Şimdi Ara

NE OLDU NEC NEC DİYORDUNUZ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
6.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi LG'ye laf söyletmem ama 48x16x48 @ 52x24x52 bios mod'lanmış LG'ye sahibim ve 3 senedir kullanıyorum, daha tık demedi. bütün cdleri ilk günkü gibi okuyor + yazıyor. çok memnunum valla
  • şirkette iki server var. üstüsteler. Birinde lg dvd writer var diğerinde nec. daha yeni aldım ikisinide. Lg de bir dvd yazdım. Nec e koydum okumadı. Necde yazdım aynı marka dvdyi lg ye koydum okudu. Evde çektiğim bazı dvdleri okumuyor. NEC i burda insanlar övüyor diye almıştım zamanında burdan aklımda kalmıstı. Ama hiç memnun kalmadım. Kullanmıyorum bile onu bir dvd daha taktım diğer servera. LG ve Philipsten şaşmam bir daha.
  • bende 2 ay oluyor nec 3540a aldım gayet memnunun hıc kotu degıl ama dms dvdlerde sorun yaratabılıyor bazen bende memorex dvd alıyoruym sorun yok.dmsler ucuz bıraz ama sonucta yedek alıyorsun degmezmı memorex almana necın tek dms ıle sorunu var baska sorunu yok kesın al derım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuratOzsay

şirkette iki server var. üstüsteler. Birinde lg dvd writer var diğerinde nec. daha yeni aldım ikisinide. Lg de bir dvd yazdım. Nec e koydum okumadı. Necde yazdım aynı marka dvdyi lg ye koydum okudu. Evde çektiğim bazı dvdleri okumuyor. NEC i burda insanlar övüyor diye almıştım zamanında burdan aklımda kalmıstı. Ama hiç memnun kalmadım. Kullanmıyorum bile onu bir dvd daha taktım diğer servera. LG ve Philipsten şaşmam bir daha.

FIRMWARE YÜKLEYİN kaç kere diyecez
  • yabancı siteleri inceledim onlarda nec hakkında iyişeyler söylüyorlar
  • Arkadaşlar dms medyalarla nec ler sorun yaşıyor diyorsunuz ama şu anda hepsiburada da 10 adet dms 8 hızlı boş dvd ile kampanyalı veriyorlar bu nasıl bir iştir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

şimdi LG'ye laf söyletmem ama 48x16x48 @ 52x24x52 bios mod'lanmış LG'ye sahibim ve 3 senedir kullanıyorum, daha tık demedi. bütün cdleri ilk günkü gibi okuyor + yazıyor. çok memnunum valla

Bende öyle bir şeyler hatırlıyorum bir ara trgamerde çıkmıştı 48*16*48 sahipleri artık 52*24*52 kullanabilecek diye demek sende yaptın,peki bir şey sorucam bende 52*32*52 lg cd-rw var bunu modlamanın yolu yokmu

• necin tek sorunu dms cdlerini yazmada çünkü cd üretim kalitesi düşüktür dms almayın.tdk philips maxell en iyisidir problem yaşamazsınız.yalnız dms den uzak durun .dms ler yerli üretimdir ve ucuzdur...
    necin desteklediği yazılabilir medya linki ...
    http://www.sw.nec.co.jp/products/optical/en/ND-3540A/3540Amedia_list_101.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dephyr -- 5 Eylül 2005, 21:04:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anticocacola

quote:

Orjinalden alıntı: TiesTorN

şimdi LG'ye laf söyletmem ama 48x16x48 @ 52x24x52 bios mod'lanmış LG'ye sahibim ve 3 senedir kullanıyorum, daha tık demedi. bütün cdleri ilk günkü gibi okuyor + yazıyor. çok memnunum valla

Bende öyle bir şeyler hatırlıyorum bir ara trgamerde çıkmıştı 48*16*48 sahipleri artık 52*24*52 kullanabilecek diye demek sende yaptın,peki bir şey sorucam bende 52*32*52 lg cd-rw var bunu modlamanın yolu yokmu

o zaten en yüksekte seviyede daha nesini modlayacan
    ben acaba benimkini 52x32x52'yemi modlasam diye düşünüyom

• quote:

Orjinalden alıntı: dephyr

necin tek sorunu dms cdlerini yazmada çünkü cd üretim kalitesi düşüktür dms almayın.tdk philips maxell en iyisidir problem yaşamazsınız.yalnız dms den uzak durun .dms ler yerli üretimdir ve ucuzdur...
    necin desteklediği yazılabilir medya linki ...
    http://www.sw.nec.co.jp/products/optical/en/ND-3540A/3540Amedia_list_101.htm

Mesela bende DIAMOND ve PRİNCO var onları 24x'le yazıyor, dms cd'leri ise 32x ama TDK CD'yi 48X le yazıyor.

