Şimdi Ara

NE OLDU NEC NEC DİYORDUNUZ? (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
6.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: m_runo
    pioneer 109b ile asus tamamen aynıymış,
    aynı çipi ve donanımı kullanıyorlar.

al işte hadi buradan buyrun şimdi. kaynak rica etsek ayıp olmaz değil mi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: turkuazim

quote:

asus incelemesi;burda her iki ürünün de nec chipini kullandığı yazıyor.
    ayrıca aralarında pioneer,plextor ve lg nin bulunduğu bi inceleme yapmışlar,asus ve pioneer birbirine yakın sonuçlar vermiş,sadece asus un yeni fw ile gelen özelliklerinde asus pioneer ı geçebilmiş.
    http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=13808
    quote:

The main chipset are from NEC, the NEC D63641GM. Same chipset can be found in the Pioneer DVR-109 burner. You can follow this link if you need more information about this chipset.

buda iki writer ile ilgili bir topic;
    http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=136420

başka bir incelemede şöyle diyor;
    quote:

This January they announced the DRW-1608P. Based on the Pioneer DVR-109, the DRW-1608P is not only capable of 16x DVD±R, 8x DVD+RW and 6x DVD-RW writing speeds, it's one of the first drives with the ability to write to both DVD+R DL and DVD-R DL media at 6x.

http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=263

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m_runo -- 13 Eylül 2005, 10:55:53 >

• çok sağol. asus da pioneer da nec çipini kullanıyormuş,
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: turkuazim

quote:

asus incelemesi;burda her iki ürünün de nec chipini kullandığı yazıyor.
    ayrıca aralarında pioneer,plextor ve lg nin bulunduğu bi inceleme yapmışlar,asus ve pioneer birbirine yakın sonuçlar vermiş,sadece asus un yeni fw ile gelen özelliklerinde asus pioneer ı geçebilmiş.
    http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=13808
    quote:

The main chipset are from NEC, the NEC D63641GM. Same chipset can be found in the Pioneer DVR-109 burner. You can follow this link if you need more information about this chipset.

buda iki writer ile ilgili bir topic;
    http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=136420

başka bir incelemede şöyle diyor;
    quote:

This January they announced the DRW-1608P. Based on the Pioneer DVR-109, the DRW-1608P is not only capable of 16x DVD±R, 8x DVD+RW and 6x DVD-RW writing speeds, it's one of the first drives with the ability to write to both DVD+R DL and DVD-R DL media at 6x.

http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=263

BURADA İNGİLİZCE YAZAN YERLERDE NE ANLATIYOR?TÜRKÇESİ NEDİR?

ARKADAŞLAR ŞİMDİ DVD YAZICI OLARAK NE ALICAZ? NEC , ASUS ,SAMSUNG HANGİSİ?

• quote:

Orjinalden alıntı: ahcan

NEC 3450 48x24x48 cd wr hızı
    NEC 3540A 48x32x48 cd rw hızı
    aradaki fark bu..
    dvd hızları aynı..

Arkadaşım bu bilgiyi nerden edeindin,link falan varmı,zaten cd-rw kullanacağım falan yok,ama bunlara aynı firmware uyuyomu acaba
  • bu dvd writer karmaşasında en iyisi bi süre daha cd writer kullanmaya devam etmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MC 35 1/2 -- 22 Eylül 2005, 19:54:07 >
  • mükemmel ama biraz yavaş okuma (kopya korumalar dahil) ve iyi yazma derseniz--->SAMSUNG 162C,
    ortalama okuma ve mükemmel yazma --->nec 3540
    çok iyi okuma ve çok iyi yazma--->philips/benq, asus/pioneer
  • ben nec 3520a kullanıyorum ve memnunum
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC 35 1/2

bu dvd writer karmaşasında en iyisi bi süre daha cd writer kullanmaya devam etmek

Valla doğru diyon aslında ama gaza geldim verdim nec 3540a siparişini bekliyom,bakalım neymiş şu meret
  • kardeşimde lg var ama artık dvd olayını aştı teknoloji sanmıyorumki nec , philips , samsung vs kötü olsun.
  • Nec 3520A ya firmware güncellemesi yaptım hala princo cd'ye max 24 hızda yazıyor. Pes doğrusu. Dvd yazma haricinde berbat bir ürün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC 35 1/2

