Şimdi Ara

Ne okuyacağımı bilmiyorum (üniversite)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
40
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba. 2020 yılında liseden mezun oldum, bir yıl mezuna kalarak 2021 yılında yks say alanında 31.5k , EAda 43k yaptim. O zamanlar hayalim ODTU yahut İTÜ MAKİNR. idi. Ve gercekten calısmayı seven ,azımlı biriydim. 2.Defa mezuna kalmadım ve 2021 senesinde GAZİ üni %100 İng MAKİNE yerleştim. Hazırlık okudum o hayet güzeldi 1.sınıfta derslere çalışmamaya başladım olayın codıdyetının farkında degildim hani ilk sınav notlarım da normal olunca bir de çevremde çalışan arkadaşım yoktu gerek aynı gerek farklı bölümlerden. Neyse ben git gide bu bölümü okuyamadım alttan derslerim oldu , ve ben git gide ders çalışmamaya başladım. Sonra bolümü değiştirmek ıstedım ama 2.sinif a devam ettim yine tabii okula falan gitmemeye başladım bir ay gidiyordum en fazla . Neyse 3.sinif başlamadan yazın MYP ile tercih yaptim DİCLE ECZACILIK geldi ona da gitmedim yani sadece İli sevdigim için istiyordum , sağlık ışe ilgili bölümleri cok yapacağıma inanmadığım için. Sonra yine Gazi Mak. Da kaldım ve dedim bir seme okurum ortalama yükseltirim ama 2 hafta gittim okula sonra yine gitmedim. Şimdi 20den fazla alttan dersim var.Okul uzadı ve benim eve çıkma gibi durumum falan da yok maddi olarak. Tekrar yks girmeyi düşünüyorum , hanı matematık, falan iyiyim Az çalışsam diğerleri de gelır ama ama artik ne okumaya hevesim kaldı ne de ne okuyacağımı biliyorum hic hayalim yok. Okumak ıstıyprum ama o kadar guvum yok ki ve Ankara yı cok ıstemem ragmen artık bıktım bu sehırden o kadar yorucu gelıyor kı ama heken her seyım burada hanı resmen memlekettim oldu .Ben küçük bir şehirde yaşıyorum ve oranın yapısı kültürünü de özlüyorum artik ondan Dicle uni yi yazdim hani yakin vs diye acaba küçük bir şehirde okusam sacma mi olur tıp vs falan?? En çok makine müh.ıstedım o da okuyamadım. Eskiden tıp istiyordum lisede ama şimdi yapabilir miyim bilmiyorum çünkü matematiğe aşığım resmen ve biyoloji vs hic sevmiyorum. Yani ezber zor geliyor ezberim kuvvetli olsa da . Hamı aile durumum da iyi değil okumaktan başka da şansım yok öyle bir yerde de çalışmam mümkün değil ebedî olarak. E yapabılırım Tecrübe, fikir vs. Varsa dinlemek isterim, şimdiden teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba değerli arkadaşım üniversite okumak gerçekten güzel bir şey yeni insanlar tanımak bazı konuları derinlemesine anlamak vs. eğer üniversite sana zor geliyorsa ve hemen para kazanmak istiyorsan birazda bilgisayar ve pazarlama bilgin varsa e-ticareti sana önerebilirim yaklaşık 1 yılda hesabını büyütüp kendi kendine 1 asgari ücret 20.000-25.000 bandına ulaşabilirsin diye düşünüyorum bunu nasıl yapıcağını bilmiyorsan youtube da gerçekten öğretici videolar var. kendi işini yapman hem seni mutlu eder hemde bir yere bağlı kalmak zorunda olmazsın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.