Şimdi Ara

Ne için okuyoruz ? Adalet nerede ? (İnstagram'ın Zengin Türk Çocukları)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne için okuyoruz ? Üniversite 3. sınıfım hocaların dediği 1-2 yıl gerekirse ücretsiz çalışacaksınız mesleği öğrenmek için stajyer gibi . Eee sonra ? Sonrası asgari ücret alabilmek için patronu yalayacağız sonrada yükselmek için yalayacağız. Bu nasıl bir düzen ? Ülkenin doğusunda her gün gariban ailelerin çocukları ölürken birde aynanın diğer tarafı var . Ben neden milliyetçi duygularla üniversiteyi bitirdiğimde askere gideyim ? Şu zengin ailelerin vasıfsız çocukları daha rahat yaşasınlar diye mi? Bu insanlar gibi standart istemiyorum insan gibi yaşmak istiyorum sadece. Almanya'da yaşayan ortaokul mezunu kuzenim bir telefon bayiinde işçi olarak çalışıp altına araba alıp tüm Avrupayı gezerken, 8 euro'ya 1 kg et yerken (onlara göre 8 lira gerçi Türk parasına çevirince dahi ucuz ..) , kat be kat ucuz arabalara binerken , normal bir insan olarak her sene tatil yaparken, ben 17 sene okuyup 1300 liraya köle gibi neden çalışayım. Cidden kandırılıyoruz vatan millet sakarya dar bir üçgen içinde sıkışmışız ülke olarak. Tartıştığımız şeyler Türk vatandaşı mı olsun Türkiye Vatandaşı mı ? Şeriat mı geliyor ? bunların hangisi alım gücümü arttıracak ? hangisi insani gelişim endeksinde daha yaşanabilir bir ülke yapacak bizi ? hangisi aldığım sağlık hizmetini daha iyi seviyeye çıkartacak ? hangisi yaşam standartımızı arttıracak ?

https://www.instagram.com/rich.kids.of.turkey/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Winnie the Pooh -- 7 Şubat 2016; 22:39:02 >

• Bu dünya yalan gerçek dünya ebedi olan ahiret yurdu.
  • katılmamak elde değil,gelir adaletsizliğinin zirvelerinde yaşıyoruz bu böyle de gidecek gibi duruyor eğer çok büyük zihinsel bir devrim yaşamazsak
  • Zenginler zengin fakirler iyice fakir oldu dinciletde fakire şükür ettiriyor fazlası haram diyor sonra diz çöküp zenginden parasını alıp secdeye yatıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 7 Şubat 2016; 22:57:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birazdan linç edilirsen şaşırma. Insanları öyle bir uyutmuşlar ki kimse sorgulamiyor, gencligimizi sagligimizi ve hatta bazen canımızı veriyoruz böyle insanlar rahat yaşamlarını devam edebilsin diye.

• Adaleti sana vermezler sen almalısın

• BEKLEYİN KARDEŞLERİM ÜLKE ŞU ANDA WW1 DEN ÇIKMIŞ ALMANYA DURUMUNDA. BENDE HİTLER'İNİZ OLACAĞIM. ÇOK YAKINDA GÖRECEKSİNİZ. ZENGİNLİK YAKIN MEŞALELERİ YAKIN !!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam ingstagramdaki yaratıklara özenmenin bir anlamı yok, sokağa bıraksanız 6 saat içinde ölürler. Vatana millete insanlığa gram faydaları yok,

• Valla sizi bilmem ben çocuklarım da böyle konular açmasın diye okuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: atmaca90

hocam ingstagramdaki yaratıklara özenmenin bir anlamı yok, sokağa bıraksanız 6 saat içinde ölürler. Vatana millete insanlığa gram faydaları yok,

Onlara özenmiyorum ben sadece devletin her vatandaşa değer vermesini, insan gibi yaşatmasını istiyorum. Anayasada değişmez maddede yazan ''sosyal devlet'' vasfını yerine getirip gelir adaletsizliğini düzeltmesini istiyorum. Vergiler yeniden gözden geçirilmeli.
  • Vay babam vay şu arabalara binmeyi ne isterdim be yatlar villalar partiler

kızlar çöp ama :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NinJaus -- 7 Şubat 2016; 23:04:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 secenek var onunde.Ya cok calisip yurtdisina kacicaksin yada ulkende kalip bu duzeni degistirmeye calisirken bombali saldirida gebereceksin.Bence 4.secenek en mantiklisi

• 50m param olsa Japonyada 1-2 yıl rahat yaşayarak kendi hayatımı orada kurabilirim. 50m onların haftalık parası bile olabilir. Hayat böyle bişi işte.
  • Para her şey değildir.
    Lakin çok şeydir.

• Çok büyük adaletsizlik var bu dünyada napalım öbür dünyaya bakıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

Bu dünya yalan gerçek dünya ebedi olan ahiret yurdu.

Ahiretle kandirin kendinizi

• şunları gördükçe çıkıp öldürebildiğim kadar zengini öldürüp sonrada intihar edesim geliyor. nedense böyle zenginlere zerre acımam. fakire acırım ama
  • Ben bu cocuklari incelemistim zamaninda. Neredeyse tamami asiret cocugu hocam. Imrenilicek bir durum yok. Eger boyle paralar kazanmak istiyorsaniz girisimci olmali veya bir sey uretmelisiniz.

• Ben de sizin özgürlüğünüze sokayım. Dinle, inançla alay etmek özgürlük başlığı altında moda oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: TeknoÖneriler

Bu dünya yalan gerçek dünya ebedi olan ahiret yurdu.

cem yılmazın dediği gibi " abi adam fakir kökten fakir kendini bi tek bü dünya gerçek değil öteki dünyada zenginiz babaa öteki dünyada yaşacağız diye avutuyor"
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.