Şimdi Ara

NE OLDU NEC NEC DİYORDUNUZ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
0
Favori
6.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu linkten modlu firmare leri indirin hem yazma kalitesi artar hemde medya uyumluluğu

http://www.micheldeboer.nl/firmware/
  • walla tr şartlarına firmware update rus ruleti oynamaya benzer...

bizim arkadaşta nu vardı, fw yükledi, yeni sürüm oldu. 1-2 ay gitti sonra dvd yazıcı hata vermeye başladı. ne cd ne dvd yazmaya başladı. servise götürdü adamlar siz bunun fw sini değiştirmişsiniz o yüzden okumuo deyince apışıp kaldı...

bende philips var, yaklaşık 7-8 ay önce 87 milyona almıştım. ve iyi ki almışım diyorum. herkes philipsi kötülerken ben gayet memnunum. hatta fazlasıyula. yazamadığı okuyamadığı medya yok. ben philipsle 8x iomega dvd+r yazdım. arkadaşımın yeni aldığı sıfır nec 3540 dvd yi okumadı... (dvd ye takilan ilk dvd medyaydı...) aynı dvd yi nu ya taktik okudu, imzamdaki aopen 16x ve lg 16x dvdromlar okudu..

nec'e yazma konusunda bişey diyemicem ama okuma konusunda pek başarılı değil....
  • Asusudan çok memnunum... MAŞALLAH...
  • +1

Kesinlikle katılıyorum. Benim Laptopun DVD-RW Toshiba nın bios update ini yaptım keşke yapmaz olydım. 1 ay geçmeden DVD okumayı ve yazmayı bıraktı. İstifa etti yani.

Sonra CD lerde de sorun çıkmaya başladı ve bir gün ansızın çekip gitti.

Şu anda Laptoptan çıkarılmış halde bekliyor ve tamir olamıyor. Eski biosu kabul etmiyor çünkü.Stabiliteyi ve sinirlerimi bozduğundan dolayı çıkardım.

Laptopta ONUN ESKİDEN TAKILI OLDUĞU YER ŞU AN BOŞ ve kapak falan da olmadığı için öyle açık bekliyor.

Bu diğerlerine ders olsun. DVD bölge kodunu kaldıran vs Kopya DVDvs ya da firmware update yaparken dikkat etsinler.
    DVDIdle, ANY DVD programları o işi hakkıyla yapıyor zaten.

Asus,Philips ya da LG alın bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SavageWarrior -- 6 Eylül 2005, 12:42:06 >

• Philips'in DVD-RW

• modlu firmware yüklenirse riski üstlenmiş olursunuz ve cihaz da garanti dışı kalır. resmi firmware kullanın.
  • dostum peki philipsde de güncelleme felan yapmak gerekiyormu yani sen hiç firmware yaptınmı?....
  • NEC YAMAHA Bu CD YAzICI KONUSUNDA COK iyi
  • quote:

Orjinalden alıntı: i love this game!!!

NEC YAMAHA Bu CD YAzICI KONUSUNDA COK iyi

evet bizde onu tartişioduk, cd yazidiya dvd yazdirabilir miyiz diye

FW her parça için çıkıyor, ama yükleyip yüklememek size kalmış. ben philips i aldiğimda 2.5 ile geldi, sonra 3.2 çıkı sonra 3.4 şuanda 3.6 çıkmış. ben 3.4 e kadar yaptım. 3.6 yı bulamadım henüz. ama ben fw ler arasında hissedilir bi fark göremedim...

tercih tamamen sizin...

ama tercihinizi philipsten yana yapacaksanız da philipsin cdrw olayunda sabıkalı olduğunu unutmayın. ama dvdrw olayında bu sabıkalalarını temizlemişler sanırm. şimdiyekadar sadece dms dvd ile sorun yaşadım( yazma sresi normalden uzun sürdü) bunuda dms in kalşitesine bağlıyorum..

ve philips princoyla uyumsuz. philips alıp princo yazıcamderseniz zor :) philips princoyla iş yapmıyomuş artık galiba.

• Nec3540'da hakkaten bir okuma özürlülüğü var ama bende farkettim onu, kuzende ondan almıştı ve benim nec3500'ün çatır çatır okuduğu cdleri dvdleri 3540 katiyen okuyamadı.
  • evet kardeş bu yoruma çok rastlıyorum nec3500 modeli kullananlar pek sorun yaşamıyor fakat 3540a kullananlardan genelde olumsuz yorum geliyor.
  • Sonuç olarak biz ne alacaz,kafam iyicene karıştı şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC 35 1/2

alın size forumlarda NEC TEN MEMNUN OLMAYANLARDAN BİRKAÇ ÖRNEK:

Bende herkesin tavsiye ettiği Nec3540a modelini 115 YTL aldım. Ama almaz olaydım keşke cdmarketlerden dvd film kiralıyorum dvd leri okumuyor bozuk medya diyor windows. Kendi yazdığı dvd leri bile zar zor bazılarını hiç okumuyor .

