Şimdi Ara

NE HEDİYE ALSAM *-*-*-**-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşLar, yıLbaşı için arkadaşLara hediye aLcam (5 ki$iye) ..neLer aLabiLirim akLma hiç bişi geLmiyorr... 2 kıız 3 erkek aLmam gerekenLer :) bütçem 50-60 YTL bi$i fikirLerinizi ciddi oLarak bekLiyorum :)

• Duvar Saati
  • erkeklere 1'er paket uzun marlboro(soft paket olacak-layt olmayacak),kızlarada 1er tane ayı al gitsin.
  • bence para olarak ver daha çok mutlu olurlar.
  • Onlara ne hediye alacağını bilemem ama,
    kendine bir Türkçe sözlük ve bir tane de İmlâ Klavuzu alsan çok iyi olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 27 Aralık 2006; 1:37:23 >
  • 50-60 ytl ye ne alacaksın? Kişi başı 10 ytl düşüyor.Ortaya büyük söyle derim ben.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

Onlara ne hediye alacağını bilemem ama,
    kendine bir Türkçe sözlük ve bir tane de İmlâ Klavuzu alsan çok iyi olacak..

herkes aynısını diyo :) türkçe bozuq bende kusura bakmayın :)

@apolloturk2
    ewt kızLara ayı aLma fikri güseL asLında ..
  • erkeklere bişiy alma hem boşver erkekleri sen..

kızlar a bütün paranı harca
  • en değerli altın değerineki hediye kitap derdi bi öğretmenim bence bir kitap al (şahsen ben öyle yaptım gittim bi kitapçıya(dayım olur) bi kitap aldım parasını sonra veriyim dedim vermiycem)
  • Kizlara tshirt ,bady veya atki kaskol ama sirin olucak ustunde ne kadar pempe mor sari ayi mayi cicek bocek ne varsa onlu olanlardan al.
    Sonra erkeklerede party sirasinda acilabilecek hediye almani tavsiye ederim.MAkara olabilicek bisey mmesala Ustunde ciplak kari olan oyun kagitlari tarzinda hadi sana kolay gelsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: denaro

Kizlara tshirt ,bady veya atki kaskol ama sirin olucak ustunde ne kadar pempe mor sari ayi mayi cicek bocek ne varsa onlu olanlardan al.
    Sonra erkeklerede party sirasinda acilabilecek hediye almani tavsiye ederim.MAkara olabilicek bisey mmesala Ustunde ciplak kari olan oyun kagitlari tarzinda hadi sana kolay gelsin

hocam tbox dan atkı aLdım ... morLu pembeLi oLanından.. 20 ytL verdim..
    birde kotondan birine koLye aLdım :) kaLpLi maLpLi bi$i ..

umarım beğenir, beğenmesse uçarım zaten..
  • biraz basit olcak ama kızlara birer tane canlı gül erkeklere ise anahtarlık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.