Bilgisayarımın bazı parçalarını değiştireceğim, son hali de şu olacak... CPU: Intel Q6600 Anakart : Gigabyte P35-DQ6 Ram : 2 * Kingston 1GB 1200 Mhz DDR2 Hdd : 3*Samsung 120gb Sata2 + Seagate 250GB Sata2 Ses Kartı : Terratec EWS88 MT Ekran Kartı : MSI 8600GT TV Kartı : Avertv Studio 303 Monitör : Vewsonic VX922 19" Fan : 3 Kasa Fanı (12+12+8) Cpu Fanı : Zalman 9700 NT Optik Suruculer: 1 DVDRW + 1 CDRW + 1 Floopy
Sizce buna ne kadarlık bir power supply yeterli olur ? bir turlu cikamadım isin icinden...Su andaki power supply'ım yeter mi? Power Supply'ım FSP Blue Storm I 500W Overclock yapacagim... Yetmezse FSP Epsilon 700W dusunuyorum
Goruslerinizi cok acil olarak bekliyorum
Hız aşırtma yapacaksan yetmez. BlueStorm 1'in gerçek değeri 460W, 500W pik değeri.
FSP Epsilon 700W icin ne dusunuyorsun ? Sanırım işimi gorur, degil mi?
Bütçen ne kadar?
valla bütçe mütçe kalmadı :) 1,600ytl'ye ciktim neredeyse... Bunu almak yerine 100 kusur milyon fazla verip Enermax Infiniti 650W almak mı daha mantıklı yoksa bunu mu? ne dersin ? ve ne gibi bir fark olur, somut olarak ?
Hiç düşünme Infiniti 650W DXX satın al, kullandıktan sonra teşekkür edersin Sistemi nereden topluyorsun bu arada?
Vatan Bilgisayar + Sanalmarketim + Firebal :) Teşekkür ederim Fatih...
Bir de son bir sorum olacak, Infiniti'nin somut farklarını yazabilir misin FSP Epsilon'a oranla ? sanırım 1.fark ses :) Infiniti icin degistirilebilir kablolar demis, tam olarak neyi kastettigini anlayamadim acikcasi...Bir fikrin var mı ?
Malum Q6600'un G0 revizyonu gelene kadar çoluğa çocuğa karışacağız :) O yuzden daha fazla beklemeyeyim dedim...Bir de artik review okumaktan ve bileşen takip etmekten gına geldi, başka şey yapamaz oldum... Zaman paradan daha değerlidir mantığı ile bu eziyete bir son vereyim diyorum :)
Badboy fiyat aldıysan bilgisayarcı önerebilirim özel mesaj atarsan. Belki daha ucuza bulabilirsin. Infiniti'nin farkı öncelikle build kalitesi, kesinlikle 1. sınıf bir güç kaynağı. İkincisi ses sıfır ve 12V amper değerleri inanılmaz.