Şimdi Ara

NE OLDU NEC NEC DİYORDUNUZ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
6.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sunas

Eğer okuma ve yazma hatalrıyla karşılaşıyorsanız bu yazıcıdan diil kullandığınız dvd ve cd mesyalarındandır.

ama aynı medyayı başka cihaz okuyabiliyorsa o zaman yazıcıdan olmuyo mu???

Çoğu cevapta fw update yapın deniyor,
    1-peki resmi fw leri nec kendi sitesinde neden yayınlamıyor?
    2-sizin kullandığınız en iyi fw hangisi?

Bende almayı düşünüyorum ama okuma sorunlarını en aza indirmek için,
    aldıktan sonra ilk yapmam gerek fw update olacak galiba.
  • philips1645K aldım bir kere sorun cıkarmadı

philips 1625k yı da test ettim o beyazı oluyo :) sorunsuz

• ARKADAŞLAR BU TOPİC İ AÇAN BİRİSİ OLARAK UZUN İNCELEMELERİM SONUCUNDA NEC ALMAYA KARAR VERMİŞTİM HATTA 20 SAAT ÖNCE HEPSİ BURDA.COM DAN SİPARİŞ VERDİM DAHA ÖNCE İNTERNETTEN ÇOK ALIŞVERİŞ YAPTIM AMA BU SİTE GİBİ ACAYİBİNİ GÖRMEDİM SİPARİŞİM NE OLDU KABUL OLDUMU OLMADIMI SES SEDA YOK MAİL ATTIM YANIT ALAMADIM ADAMLARIN TEL NUMARASI BİLE YOK SİPARİŞİN DURUMUNU ÖĞRENEYİM NE İŞ ANLAMADIM SİPARİŞİ SİTEDEN İPTAL ETTİM İNŞALLAH SORUN ÇIKMAZ
    YANİ SONUÇ OLARAK NEC ALMAK YİNE BANA NASİB OLMADI VARDIR Bİ HAYIR...
    ARKADAŞLAR ŞÖYLE GÜVENİLİR UYGUN FİYATTA NEC SATAN Bİ SİTE BİLENİNİZ VARMI?
  • Yaw arkadaşlar biri bana Allah rızası için şu nec 3540 ile 3540a aynı model mi oluyo söylesin,bu beşinci soruşum
    Gold'da 3540 diye geçiyor,eğer aynı modelse gidip alıcam yerinden,bu arada fiyata bakmadım amawww.data.com.tr güvenilir bir sitedir ve fiyatlar da genellikle makul olur,ben 2-3 defa alışveri
    ş yaptım havaleyle bi sorun çıkmadı,oradaki fiyatlara da bi göz atmanızı tavsiye ederim

• Orjinalden alıntı: MC 35 1/2

ARKADAŞLAR BU TOPİC İ AÇAN BİRİSİ OLARAK UZUN İNCELEMELERİM SONUCUNDA NEC ALMAYA KARAR VERMİŞTİM HATTA 20 SAAT ÖNCE HEPSİ BURDA.COM DAN SİPARİŞ VERDİM DAHA ÖNCE İNTERNETTEN ÇOK ALIŞVERİŞ YAPTIM AMA BU SİTE GİBİ ACAYİBİNİ GÖRMEDİM SİPARİŞİM NE OLDU KABUL OLDUMU OLMADIMI SES SEDA YOK MAİL ATTIM YANIT ALAMADIM ADAMLARIN TEL NUMARASI BİLE YOK SİPARİŞİN DURUMUNU ÖĞRENEYİM NE İŞ ANLAMADIM SİPARİŞİ SİTEDEN İPTAL ETTİM İNŞALLAH SORUN ÇIKMAZ
    YANİ SONUÇ OLARAK NEC ALMAK YİNE BANA NASİB OLMADI VARDIR Bİ HAYIR...
    ARKADAŞLAR ŞÖYLE GÜVENİLİR UYGUN FİYATTA NEC SATAN Bİ SİTE BİLENİNİZ VARMI?

hepsiburada en dandik yerlerden biridir..keşke almadan önce buradan arattırsaydın.. http://www.sikayetvar.com/?ara=hepsi+burada&loc=ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harlequinn -- 8 Eylül 2005, 1:44:04 >