Bende "sky bilgisayar"a yolladım tamir edildi diye geri yolladılar bana bi baktım aynı sorun devam ediyor hemen ertesi gün tekrar yolladım yanında okumadığı dvdleride yolladım, teknik servis başka nec marka dvdlerde yine okutamamış cdleri , fakat 33ytl ye aldığım sudan ucuz philips dvdrom bile bunları okuyabiliyor.

Yarın gidip Lg 4163b dvdwriter alcam. Nec de servisten gelsin onuda bilgisayarda kahve tutacağı diye kullanırım

Lg 4163b 50$+kdv sipariş verdim
    Nec e harcadığım paraya acıyorum. 115YTL+30YTL(2 defa Kargo)+sky la yaptığım telefon görüşmeleri........=145YTL+..........

bendeki nec 3500 bazı boş dvd lerde power calibration error diyor , hiç rastalayan varmı acep ?

nec lerin medya seçtiği cümle alem biliyorken tr de neden habire nec pompalanıyor anlamış değilim. Bu konuda en iyileri: asus/pioneer, lite-on/sony ve samsung/toshiba nın son çıkarttığı modeli dururken başka marka alınmaz kardeş.

Madem bu kadar kaliteli bir ürün neden hiç bir teknolojiyi desteklemiyor. Mesela BurnFree. Gerçi hiçbir teknolojiyi diye genelleme yapmayayım ama merak ettim niye BurnFree tarzı teknolojilere sahip değil bu ürün.

bendede 3540 var hiç 48 x le yazamadım hep 8 x

Ya anet newsta ya da bu forumda okumuştum, nec verbatim dvdR larda sorun yapmıs, ama 1-2 cd yi dvd yi okumadı diye nec kötü dnilemez, bende philips var allaha şükür yüzümü kara çıkarmadı ne verdiysemyazdı okudu, zamanında necin yarı fiyatına almıştım, ama necten aşağa kalır yanı yok ;) hele 3.6 çıkmışsa daha da iyi olmuştur bende henüz 3.4 var :) eve gideim de bi update edeim

beyler bnde

Lg 4163b,
    Lg 4160b,
    Philips 1640p

modellerinde olan dvd w ler var,
    geçtiğimz 3 ay içinde de nec 3520a kullanmak nasip oldu(Allah bi daha nasip etmesin )

diğerlerini son ikisini yaklaşık 6 ay, ilkini ise son iki aydır kullanıyrm,
    hepsnde son firmware var,
    benm yorumum 4163b gerçekten de tasarım harikası(yabancı testlere göz atarsanz göreceksnz)
    herşeyden önce 4163 b nin yazm tekniği saydığnz diğer yazıcılardan farklı,
    bir önceki model olan 4160b den bile çok farklı(mekanik ve yazılım aksamı olarak testler bunu ortaya koyuyor),
    benm nero kalite testnde yaptğm testlerde LG 4163b 1. durumda...

gelelm 4160b ye abisi kadar iyi olmasa da vasat bir yazıcı,
    ancak philips için şunu diyeblrm,
    gerçekten de zamanında aldğm fiyata oranla(85ytl)
    harika bir yazıcı, son firmware i ile gerçekten de kalitesi iyice yükseldi,
    philips firmware konusunda cidden harika, teşekkrler...

gelelm nec 3520a ya, gerçekten hem okuma hem de yazma performansı beni gerçektn
    hayal kırıklığına uğrattı(dvd diyrm dikkat edin cd deil)
    özellkle önceden yazlmş dvd leri okumakda problem çıakrdığı gibi
    bi süre snra kendi yazdıkalrını da okumakta sıkıntı çekti,
    yani benm için sınıfta kaldı

benm yazıcıalrı test ederken nero kalite testinin yanı sıra,
    okuma testlerim var;
    örneğin şunu defalarca denedm:
    philips ve Nec in okumadığını LG ler sorunsuz okuyor,
    LG lerin hata düzeltme performnsı testlerde söylendiği kadar güçlü,
    diğerlerinin kopyalayamadığı cd-dvdleri zaman uzun sürsede(genelde normal sürede kopyalıyor)
    hd ye kopyalıyor,
    bu da bi kıstas benm için,
    200dvd lik divx arşivm var,
    bi sene snra nec okumucaksa nec benm için kral yazıcıdır ama,
    kral dvd writer deildir,
    bunalr bi bütün olarak ele alınmalı bnce

şmdi diceksz ki nec 3540a al üstüne de lg dvd rom al,
    o kadar para harcıcağıma gider plextor alırım,
    haksızmıyım beyler, sonuçta fiyat performnsta önmli biizm için

O ikisine harcadığın oarayla Plextor alınırdı valla. İyiki benim başıma böyle birşey gelmemiş, kahrımdan ölürdüm valla.