• ARKADAŞLAR YANİ TEK SORUN DMS Mİ ?
  • LG DVDRAM GSA-4082B var bende de. İlk çıkan DVD-RW'lardan idi. -R, +R, -RW, +RW, DL yazabiliyor. Tüm medyaları (DVD-RAM) dahil okuyabiliyor.

Şu ana kadar her türlü medyayı okudu, her türlü medyaya da yazdı. Medya yakma olayını geçtim zaten, o tarihte kaldı. (uff kafiyeli de oldu)

Bu arada DMS medyaları niye kötülediniz? Yerli diye mi? Şu an elimde 22 tane DMS DVD-R var 8x hızında. 300-400 tane de DMS Blue CD-R var. Hiçbiri de kötü medya değil. Tamam çok kaliteli değil, ucuz da olabilir ama yine de hiç sorun çıkarmadılar. Ömürleri çok uzun değil sadece. Onun dışında DMS alın yani, sorun değil. Ama önemli bilgileri, arşivlenecekleri, vs.. tabii iki Samsung'a, Verbatim'e yazın.

• Başlığa bakınca nassı tongaya düştünüz nec almakla gibi bi anlam çıkıyo
    Öte yandan 3520 ler bayağı beğenildi, şu an 3540 lar yaygın ama bazıları pek memnun değil. Özetle bir markanın her modelde aynı çizgiyi ve başarıyı yakalamasını beklemeyin. İlla sorun çıkmasın diyorsanız kaliteli medya kullanın. O da olmazsa benim gibi 2 adet DVD yazıcı alın
  • yaklasım 1 seneden beri asus dvd-rw kullanıyorum su ana kadar hıc bir sorun cikarmadi
    cok ta memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 5 Eylül 2005, 23:59:15 >
  • USB Philips, önerebilirim. Eski bilgisayarlarda bile uyum sorunu yok.
  • ya arkadaşlar anladığım kadarıyla genelde bu forumdakiler çok arşivleme ihtiyacı duyuyorlar.Ben ise bir öğretmenim çok arşivlemeyle felan işim yok sadece normal performans gösteren cd seçmeyen güncellemeyle yok firmware ile uğraşmayacağım bir dvd writer lazım tamam nec iyi anlaşıldı hatta benim ingilizcemin iyi olması hasebiyle yabancı siteleride inceledim gel gör ki hepsinde performas konusunda iyi diyor fakat cd seçtiğinden firmware yapmak gerektiğinden bahsediyor
    kısacası yokmu şöyle bir cd seçmeyen firmware gerektirmeyen normal performanslı tak sorunsuz çalıştır bir dvd writer.............saygılar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC 35 1/2

ya arkadaşlar anladığım kadarıyla genelde bu forumdakiler çok arşivleme ihtiyacı duyuyorlar.Ben ise bir öğretmenim çok arşivlemeyle felan işim yok sadece normal performans gösteren cd seçmeyen güncellemeyle yok firmware ile uğraşmayacağım bir dvd writer lazım tamam nec iyi anlaşıldı hatta benim ingilizcemin iyi olması hasebiyle yabancı siteleride inceledim gel gör ki hepsinde performas konusunda iyi diyor fakat cd seçtiğinden firmware yapmak gerektiğinden bahsediyor
    kısacası yokmu şöyle bir cd seçmeyen firmware gerektirmeyen normal performanslı tak sorunsuz çalıştır bir dvd writer.............saygılar..

Firmware Update işi 1 dakikadan daha kısa bir süre içeriside gerçekleşen oldukça zahmetsiz bir iş
  • firmware update yapılınca cihaza yetkisiz bir müdahale felan söz konusu oluyormu.yani sanki bazı yerlerde böyle bir müdahalenin garanti süressini bitirdiğine dair birşeyler okumuştum
  • quote:

firmware update yapılınca cihaza yetkisiz bir müdahale felan söz konusu oluyormu.yani sanki bazı yerlerde böyle bir müdahalenin garanti süressini bitirdiğine dair birşeyler okumuştum

Hayır öyle bir şey yok,ayrıca aynı bios yazar gibi ama çok daha kısa süren bir uygulama firmware yüzünden neci almamazlık etme bence...
  • quote:

firmware update yapılınca cihaza yetkisiz bir müdahale felan söz konusu oluyormu.yani sanki bazı yerlerde böyle bir müdahalenin garanti süressini bitirdiğine dair birşeyler okumuştum

Sence öyle birşey olsa firmanın resmi internet sitesinde yayınlanır mı?
    Yanlızca yüklerken elektrikler giderse garanti dışı kalıyo yükleme süresi de yaklaşık 20saniye bu kadarcık risk alıcan
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.