• Bende hem 3520A hemde 3540A var 3520 yi yaklaşık 8 aydır 3540 ı ise 2 aydır kullanıyorum şu ana kadar hiçbir sorun yaşamadım bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YURTSEVEN -- 10 Eylül 2005, 0:09:06 >
  • sanırsam ki bu neclerdeki sıkıntı firmware kaynaklı.zira bazı necler iyiyken bazıları çok sorunlu.sorun yaşamayan arkadaşlar firmware versiyonlarını yazarlarsa problemli arkadaşların daha kolay çözüm bulacağını düşünüyorum.
  • nec'in en iyi versiyonu 3500dür. 3520 ve 3540 lar okuma özürlü 3500 manyak gibi okuyor f-w ilede halledilemiyor yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi starway -- 10 Eylül 2005, 12:12:52 >
  • anladığım kadarıyla nec yazdırma konusunda oldukça iyi fakat okuma konusunda sıkıntılı ve cd seçmesi ayrı bir problem bence bu cihaz sadece devamlı dvd yazan arşiv yapan fakat okumak için kullanmayan arkadaşlar için ideal olabilir yani ben hem cd hem dvd yazayım hemde okutayım diyenler için uygun değil
  • Olayın bölge kodu vs ile alakası yok, bende aşağı yukarı tüm ürünleri test etme şansım oldu,

Örneğin başıma gelen bir olayı anlatayım, elimde bir program CD'si var ve üzerinde en küçük bir çizik dahi yok,

LG ve Samsung DVD okuyucular bu CD'yi kesinlikle okuyamıyor,
    LG CD ve LG CDRW bu CD'yi mükemmel okuyor
    NEC DVDRW bu CD'yi okuyamadı,
    ASUS DVDRW bu CD'yi mükemmel okuyor,

Bende şahsen anakart vs olarak kesinlikle ASUS almam çünkü çok fazla uyumsuzluk problemi çıkartıyor ama DVDRW sine fdiyecek hiçbirşeyim yok, özellikle kutulu olanını almanızda fayda var içinden Video Editing Yazılımları vs de çıkıyor.
  • NEC leri Yamaha mı yapıyordu benmi yanlış hatırlıyorum.
    aklımda ''Yamaha bu işlerden çekilirken NEC satın aldı''kalmış ama belki ben yanlış hatırlıyorum
  • nec de sorunsuz diyenler fw versiyonlarını yazabilirler mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: anticocacola

Nec kötü değilde firmware problemleri yüzünden öyle demiş olabilirler.Ama ben nece kızgınım o kadar format destekliyor bir dvd-ram koymadı yazıcılarına.Onun için ben lg yada asus almayı düşünüyorum.Lg çok iyi nec'in desteklediği formatlar dahil birde dvd-ram destekliyor.Asus'unda böyle bir modeli çıksa(belki çıkmıştır)almayı düşünüyorum.

Arkadaşım sanki DVD-RAM disk kullanacaksın, bir DVD-RAM disk kaç para haberiniz var mı? (DVD-RAM'in ne olduğunu biliyorsan sözüm meclisten dışarı )

DVD-RAM nedir bilmeyenlere...
    "Compared with other DVDs, DVD-RAM is more closely related to hard disk technology, as it has concentric tracks instead of one long spiral track. Unlike the competing formats DVD+R, DVD-R, DVD+RW and DVD-RW, you do not need special DVD burning software to write or read DVD-RAMs on a computer. DVD-RAMs can be accessed like a usual floppy disk or hard drive.

Advantages of DVD-RAM
    Long durability of minimum 30 years.
    Can be rewritten > 100,000 times (DVD±RW ca. 1,000 times).
    No DVD burning software required in computers – discs can be used and accessed like a removable hard disk; MS Windows requires a special DVDRAM driver or InCD program, although Windows XP can write to FAT32 formatted discs directly.
    Very fast access of smaller files on the disc.
    Automatic hardware verification of written data, no need to run a software verification after the burning finished
    The cartridges make it very handy (where applicable).

