şahsımoron ne zamandır üyeymiş o siteye?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ee şimdi ne olacak?
    12 yıl önce açıldı
    ŞAKA MI BU BE ?
    11 yıl önce açıldı
    Abi biz nasıl araba alacaz ya
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ilki coq komiq yaa hala saf insanlar war (bende oynasana.com danım nickim kjjffes)
  • quote:

Orjinalden alıntı: micrafon_show

Bu linklerde bir adet moron ve onların müridleri beraber yazışıyolar ve moron olan şahsiyet size 60 lvl ı vaadediyorum diyo ve herkez onu alkışlıyo. Ama gerçeği bilmiyorlar. Ertesi gün bir bakıyolar ki ne char kalmış ne bişey. Allah'a şükür bu sitede bu kadar MAL insan yok. Ya bu adam neyin savaşını veriyo acaba, o siteye takılan varsa bi cevap verebilirmi: Bu programı yayınlayan şahsımoron ne zamandır üyeymiş o siteye?

Bn normalde DH de takılırm ama bizm arklardan bikaçı oynasana ya takılıo onlardn öörendm
    ama ciddn hala inanamıom bööle mallar olduuna yaw

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.