Şimdi Ara

ne kokoreçmiş bizimkisi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • okulda ingiliz bi hocam war.bgn abuk laflar etti.bz Türkler çk garipmişiz kokoreç yiomşz ama at,köpek,karınca vs. yemiomşz.o yemiş çk lezzetltmşpeki bu durumda sizce asıl garip olan kim

• Are you MAL ? deseydin phoeao
  • o diil de çinliler neler yiyor ya öyle adamlar çekirgeyi reçele batırıp tatlı diye yiyolar
  • Ne dersiniz avrupa domuz yiyo diye girmeyelim bunların birliğine :)

Ben kokoreç olmasada yaşarım ama isteyen yesin banane!

Yalnız sağlık koşullarında dikkatli üretim yapsınlar..

eğer bir iş kaliteli yapılıyorsa bok sat kardeşim kimse karışmaz..

Pis millet olduğumuz ve bunu görmezden geldiğimiz gerçek... naapalım kokoreç böyle yenir..

Ben kokoreç yememize karşı olduklarını zannetmiyorum sadece uygun koşuları sağlarsak bu sorun çözülür...

kokoreçi biyere koyduk yediğimiz ekmek en azından temiz olsun ben kokoreçi feda ederim arkadaş temiz ve hijyen önemlidir.. Fırınların hali ortada...

Adamların domuz yemelerine bişey diyemeyiz çünkü o adamlar bu işi doğru yapıyor. Bokta yetişen bir hayvanı
    neredeyse altın kasede hijyenle müşteriye sunabiliyorlar...
  • kokoreçten kral fast-food var mıdır be?ata yemeğimiz.amerikalıların öküz burgerleri halt etmiş.

kokoreç her zaman güzeldir ama tv deki gibi bir tarafına hortumu takıp temizlendiğini görünce insanın içi bi garip oluyor.

ama olsun biz hiç olmazsa kendi dışıkısını yiyen domuz hayvanıyla beslenmiyoruz.ııııyyyy
  • Uzun yıllar sonucu edindiğim tecrübe; bişey ne kadar pis ve ne kadar zararlıysa o kadar lezzetli oluyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xenon

Uzun yıllar sonucu edindiğim tecrübe; bişey ne kadar pis ve ne kadar zararlıysa o kadar lezzetli oluyo

+1
  • ehuehee bana bi arkadaşımı hatırlattın dershanedeyken bi gün ne yiicez die ortalık karıştı yok öner yielim (olmaz içinden kıl-yüy çıktı) yok çiğ köfte yielim (aa olur mu yapan adam pis) ee onu yeme bunu yeme en son arkadaş çıldırdı ulen bi daha objektif veya arena izlemeyin die ben izlemiorum içim rahat yiorum dedi kırılmıştık :D
    quote:

Uzun yıllar sonucu edindiğim tecrübe; bişey ne kadar pis ve ne kadar zararlıysa o kadar lezzetli oluyo

• keşke bizim hoca da böyle geyik yapsa ne güzel uyurdum
  • quote:

Orjinalden alıntı: akıllı12

keşke bizim hoca da böyle geyik yapsa ne güzel uyurdum

olur mu, asıl bu dersi dinliyceksin. Diğer derslerde istediğin kadar uyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

ehuehee bana bi arkadaşımı hatırlattın dershanedeyken bi gün ne yiicez die ortalık karıştı yok öner yielim (olmaz içinden kıl-yüy çıktı) yok çiğ köfte yielim (aa olur mu yapan adam pis) ee onu yeme bunu yeme en son arkadaş çıldırdı ulen bi daha objektif veya arena izlemeyin die ben izlemiorum içim rahat yiorum dedi kırılmıştık :D
    quote:

Aklıma arenanın fırınları kontrol ettiği bölüm geldi. Köyün birinde ekmekleri taşıyan traktörü süren adam kafasına bone takmıştı. Arena ekibi yaklaşınca "bakın, biz hep hijyeniğiz" falan gibi bişeyler saçmalamıştı. Sonradan ortaya çıktı ki meğerse bunlar daha önceden arenanın geleceği haberini alıp hazırlanmışlar, traktör şoförüne bile bone takmışlar, muhahahaha

Bu arada haklısın, bu tip programları fazla izlememek lazım, midye,kokoreç, sakat at, çiğ köfte... Bunların yapılışını bilmeden yemek psikolojik açıdan daha sağlıklı. Bide kendinizi şöyle kandırabilirsiniz: "Amaaaan, nolcak canım, pişmeden önce zaten güzelce temizleniyodur heralde"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenon -- 7 Ekim 2005, 21:53:18 >

• Hey yukarıda demişler de ben Kokoreçsiz yaşayamam

Avrupa Birliği ve kokoreç arasında tercih yapacak olsam tabiiki Kokoreç...

Adamların yıllardır dilini öğreniyorum ama bana ters , hey meeen cisıs misıs bana ters hoca
  • quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Akşam akşam güldürdün beni
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: antiochos

Akşam akşam güldürdün beni

• quote:

Aklıma arenanın fırınları kontrol ettiği bölüm geldi. Köyün birinde ekmekleri taşıyan traktörü süren adam kafasına bone takmıştı. Arena ekibi yaklaşınca "bakın, biz hep hijyeniğiz" falan gibi bişeyler saçmalamıştı. Sonradan ortaya çıktı ki meğerse bunlar daha önceden arenanın geleceği haberini alıp hazırlanmışlar, traktör şoförüne bile bone takmışlar, muhahahaha

Bittiiiim!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: HardveyrManyaı

quote:

Bittiiiim!!!

Tabii ya, arada izleyin bu programları. Standup'lar kadar eğlenceli oluyo bazen. Bide "Evet, tamam kabul ediyorum, hamam böceği var. Eeee, napalım? Sanki ben çağırdım onları fırına..." diye kendini savunan fırıncı vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xenon -- 8 Ekim 2005, 22:10:47 >

• quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.