Şimdi Ara

Ne olur yardım edin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN BU SENE ANADOLU LİSESİ KAZANDIM SÖZEL BÖLÜM TERCİH EDECEĞİM..

ANCAK MERAK ETTİĞİM VE CEVABINI BULAMADIĞIM BİR SORU VAR..

ANADOLU LİSESİ SÖZL BÖLÜM BİTİREN BİR ÖĞRENCİ ÜNİVERSİTE'DE HANGİ FAKÜLTE'YE GİREBİLİOR..

• Edebiyat sosyoloji gibi bölümler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs lys sistemi sayesinde istediğin her bölüme girebilirsin tek yapman gereken mesleğine şimdiden karar verip o mesleğinin puan türüne göre çalışma yapman
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenerenereren

ygs lys sistemi sayesinde istediğin her bölüme girebilirsin tek yapman gereken mesleğine şimdiden karar verip o mesleğinin puan türüne göre çalışma yapman

Güzel kardeşim peki ben Hukuk fakültesi çok istiyorum Peki bu fakülteyi kazanma ihtimalim varmı.. ''EDEBİYAT-COĞRAFYA-TARİH-FELSEFE''ALANLARINDA İYİYİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizycl1903

quote:

ygs lys sistemi sayesinde istediğin her bölüme girebilirsin tek yapman gereken mesleğine şimdiden karar verip o mesleğinin puan türüne göre çalışma yapman

Güzel kardeşim peki ben Hukuk fakültesi çok istiyorum Peki bu fakülteyi kazanma ihtimalim varmı.. ''EDEBİYAT-COĞRAFYA-TARİH-FELSEFE''ALANLARINDA İYİYİM

çalışırsan tabi kazanırsın ama hukuk kazanmak için matematiktende yapman gerekiyor dediğim gibi istediğin mesleğin puan türüne göre çalışman lazım

puan türlerinden kastım
    TM-1
    TM-2
    TM-3
    MF-1
    MF-2
    MF-3

vb.

örneğin ben TM-2 puanımla uluslararası ilişkiler bölümünü kazanmıştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erenerenereren -- 6 Eylül 2013; 13:07:58 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: denizycl1903

quote:

çalışırsan tabi kazanırsın ama hukuk kazanmak için matematiktende yapman gerekiyor dediğim gibi istediğin mesleğin puan türüne göre çalışman lazım

puan türlerinden kastım
    TM-1
    TM-2
    TM-3
    MF-1
    MF-2
    MF-3

vb.

TM 1 TM2 FELAN ANLAMIYORUM NEYSE BOŞWERİN NASILSA BU BÖLÜME GİDECEĞİM VE NASILSA BİR YER TUTTURUCAĞIM 4 SENE VAR ÖNÜMDE BİŞEYLER OLUR 4 SENE İÇERİSİNDE...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.