Disadvantages of DVD-RAM
    Type 2 discs do not always come in a case.
    Most DVD recorders do not support DVD-RAM.
    The medium is more expensive than DVD±RW.
    DVD+RW can be written faster than DVD-RAM when writing large amounts of data."

http://en.wikipedia.org/wiki/DVD-RAM adresinden alınmıştır.
    Bu adresten diğer bilgileri de edinebilirsiniz...

Saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sena23 -- 10 Eylül 2005, 11:56:41 >

• quote:

Orjinalden alıntı: theanswer

quote:

Orjinalden alıntı: anticocacola

Nec kötü değilde firmware problemleri yüzünden öyle demiş olabilirler.Ama ben nece kızgınım o kadar format destekliyor bir dvd-ram koymadı yazıcılarına.Onun için ben lg yada asus almayı düşünüyorum.Lg çok iyi nec'in desteklediği formatlar dahil birde dvd-ram destekliyor.Asus'unda böyle bir modeli çıksa(belki çıkmıştır)almayı düşünüyorum.

Arkadaşım sanki DVD-RAM disk kullanacaksın, bir DVD-RAM disk kaç para haberiniz var mı? (DVD-RAM'in ne olduğunu biliyorsan sözüm meclisten dışarı )

DVD-RAM nedir bilmeyenlere...
    "Compared with other DVDs, DVD-RAM is more closely related to hard disk technology, as it has concentric tracks instead of one long spiral track. Unlike the competing formats DVD+R, DVD-R, DVD+RW and DVD-RW, you do not need special DVD burning software to write or read DVD-RAMs on a computer. DVD-RAMs can be accessed like a usual floppy disk or hard drive.

Advantages of DVD-RAM
    Long durability of minimum 30 years.
    Can be rewritten > 100,000 times (DVD±RW ca. 1,000 times).
    No DVD burning software required in computers – discs can be used and accessed like a removable hard disk; MS Windows requires a special DVDRAM driver or InCD program, although Windows XP can write to FAT32 formatted discs directly.
    Very fast access of smaller files on the disc.
    Automatic hardware verification of written data, no need to run a software verification after the burning finished
    The cartridges make it very handy (where applicable).

Disadvantages of DVD-RAM
    Type 2 discs do not always come in a case.
    Most DVD recorders do not support DVD-RAM.
    The medium is more expensive than DVD±RW.
    DVD+RW can be written faster than DVD-RAM when writing large amounts of data."

http://en.wikipedia.org/wiki/DVD-RAM adresinden alınmıştır.
    Bu adresten diğer bilgileri de edinebilirsiniz...

Saygılar...

eminim herkes anlamıştır DVD-RAMin ne olduğunu..

• hayret bişey ya,adam sitede yazan ingilizce açıklamayı kopyalamış aynen. kardeşim bunu türkçesi yok muuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ben bi bk anlamdım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: enginguzelsoy

dostum ben yakjlalık 1 hafta önce nec aldım 3540a modelini, okumalada sorun vaqr ayrıca cd seçiyor vbe ben 3 tane kopya cd denedim 3 ünüde 24x bastı karar senın.. Ha bu arada lg olan son x butun kopyalara bastı ve tum kopya cd lerıde okudu.Not: lg ninde dvd-rw modeli..

+1 aynı durum bende de var hala eski CDRW yi kullanıyrum 3520a lar çok iyi diyolardı gaza geldik 3540 aldık fossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
  • PCnet dergisi bir sayısında NEC'i övüyordu.
  • Nec dvd yazıcımı ?

Asus dvd yazıcımı ? KUTULUSU NE KADAR?
  • ARkadaşlar dediğim gibi Nec'lerde cd,dvd okumada ve cd yazmada iyi değil. Aksine dvd yazmada çok iyi. Ben şahsen dvd yazmak için aldım hiç bir sorun yaşamıyorum. Zaten makinada 3 tane optik driver var. Cd,dvd okumak ve cd yazmak için nec kullanmıyorum..
  • Valla ben de artık verdim kararı ne olursa olsun pazartesi alıcam nec'i,adam gibi yazsın yeter,pioneer dvd-rom ve lg cd-rw var,bunlarla da okuma sorunu çekersem artık yuh olsun ne diyim,bu arada tekrar soruyom 3540 ile 3540a arasında fark var mı,yokmu bi bilen yaw
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.