TAM NEC DVD-RW ALMAYA KARAR VERDİM.ŞİMDİDE NEC İ KÖTÜLEMEYE BAŞLADILAR.................
    UZUN SÜREDİR DVD-RW KULLANANLAR LÜTFEN YAZSIN

aylardır kullanıyorum hatta ilk aldığımda yere küüüt diye düştü ama bozulmadı çatır çatır yazıyor
  • Bir kişi Samsung TS-H552 kullanmıyor mu? Kaç kişi sormuş, tek cevaplayan yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyberfox

mükemmel ama biraz yavaş okuma (kopya korumalar dahil) ve iyi yazma derseniz--->SAMSUNG 162C,
    ortalama okuma ve mükemmel yazma --->nec 3540
    çok iyi okuma ve çok iyi yazma--->philips/benq, asus/pioneer

asus mu alalım yani

BİDE DVD ROM NE ÖNERİRSİNİZ?
  • ya arkadaşlar neden şu nec i kötülersiniz anlamam.
    amca oğluna dedim dvd writer aldım nec 3540a marka. cevap olarak iyi halt yedin çok pişman olacaksın demişti.
    bi anlam veremedim ama biraz midem bulandı tabi. eyvah dedim elimde patlayacak derken bismillah dedim başladım kullanmaya.
    verbatim marka cd lerimle 1 cd yazdım sorun yok. 2. cd yi max hızda yazayım dedim Allah Allah gene sorun çıkmadı
    LG marka dvd okuyucumla okuttayım şunları dedim gene sorun yok.???
    Ya dedim bunun neresi kötü neyini kötülüyolar bunun??? Acaba kullandıkları DVD lermi uyduruk acaba ??
    Belki dedim DVD lerde deilde normal cd leri yazma okumada sorunludur??
    onuda test ettim hemde LG cd wirterımla çıkmaya cesaret edemediğim hızlara .. gene sorunsuz
    Ama bi konuda arkadaşlara katılırım okuması biraz ağır gibi ama kararlı ve sabit hızda okuyor, takılıp kalmıyor
    Arkadaşlar NEC i neden kötülüyorsunuz??
    Donanımınızda başka bi sorun uyuşmazlık olmasın??
    Yada kullandığınız DVD ler CD ler uydurukmu?
    Sonuç olarak kendi kendime diyorum ki iyiki NEC almışım iyiki alıp test ettikten sonra rahatsız edici karalamalarını duymuşum.
    Gönül rahatlığıyla satın alabilir arkadaşlar.

• Nec teki cip te "Made in china" yazıyor,Aynı çipi kullanan Pioneer da "Made in japan".Galiba bu bütün problemleri açıklıyor..
  • ben nec 3540a kullanoyorum. 2 ay oldu. şimdilik hiç bi sorun yok. umarım olmazda..
  • OLM ŞU FORUMDA SORUNU ÇIKMAYAN FİRMWİRESİNİ KOVALAMAYA GEREK OLMAYAN TEK YAZICI
    ASUS
    BEN NEC ALACAKTIM YOK DİYE ASUS ALDIM
    ALLAH KURTARMIŞ ARKADAŞ
  • Selamlar

Chip Dergisinin tavsiyesi üzerine 3520a aldım Hızı falan iyi performansı da iyi fakat +medyaları yazıyor fakat - medyaları görmüyor değişik marka medyalar da denedim. Maalesef sonuç olumsuz. Yardımcı olursanız sevinirim.
    donanımda mı sorun var yoksa ben mi birşeyleri yanlış yapıyorum.

Saygılar
  • bende de nec 3540A var çok ucuza gidip dimond marka boş dvd aldım üzerinde 8x yazıyor nec bunlara 12x hızında yazabiliyor hiç bisorun yok dvdleri hala kullanıyorum vestel divx player de kullandım lg dvdromda da bence çok güzel yazıyor dvd okumada hiç bisorun yaşamadım cd okuma performansı biraz kötü
    bu arada NEC in yeni çıkan modelinde dvd-ram da destekleniyor herkese hayırlı olsun
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.