Şimdi Ara

NE OLDU NEC NEC DİYORDUNUZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
166
Cevap
0
Favori
6.655
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TAM NEC DVD-RW ALMAYA KARAR VERDİM.ŞİMDİDE NEC İ KÖTÜLEMEYE BAŞLADILAR.................
    UZUN SÜREDİR DVD-RW KULLANANLAR LÜTFEN YAZSIN

• Philips'in DVD-RW'larından şaşma hem fiyatı uygun hemde, kalitesi güzel.
    Bir ara Yamaha'lar meşhurdu, şimdi bayrağı Philipse bırakmış gibi görünüyor.
  • dostum ben yakjlalık 1 hafta önce nec aldım 3540a modelini, okumalada sorun vaqr ayrıca cd seçiyor vbe ben 3 tane kopya cd denedim 3 ünüde 24x bastı karar senın.. Ha bu arada lg olan son x butun kopyalara bastı ve tum kopya cd lerıde okudu.Not: lg ninde dvd-rw modeli..
  • hangi topicte neci kötülüyorlar bende bir inceleyim merak ettim nesi kötüymüş
  • ben 3540a çıkmadan 1 hafta önce 3520a aldım.Aldığımda 1.04 firmware yüklüydü ve bazı medyalarda sorun yaşadım.(fly 8x-,dms 8x+)bazen yakıyor,image olarak hiç yazmıyordu...bide forumdan tavsiye üzerine almıştım ve sizin gibi öyle sinirlenmiştim ki...neyse sonra nette v3.04 firmware gördüm,yükledim...o günden bu güne o kadar farklı marka medya yazdım,okuttum,maşallah o kadar sorunsuz ki...hatta önceden 4x yazabildiği bazı 8x medyalara şimdi 16x bile yazabiliyor...demek istediğim çok yakında firmware güncellemesi gelir,takip edin sitesini...
  • ben nec 3520a kullanıyorum ve hiç problem yaşamadımkullanmasını beceremiyorsanız hemen markayı karalamaya başlar bizim milletimiz
  • ben o açılan topic lerin hepsini okudum 3540 kullanıyorum ama herkese hayır diyorum
    daha sorunla karşılaşmadım belki 200 tane yazdırmışımdır farklı cd markalarıyla canavar gibi çalışıyor maşşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: bahrikutlu

hangi topicte neci kötülüyorlar bende bir inceleyim merak ettim nesi kötüymüş

+1
    Keşke başlık açarken hangi linkte NEC'i kötülediklerini de verseydin.
  • bende hatırlıyorum.Birisi Neci kötüemişti sonra arkadan destekte gelmişti.Herhalde sorunların ana kaynağı firmware den olsa gerek.bir arkadaş güncellemesini yaptım taş gibi çalışıyor diyor.NEC i okadar övdükten sonra birden kötülenmesi banada ilginç geliyor.
  • NEc kötü diyen ben duymadım baya iyiydi
    zaten baya düştü dvd wr fiatları
  • Nasıl ki işletim sistemleri, programlar update olunca daha iyi çalışıyor ve hataları gideriliyor. Nec'de ve diğer bileşenlerde de durum aynı. Nec'in Firmware update'i yapıldıktan sonra aletin çok çok iyi çalıştığına dair forum hemfikir...
  • bende 3520a var..nec bazı dms dvd +r leri okurken zorlanıyor..başka markalarda sorun yaşamadım
  • Philips ya da asus da alınabilir. Ben Philips kullanıyorum. LG nasıldır bilemem. NormaldeLG ler iyi okur yazar ama belli de olmaz.Benim usb philips okuyamadığı zaman kendini kapatıyor. Ama onun okuyamadığını DVD rom(Pioneer) ,CD Writer(LG) de okumuyor. Ayrıca DVD romun okuyamadığı DVD leri Philips DVDRW okuyor.

İlginç bir durum vallaa. Ama Usb almanızı tavsiye ederim. Heryere götürebilirsiniz. Asuslar ben aldığımda 220 dolardı. Ben 110 dolara almıştım Philips i.
  • Nec kötü değilde firmware problemleri yüzünden öyle demiş olabilirler.Ama ben nece kızgınım o kadar format destekliyor bir dvd-ram koymadı yazıcılarına.Onun için ben lg yada asus almayı düşünüyorum.Lg çok iyi nec'in desteklediği formatlar dahil birde dvd-ram destekliyor.Asus'unda böyle bir modeli çıksa(belki çıkmıştır)almayı düşünüyorum.
  • DVD Ram derken DVD film kopyalamayı ya da mevcut mpeg dosyalarından DVD Video yazmayı mı kastediyorsun?

Biraz bilgilendirirsen sevinirim
  • NEC iyidir. Karalamalara kanma. Resmi sitesinden firmware güncellemelerini düzenli yaparsan hiç sorunsuz çalışıyor.
  • dvd ram neye yarıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: MC 35 1/2

TAM NEC DVD-RW ALMAYA KARAR VERDİM.ŞİMDİDE NEC İ KÖTÜLEMEYE BAŞLADILAR.................
    UZUN SÜREDİR DVD-RW KULLANANLAR LÜTFEN YAZSIN

SEN GÜNCEL SÜRÜCÜLERİNİ YÜKLEME SONRA DA ÇIK NEC KÖTÜ DE.SENSİN KÖTÜ OLAN

YOK ONU YAKIYOMUŞ YOK BUNU YAKIYOMUŞ , KEŞKE SENİ YAKSAYMIŞ

• ec 3500a var , bazı dvd leri okuma zorlanıyor , okuma performansı zaten zamanında yapılan birçok testle de sabit olduğu gibi ortalamalarda geziyor . 5. ayda takır tukur sesler yapmaya ve dvdleri zor algılamaya başladı . Hepsiburada dan almıştım , şimdi göndesen bir türlü , göndermesen bir türlü .
  • Gönder bence. Internetten alınca problem çıkabiliyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.