Şimdi Ara

NE OLACAK BU BEŞİKTAŞIN HALİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR FARKINDA DEĞİLİZ AMA TAKIM KORKUNÇ BİR DEĞİŞİM YAŞIYOR...
    TİGANAYA GÜVENİYORUZ AMA YA TUTMASSA VAR AKLIMDA EĞER TUTMASSA BEŞİKTAŞ BU SEFER TOPARLAYAMAZ....
    İNŞALLAH TİGANA YÜZÜMÜZÜ KARA ÇIKARTMAZ VE DE İNŞALLAH BU SEZON ZZİRVEYE OYNARIZ AMA BENCE BU KADROYLA AVRUPADA KESİNLİKLE BAŞARILI OLAMAYIZ ÇÜNKÜ TAKIM BYAAA TECRÜBESİZLERLE DOLU

• tümer'in de gidişiyle sanki maçı çevirebilecek adam kalmadı gibi geldi bana.
  • abi bence tutmasa bundan kötü olcak durum yok bence.
    tutarsa iyi,tutmazsa yine aynı bence. bundan kötü nolcak daha. gerçi beşiktaş ın ölüsü 3.olup türkiye kupasını alıyo ama.
  • bundan daha kötü olmaz meraklanma.
  • Beşiktaşa inanmayan münafıklar gitti takımda birlikberaberlik sağlanırsa tiganayla başarı gelir ben güveniyorum
    "sevinmek için sevmedik!"
  • walla bende şüpheliyim. yönetimin transfer politikasını beğenmeyen biri olarak derim ki en azından sergen takımda kalsın bari. takımda yeni gelenlere abilik yapacak biri kalmadı. kaptan kim olsun dersem kimsenin aklına biri gelmiyor. kemik kadro denen bir olay yok. benim merak ettiğim bir olay var yeni bir takım kurmak va başarıya ulşamasını beklemek en az 3 veya 4 yılı alırken 1 2 sene sonra futboldan tamamen elini eteğini çekmeyi düşüne bir tiganaya bu takımı nasıl teslim edebiliyoruz. her gelen yeni baştan kadro oluşturusa way bizim halimize
  • nihat kahveci ,ilhan mansız,sergen yalçın,tümer metin
    Bunlar BJK li adamlardı haberiniz olsun napıyonuz silkelenin biraz alooo alooo !

Gs lileri söyleyim size;
    Hakan Şükür,Hasan Şaş,Hagi,Bülent Korkmaz

anlatabiliyom mu ?
    Do I make me clear ?
    Spik türkiş ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BU NE DEMEK
    geçen yıl açıldı
    Bu Ne Demek Şimdi?
    11 yıl önce açıldı
    Ne Olacak Bu Ülkenin Hali
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yani hepiniz haklısınız ama eğer kadro tutmassa büyük sıkıntı çekeceğiz bakmayın siz bu kadroda çok masraflı
    sergen olayı ise madem oynatmak istemiyorsunuz tayfura yaptığınız gibi o adamı beşiktaşlı kabül etmek ve oyuncu olarak olmasa bile takımda kalmasını sağlamak

peki sizce avrupa ne olur bence avrupada başarılı olamıyacağız
  • quote:

Orjinalden alıntı: halil1980

nihat kahveci ,ilhan mansız,sergen yalçın,tümer metin
    Bunlar BJK li adamlardı haberiniz olsun napıyonuz silkelenin biraz alooo alooo !

Gs lileri söyleyim size;
    Hakan Şükür,Hasan Şaş,Hagi,Bülent Korkmaz

anlatabiliyom mu ?
    Do I make me clear ?
    Spik türkiş ?

Ben tümer metinin BEŞİKTAŞ lı olduğuna inanmıyorum.
  • Nihat hariç, gidenlerin çoğu sorunlu ya da istikrarsızdı. Ben Tigana'ya ve BJK ye güveniyorum. Daha iyi olacağız inşallah.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Nihat hariç, gidenlerin çoğu sorunlu ya da istikrarsızdı. Ben Tigana'ya ve BJK ye güveniyorum. Daha iyi olacağız inşallah.

maç çeviren maç alan şampiyonluk getiren oyunculardı, beşiktaş ta eğer bu gençlik aşısı tutmazsa beşiktaş 3. bile zor olur, tigana kendini fulham da sanıo galiba, beşiktaş ın şampiyonluğa oynadıını bilmio gibi bi his var içimde
  • AHA ŞİMDİ SÖYLÜYORUM. SENEYE ŞAMPİYONLUĞA OYNAYACAĞIZ.

TIGANA AYRICA TÜMER GİDİNCE SERGEN'E TEKLİF YAPTI. MAÇ BAŞI SÖZLEŞME ÖNÜNE KOYDU. SERGEN'İN CEVABI BEKLENİYOR.
  • sergen mutlaka takımda kalmalı onun haricinde takımın gençleşmesini doğru buluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BatuhanK

quote:

Orjinalden alıntı: BJKKKKK

Nihat hariç, gidenlerin çoğu sorunlu ya da istikrarsızdı. Ben Tigana'ya ve BJK ye güveniyorum. Daha iyi olacağız inşallah.

maç çeviren maç alan şampiyonluk getiren oyunculardı, beşiktaş ta eğer bu gençlik aşısı tutmazsa beşiktaş 3. bile zor olur, tigana kendini fulham da sanıo galiba, beşiktaş ın şampiyonluğa oynadıını bilmio gibi bi his var içimde

2 maç alıp da yatan oyuncu istemiyoruz biz , 100. yılımızda (Sergen'i ayrı kefeye koyuyorum,zaten onun gitmesini hiç bir BJK'li istemez) takım oyunuyla şampiyon olmuştık ve ben gene böyle bir şey bekliyorum takımımdan.

• Bir takım ruhu yaratmassak başarılı olamayacağız zAten çoğu tecrübesiz adamlar sergen bari kalsın peki beşiktaşımızn yaptığı transferlerle bir kadro kurarmısınız siz olssanız kimi oynatırsınız
  • takım ruhu yaratmak için beşiktaşlı adamaihtiyaç var. kimin beşiktaşlı olduğunu ise para ile imanın kimde olduğu bilinmez hesabı anlamak zor. bkz şekil 1 tümer. ben genede beşiktaşımıza güveniyorum. yeter ki sergen gibi futbolcular takımda kalsın
  • hortingen
  • Keşke o sezondan sonra 2007-08 sezonuna hic girmeden 2008-09 sezonuna atlasaydik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam sonra galatasaraylı olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheKingCimbom

adam sonra galatasaraylı olmuş

Beşiktaşın kötü döneminde Beşiktaşlı Galatasaray ın kötü döneminde Galatasaylı olmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.