vergi mergi derken ortalama 25k alıyorum. |
Ne kadar maaş alıyorsunuz? (2. sayfa)
-
-
17 lira alan işçi, emekçi kesimin geneli orta yaş ve anadoludaki küçük işletmeler. Takdir edersiniz ki dh de takılmaları çok olası değil.
Endüstride-osblerde "fabrika" olan işletmelerde min asgari +2,+3,+4 binle firmaya göre işe başlatılıyor, ve bazı osblerde işçi-eleman bulmakta zorlanılıyor. Biri asgari +3 veriyor karşı fbarikası asgari+4 veriyor yada maaş aynı olsada market çeki, kırtasiye yardımı yapıyor v.s.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xreleave -- 12 Eylül 2024; 11:39:41 > -
Branşınız nedir ?
İnşaat/tesisat ?
-
inşaat (Mekanik Tesisat) Makina Müh.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bjkyener -- 12 Eylül 2024; 12:47:34 > -
İşsizlik maaşı maaştan sayılır mı ?
-
Baba parasi
35k
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 12 Eylül 2024; 16:27:4 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mevsimlik işçi günlük 1k lira aliyor ,bunun da 200 ü çavuşlarina gidiyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
300 bini geçik, kira geliri. 2025 yılında %100 zam yapmayı planlıyorum yani yakında 600k.
-
140.000 vergi ocaktaki gibi 15% olsaydi, gelir vergisiyle 125 falan ...
Yeni mezun doktorlar baslangicta 80-90 alıyorlar .
Yetiyor mu asla kredi karti vs faiz odemeleri ayda 30bin tutuyor sadece. 550bin ödedim borç harç gecen ay iflagim düzüldü bu ay borç alacak yer de yok 1.5 milyon borç var kredi çekicem 50%% faizle artık dönmüyor sistem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThePiraeusHunter -- 13 Eylül 2024; 5:6:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bizim şirkette vasıfsız işçiye asgari ücret net 20.400tl oldu + 1.200tl alışveriş kuponu. Maaşlar bürütten ödeniyor. Lokasyon İstanbul Anadolu yakası.
Erkek personel bulunamıyor. Yerlerini makineleşerek kadın personeller ile doldurmaya çalışıyoruz.
Mesem çıraklık okulu öğrencileri ile ortacılık işlerini yürütmeye çalışıyoruz.
Başka illeri bilmiyorum ama İstanbul içi kobi'ler yetişmiş vasıflı personel yetersizliği veya maliyeti yüzünden çalışamaz hale gelebilir.
37300 kamu+600sendika ama paranın ederi 0tl gibi bir şey pazara girip 1000tlsiz çıkamıyorum
2tane çupra alsam 300tl ediyor direk cımıcık balık
Gerisi meyve sebze 1er kg
Market haftalık 1k gidiyor aynı şekilde peynir 300den aşağı yok kaşar örneğin geri kalan peynirler nişastalı tuzlu bişi
Vs vs
9aydır 100k borcu ödeyemedim kredi kartım kullanıma kapalı
Şuan 36k borç kaldı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 13 Eylül 2024; 7:27:7 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anadolunun bir çok noktasında asgari ücret iyi bir ücret kabul ediliyor zaten. Yaşam standartları da ona göre şekilleniyor
-
cehape zihniyeti beni ekmeğimden etti. 0 tl.
-
2 gündür sanayide işlerim vardı.
Mobilya, ahşap, metal ve oto sanayiler.
Evin de etrafında inşaatlar var.
Forhorhor'un mesajlarını gösterdim hem çalışanlara hem patronlara.
Kendisi ve aile eşrafının kulağını biraz çınlattılar.
Patronlar/müteahhitler de yerlere yığıldı.
İş arayanlar forfor'a CV göndersin.
satıs personeliyim asgari ücret+ prim alıyorum sektörde 2009 beri calısıyorum
MEMURUM.
39k alıyorum.
-
Alti hanenin alti alan, altta kalir yegen.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Fabrikada işçiyim. 12 senedir bu sektördeyim.
30bin lira alıyorum + senede 5 ikramiye. Yılda 17 maaş alıyorum yani. Zam istiyicem bu sene. Ama müdürü ikna etmek için nasıl bir konuşma yapmam lazım kestiremiyorum.
Öğretmenim (müdür yardımcısı) 50 55k arası alıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X