Şimdi Ara

ne önerirsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ranked kda larım bu şekilde arkadaşlar kümem gold 2 ne önerirsiniz yani mainim support ama kanser oluyorum bu adclerden bir de supporta değer verilmeme konusu var tabi o ayrı dava lane mi değiştirmek istiyorum ne yapayım laneimi /maini mi

ne önerirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi urgot purosu -- 8 Haziran 2015; 23:15:03 >

• Support olarak devam et sona gibi karşı adcyi oyundan düşürebilecek bir şampiyon alabilirsin lulu gibi adcni kotu pozisyonlardan çıkartacak karşı adcyi w ile saf dışı birakabilecek bir support veya thresh gibi lanein agresifligini kendinin belirleyeceği rahatlıkla roam atabilecegin bir pick yapıp roam atarak yukselebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: urgot purosu

ranked kda larım bu şekilde arkadaşlar kümem gold 2 ne önerirsiniz yani mainim support ama kanser oluyorum bu adclerden bir de supporta değer verilmeme konusu var tabi o ayrı dava lane mi değiştirmek istiyorum ne yapayım laneimi /maini mi

ne önerirsiniz

Kendine adc arkadaş bul

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gümüşten thresh ile çıktım fakat şu aralar thresh oynama isteğimi nasıl olduysa kaybettim janna ve morgana daha çok oynuyorum artık alıcağım herolar mid ve top lane ağırlıklı olucak öneri için teşekkürler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProHookBlitz

quote:

Orijinalden alıntı: urgot purosu

ranked kda larım bu şekilde arkadaşlar kümem gold 2 ne önerirsiniz yani mainim support ama kanser oluyorum bu adclerden bir de supporta değer verilmeme konusu var tabi o ayrı dava lane mi değiştirmek istiyorum ne yapayım laneimi /maini mi

ne önerirsiniz

Kendine adc arkadaş bul

var da weste geçti ücretsiz olunca geri gelicek o zaman atıcaz şimdilik prem yok

• Yanına iyi bir adc main bulup, birlikte maçlar atın ama hemen 1-2 yenilgide birbirinizden vazgeçmeyin, oyununuza alıştıkça liginiz beraberce belli bir seviyeye kadar yükselir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.