Şimdi Ara

Ne hakem ne futbolcu rezil oğlu rezil taraftar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elime bi mikrofon alıp o 50 bin kişiye öyle bi küfür etmek isterdim ki yazıklar olsun 10 binlik stadı olmayan göztepenin taraftarını şu stada doldur bu maçıda hakemide alırlardı. Ne kadar godaman gereksiz adam varsa gelmiş stada 50 bin kişisiniz lan 50 bin kişi yazıklar olsun 2 dakka uğultu sürdüremiyolar. Bir daha bu adamların stada alınmaması lazım arkadaş böyle taraftarlık olmaz yazıklar olsun.

Bu konuda beşiktaşı tebrik ederim adamları 5 bin kişi çıkarsan bizim ensesizlerden daha çok etki ederler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ne bekliyorsun ki? Karaborsa yapmak için kombine alan zihniyet bitmediği sürece bu böyle gider.

Bütün maç uyudular. Tezahürat yapılsın, yapılmasın demiyorum da en azından rakibi ıslıkla, yuhala yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tlhxyz -- 22 Ekim 2017; 21:52:8 >
  • süper kareografi ile başladı ama gerisi gelmedi.
    üstüne birde sahaya atılanlar en az 1 maç saha kapanır.
  • harbi bizde çok sövdük taraftara izlerken. bütün maç boyunca sustu herifler ya şaka gibi. tiyatro izlemeye gidiyor sanki ulan az destek çık az bağır be hiç seyirci desteği yoktu..
  • Ben de aynısını düşünüyorum. Kimse demesin yok sesimizi kıstılar bağırdık diye. Beşiktaş ve Fenerbahçe seyircisinin sesini de kısıyorlar ama çatır çutur oyuna etkileri var. Bizimkiler taraftar değil seyirci. Saçma salak su vs. de attılar seyircisiz oynama cezası da alacağız şimdi. Aynı maç FB GS maçı olsa FB bizim aleyhimize 3 kırmızı çıkarttırır, 2 tane de penaltı alır. Ali sami yen atmosferi falan yok. Zengin bebeleri instagrama resim video koymak için gidiyor artık.
  • Yine futbol adına hiçbir şey yok
  • Derbilerde bir BJK'nin bir Fenerin taraftara bak , bir de bizimkilere bak. Sadece tribünde kalabalık yapıyorlar. İyi gün taraftarı zaten çoğunluğu. Önümüzdeki hafta puan kaybedelim başlayacaklar oyunculara sövmeye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Demek aile geliyor maçlara.Bu güzel fanatikler ve holiganlar azalıyor.

• Kendi taraftarinizi tanimiyor musunuz ? Zaten boyle tribunlerinizin var sizin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında burada dikkat çekilmesi gereken tek şey ; Sahaya atılan bardak sular.

Burjuva Galatasaray taraftarı bunu da yapmazdı. Ben en çok buna şaşırdım.Uzun yıllardır hiç bir derbide böyle birşey görmemiştim.
  • Gerçekten taraftarımız çok kötü.

• Tiyatro izler gibi izliyor taraftarımız tt de inanılır gibi değil maalesef nerde ali Sami Yen deki atmosfer.

• Yapılan tribün şovu da çok anlamsızdı. Ayağa kalk ne ? Ayağa kalk dediğiniz adamlar zaten bilmem kaç puan farkla liginde lider
  • Yarısı karaborsadan bilet almış.500-1000 TL bayılmış.Bu adamlar okadar para verip bağırabilir mi ? Adamlar dört gözle maçı takip etti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim taraftar kombine parasını fenerbahçe beşiktaş maçlarına karaborsa yaparak çıkartıyor normal böyle olması. Adam bu gece aldığı parayla sezon sonu kombine yeniliyor

• dartanyan96 kullanıcısına yanıt
    aile gitsin opera izlesin bale izlesi tiyatro izlesin.

Futbol holiganlıktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.