Şimdi Ara

Ne olacagima karar vermedim. Yasim 24...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hayalimdeki meslek icin yanip tutusuyorum. Suan en iyi yerlerden birinde okuyorum meslegimi. Fena da degilim hani. En iyi yerlerde staj yaptim bitirince de iyi bir yerde 3.5 4e baslarim gibi geliyor.

Ama suan ortalama bir mezundan farkim yok. Basarili bir okulun siradan iyi bir mezunu olacagim yani.

Bu degissin istiyorum. Hayvan gibi hirs yapasim geldi gecenlerde. Hersey son seneye bakiyor suan gelecegim icin cunku bircok kritik seyi son seneme biraktim.

Bir yandan da diyorum ki salla bu kadar calismayi zaten baya iyisin..git spor yap kiz arkadas yap gez toz gencligini yasa diyorum.

Iste bu kisma karar veremedim. Kiz arkadasim olsun istiyorum ama onun haricinde calisma olcusune karar veremedim. Bi yere girip maasli calisan mi olsam yoksa hayvani seyler mi denesem?

Bir yandan da cinselligimi doyurmam lazim. Ama doymayadabilir. Kiz arkadasimla eve ciksam bir erkekle bile aldatabilirim yeri gelirse kiz yerine kullanirim bir erkegi

Ozetle kariyerim fena degil. Hayvani gazla isler mi yapsam yoksa cinselligimemi yonelsem. Abazanlik zor gencler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu saatten sonra adam ol.

• Blok

• Ne okuyorsun. Nerde hangi bolum?

• özet : erkek erkeğe ilişki istiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: DonhanımNaber

özet : erkek erkeğe ilişki istiyor

Ozet bu mu yani

• İmam ol

Not: Hacı sen depresyona girmişsin bi psikokoğa derdini anlat ilaç vs. versin sorunun çözülür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slepcek97 -- 12 Eylül 2016; 10:44:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrownMoress

Bir yandan da cinselligimi doyurmam lazim. Ama doymayadabilir. Kiz arkadasimla eve ciksam bir erkekle bile aldatabilirim yeri gelirse kiz yerine kullanirim bir erkegi

Ne olacagima karar vermedim. Yasim 24...

• Ne yazsam bilemedim...

• Ne olduğun belli değil sen kızlarla uğraşma akşam bir gay bara falan git işini görürsün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tharros97

İmam ol

Not: Hacı sen depresyona girmişsin bi psikokoğa derdini anlat ilaç vs. versin sorunun çözülür.

Neden depresyon dediniz hocam?

• Fake and gay cevabını almak için açılmış konu sanki :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.