Şimdi Ara

NE OLDU NEC NEC DİYORDUNUZ? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
6.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Git bi kuralları oku. hiç mi gördün YOK senin ......
    muhtemelen FEYKKKK uyelik seninki hoşuna mı gidiyor topic zortlatmak hadi 6 aylık olsa neyse. 4 Eylül 2005 kalma topic....

quote:

Orjinalden alıntı: mocak87

Nec 3550A DVD\CD RW aldım sürekli formatlarda sorun çıkartıyordu. 1.5 sene oldu artık kendi yazdıklarını bile okuyamıyor , seçiyor...Sürekli "Disk bozulmuş veya windowsla uyumsuz bir biçimlendirme kullanıyor olabilir " uyarısı çıkıyor.
  • 7071 ve 7173 nec lerim var gayet memnunum sizide NEC kullanmaya NEClerim
  • quote:

Orjinalden alıntı: tibuk

7071 ve 7173 nec lerim var gayet memnunum sizide NEC kullanmaya NEClerim

şirinlemek gibi olmuş bu da

ekleme

benim de nec 3540a optik sürücüm var. aldıktan 1 yıl sonra cd yazıp okumayaya başladı.(toplam yazdıgım optik medya sayısı 100 bile degildir)
    DVDlerde sorun yok.
    sonucta bozuldu
    cd yazabilmek icin gidip lg dvd-rw aldım tekrar. o saglam henuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 20 Eylül 2007; 15:18:27 >
  • NEC dwd-rw var bende çok güzel de yazıyor ve okuyor hiç bir problemle karşılaşmadım.
  • şimdi burda konu sapmış ama
    NEC kuulanyrm uzun zamandır ve arşivide DVD olrak yapıyrm ve sorun yaşamadım NEC ile
    ama önceden LG kullanıyrdum o sanki daha iyi gibiydi,,
  • 3550a var bende 1 sene falan kullandim yazdigim medya sayisi aynen 100 u falan gecmez alet su anda taktigim hic bi dvd filmin icerigini goruntuleyemiyor halbuki powerdvd filmeleri oynatıyor sonracıgıma kendi yazdıgı dvdleri okumuyor cogu medyayi okuyamıyor acaip tiskindim nec ten bi daha dokunmam zamanında sony kullandım tık demedi ne bu nec miş allah belasını versin diyorum.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.