Bende NEC kullanıyorum ama böyle sorunlu NEC'e

ama görüyrm ki nec in okuma da gerçekten ciddi ötesi ciddi problemleri varrrr

ben forumdakı arkadaşlara guvenıp aldım, inanın 2x yazan lg daha performanslı bu encten 4 ayrı dandık parka denedım dordunede 24 x basıyır ac ama gercek,, arkadaşın verdiği firware i bu gun iş yerıne gıdınce denıyecegım, bu arada nec 3540a defaul yanı ustunde hangı firmware guncellemesi vardır bunu nerden ogrenebılırız...

TOPİC İN TAMAMINI OKUMAK İSTEYENLER
    http://forum.donanimhaber.com/m_3795520/mpage_1/key_nec//tm.htm#3796746

ahaa iyi ki philips almışım! hep de tavsiye ediyorum bu forumda, daha kötüleyenini de duymadım. Allah nazardan sakalasın. Ama tahminim böle çok tutulunca NEC, uzakdoğudan bavulla sahteleri girmiştir kesin!

• PHİLİPS Cİ KARDEŞ ŞU SENİN CİHAZ HAKKINDA AYRINTILI BİR BİLGİ VERSEN NASIL SORU CIKARTIYORMU CD SEÇİYORMU MODELİ VB.
  • ARKADAŞLAR BENDE UZUN ARAŞTIRMALARIM SONUCUNDA NEC ND-3540A DVD writer ALMAYA KARAR VERDİM . İLK ÖNCE YERLİ FORUM SİTELERİNDE BUKADAR DESTEKLENMESİNDEN DOLAYI AÇIKCASI ŞÜPHELENDİM VE YABANCI FORUM SİTELERİNE YÖNELDİM ŞUNU GÖRDÜM MESELA EN BASİTİNDEN GOOGLE DAN DVD WRİTER YAZIP WEB DE ARYIN BAKIN HİÇ LG ASUS PHİLİPS SAMSUNG VS. HİÇBİRİNDEN BAHSEDİLMİYOR EN ÇOK BENQ NEC HP TUTULUYOR ÖZELLİKLE TERCİHLER BENQ- NEC ARASINDA BENQ SATIŞINA BURALARDA PEK RASTLAMADIM BENDE NEC ND-3540A DVD writer ALMAYA KARAR VERDİM VE HEPSİBURDA DAN SİPARİŞ VERDİM GELSİNDE ŞUNU BİR GÖRELİM TEST EDELİM BAYA KONUŞULDU
    ..DEDİĞİM GİBİ FORUM DA ÇOK ACAYİP YORUMLAR VAR İNSANIN KAFASI KARISIYOR GOOGLE DAN DVD WRİTER YAZIP WEB DE ARYIN BAKIN BÜTÜN DÜNYA NECİ KONUŞUYOR ...................
  • Philips = BenQ

Philipsler Fw ile BenQ olabiliyor. tercih sizin tabi, ben yeni bi dvdrw alacak olsam nec alirdim büyük ihtimalle.
  • USB Philips
  • NEC DVD Yazıcılar bir çok kaliteli bilgisayr dergisinin performans testinde birinci çıkmıştır.Bence kullanmasını bilmeyenler için tabiki sorunlu.Ben NEC 3540A kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım.Eğer okuma ve yazma hatalrıyla karşılaşıyorsanız bu yazıcıdan diil kullandığınız dvd ve cd mesyalarındandır.
  • LG 1 numara ama nec de iyiymiş öel duyuyorum kullanan arkadaşlardan
  • Bende Nec 3520A kullanıyom. Tavsiye ederken sadece dvd yazmasında bir numara demiştim. Fakat cd ve dvd okuması oldukça kötü ve sadece dvd yazmak için alıcaksınız tavsiye ederim demiştim. Gerçekten de okuması berbat fakat bir tane dvd okuyucu alıp nec ilen dvd yazmak için kullanabilirsiniz. Zaten quick copy yapmak istiyorsanız 2 tane dvd driver lazım.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.