Şimdi Ara

NE OLDU NEC NEC DİYORDUNUZ? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
6.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • söyle bir durum olabailir nec ilk başta kaliteli uretti sonra çok talep olunca kalite biraz düşmüş olabilir çünki daha oncede bu tazr seyler basa gelmişti misal ilk basta lg cd-rom lar deli iken sonradan adamlar bozmaya başladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: mczaga

Nec dvd yazıcımı ?

Asus dvd yazıcımı ? KUTULUSU NE KADAR?

Nec Gigatek üyelikte 50$
    Asus Gigatek üyelikte 56$
  • bende de nec3540a var.bazı cd leri okumuyo..ama diğer pc deki lg okuyo.bunun fw kaç olduğunu nerden öğrenecez!!!
  • Ben bugün NEC 3540A (OEM) HS den 75YTL ye aldım.
  • arkadaşım kesin olmamakla birlikte araştırma yaparken sanki 3540ve 3540a diye ayrı ayrı 2 model vardı ve bazı yerlerde başınada nd getiriyorlar bazı yerlerde yok
  • Dvd yazı alacaklar philipsi gözardı etmeyin bence. Firamware güncellemesiyle süper (en son 3.6 firamware çıktı) forumda hiç philipsten şikayetçi olana rastladınız mı?

Ben philips kullanıyorum. Tavsiye ederim. Firmware güncellemeleride sorunsuz ve çok kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burçak -- 11 Eylül 2005, 12:21:07 >

• 109d pioneerim var mutluyum problemi yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC 35 1/2

arkadaşım kesin olmamakla birlikte araştırma yaparken sanki 3540ve 3540a diye ayrı ayrı 2 model vardı ve bazı yerlerde başınada nd getiriyorlar bazı yerlerde yok

Saolasın,golddan değil de başka bi yerden kesin nd3540a olanını alıyım o zaman
  • peki beyler samsung için ne dersiniz ben philips almam (uzun hikaye) necte sorunlar yaratıomuş firmware beklemek istemiom bu şartlarda samsung ii gibi ne dersiniz
  • Bugün GOLD a gittik arkadaşa PC toplamak için. Bizimle ilgilenen kıza arkadaş: "Ben şimdi almayacağım sadece fiyat hesaplattırmak istiyorum" diye deyince hanfendi aynen şu cevabı verip: "Zaten biz PC alacaklara yardım edebiliyoruz" bizi .ittir etti.

GOLD' un müşterilere davranışına güzel bir örnek. Zaten 10 yıldır bunların ne mal olduğunu biliyordum. Arkadaş bilmiyordu. Saolsun kız çok güzel gösterdi.
  • İsim vermeyeceğim,

Bana da Goldün karşısındaki bir mağazada aynı olay oldu, adamlar yanlışlıkla işlemcinin fiyatını ucuzdan hesaplamışlar, telefon ettiler işlemciyi size ucuz kesmişiz o nedenle gelip parayı ödeyin diye, eyvallah dedik gittik ödedik, sonra elime fatura bile olmayan bir makbuz tutuşturdular, buyrun diye ben itiraz edince kavga çıktı, dükkande en az 5-6 müşteri var oradaki yetkili midir yetkisiz midir kafadan özürlümüdür bağıra bağıra müşteri kapıdan çıkana kadar dedi, ondan sonrası bizi ilgilendirmez.

Yani böyle bir zihniyetin içinde alışveriş yapıyoruz işte ben bu örneği öylesine anlattım ama başka mağazalarda durum bundan farklı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Müşteri senin el üstünde tutacağın adam iyi davrandığın müşteri sana yarın öbür gün yine döner, yada bir arkadaşına söyler o senden alışveriş yapar, bunlar şımardıkça şımarıyorlar mal sattıkça babalarını bile tanımaz hale geliyorlar, bu adamlar şimdilik müşteri potansiyellerine güveniyorlar ama bu tip davranışlarla ilerdeki dönemlerde bu adamları zor günler bekliyor, ben bir iki kuruş fazla vermeye rağzıyım yeter ki adam gibi bilgisayarcılık yapsın.

• quote:

Orjinalden alıntı: skyw@lker

peki beyler samsung için ne dersiniz ben philips almam (uzun hikaye) necte sorunlar yaratıomuş firmware beklemek istemiom bu şartlarda samsung ii gibi ne dersiniz
  • necdeki firmware olayı nedir?

samsung nasıldır alınırmı?
  • ya bende nec alacaktım şimdi iyice kafam karıştı. nasıl alet bu okuması yok, yazması var, firmware falan hallederiz yeter ki hem dvd hem cd okusun yazsın. arkadaşa asus cdrw aldık cd seçiyormuş (firmware upgrade deneyeceğiz.), yazamadığı cd leri benim yamaha ile yazıyoruz, nec yamaha yı aldıysa nasıl şimdi bu kadar sorun çıkarıyor anlamadım. pioneer 109b dvdrw ye 1.57 firmware upgrade yaptım denemek için çeşitli boş dvd aldım, yazdı okudu, ben bu gidişle pioneer alırım ama bir arkadaş da bugün LG önerdi. , , bu arada samsung cd kullanıyorum st148A modeli yazılan cd leri bile okumuyor, iğrenç birşeymiş, eskiden de bi gıcık etmişti beni samsung, kardeşlerim şimdi 52x samsung kullanıyor hoşuma gitti. herkes tecrübelerini aktarsın forumlar bunun için var,

• quote:

Orjinalden alıntı: turkuazim

ya bende nec alacaktım şimdi iyice kafam karıştı. nasıl alet bu okuması yok, yazması var, firmware falan hallederiz yeter ki hem dvd hem cd okusun yazsın. arkadaşa asus cdrw aldık cd seçiyormuş (firmware upgrade deneyeceğiz.), yazamadığı cd leri benim yamaha ile yazıyoruz, nec yamaha yı aldıysa nasıl şimdi bu kadar sorun çıkarıyor anlamadım. pioneer 109b dvdrw ye 1.57 firmware upgrade yaptım denemek için çeşitli boş dvd aldım, yazdı okudu, ben bu gidişle pioneer alırım ama bir arkadaş da bugün LG önerdi. , , bu arada samsung cd kullanıyorum st148A modeli yazılan cd leri bile okumuyor, iğrenç birşeymiş, eskiden de bi gıcık etmişti beni samsung, kardeşlerim şimdi 52x samsung kullanıyor hoşuma gitti. herkes tecrübelerini aktarsın forumlar bunun için var,

eğer dvdrw alacaksan şu an için en iyi seçim pioneer 109b modeli.alıp da hiç sorun yaşayan olmadı.

• arkadaşlar şu an nec istanbulda hiçbir yerde mevcut değil veya ben bulamadım onun yerine şu asusun aynı özellikli dvd-writeri alınabilir mi ne önerirsiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: maymunkral
    eğer dvdrw alacaksan şu an için en iyi seçim pioneer 109b modeli.alıp da hiç sorun yaşayan olmadı.

Hiç kullanan olmadığındandır...
  • pioneer 109b ile asus tamamen aynıymış,
    aynı çipi ve donanımı kullanıyorlar.
  • NEC 3450 48x24x48 cd wr hızı
    NEC 3540A 48x32x48 cd rw hızı
    aradaki fark bu..
    dvd hızları aynı..
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.