Şimdi Ara

ne tavsiye edersiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba eşime doğum günü hediyesi olarak makine almayı düşünüyorum malum fiyatlardan taksitli (kredili) düşünüyorum media markt da satıcı arkadaş 2000 tl ye canon 1300d önerdi benim düşündüğüm rakam da hemen hemen 1800 - 2500 tl arası çantası ıvırı zıvırı olarak set olan bir cihaz alırsam daha iyi olacak en azından bazılarında lens oluyor yanında ekstra indirimli paket olarak öyle birşey olursa en azından bir müddet bizi götürür makine olarak bu fiyat aralığında ne önerirsiniz önümde 2 aylık bir zaman dilimi var şimdi karar verebilirsem ona göre bütçemi ayarlarım.

• Canon 200d aldim Ben 2800e 18-55is stm ve SD kart ve çanta ile tavsiye ederim.Guzel makine

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eos 1300 d pek önermiyorlar diye biliyorum. Biraz araştırın isterseniz .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu makinelerin hemen hepsi basarili ve fotograf kaliteleri hemen hemen ayni.

Onemli olan ucundaki objektif.

Baslangic olarak, 18-135 gibi bir objektifi olan herhangi bir model secmenizi tavsiye ederim. Ardindan da bir tane 50mm objektif.

Aksi halde, cekmecede yatan bir cihaz almis olursunuz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1300D'den çoook ama çok iyidir 200D, sakın 1300D'ye kuruş harcamayın !..
    Canon 200D alın eğer Canon alacaksanız illa de...
    Bence Olympus OM-D E-M10 Mark II + 14-42 EZ kit lensi çok daha rahat, verimli kullanır. Ufacık, 5 eksenli titreşim önleme özelliği ve diğer bir çok yeteneği ile 2.250 TL.
    Bakınız -http://fotoptik.blogspot.com/2016/11/olympus-om-d-e-m10-mark-ii-canon.html

ve 1300D için bakınız -http://fotoptik.blogspot.com/2016/06/canon-1300d-alnr-m-alternatif-olarak.html

ne tavsiye edersiniz?

Şuradan da geriye doğru Olympus OM-D E-M10 Mark II ile neler çekmişler birkaç örnek görebilirsiniz,
    http://m43turkiye.com/viewtopic.php?f=53&t=410&start=90
    .

• cevaplar için teşekkürler bayanlarda genelde hani nikon canon olsun cep telde apple samsung gibi o yüzden bir de hediye olacağından genelde nikon ve canon modellerine yoğunlaşıyorum bir de bütçe meselesi tabi geçen nikon d3300 gördüm o nasıldır biraz eski makine olduğunu biliyorum ancak bütçe 2k civarında olduğu için önüme bu seçenekler çıkıyor d3300 canon 1300d ve 200d önerileriniz çerçevesinde 1300d yi eliyorum.
  • hatta d3400 modelini de gördüm tabi bilemiyorum nasıl 3300 le arasındaki farkı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye verir misiniz lütfen?
    4 yıl önce açıldı
    Leptop Tavsiye Eder misiniz ?
    13 yıl önce açıldı
    Tv Tavsiye Sizce Hangisi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Büyük kocaman bir aynali makine alacaksaniz Canon 200, 700,750 ... Nikon 3300, 3400, 5*** serileri isinizi fazlasiyla gorecektir.

Yalniz uzun vadede o agir ve kocaman govde+lensler bıkkınlık verebilir. Disari cikarken cok dusunursunuz kim tasiyacak simdi bunu cantasini falan.. denilir ve o makineler evde unutulmaya terk edilir.

Tavsiyem yine profesyonel bir makine fakat daha küçük kibar gövde ve neredeyse cebinizde tasima Kolaylıligi beraberinde cok kaliteli fotoğraflar... Seçim sizin..

Yine aynali makinede israrci olacaksaniz yardımcı olalim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam inanın pek bir bilgim yok bu fotograf makinesi işlerinde nasip olursa bebeğimiz olacak pek durumum da yok ama tam şu an böyle iyi bir hediyeyle evladımın annesini sevindirmek isterim maksimum 2.5k vermek niyetindeyim küçük profesyonel makinelerin var olduğunu sizden duydum yeni bende 5 sene önce aldığım sony cybershot 14 mp lik makine vardı hala da durur tabi teknoloji ilerliyor mesela neler var küçük boyutlarda
  • burakketenci kullanıcısına yanıt
    Aynasız almayin demiyorum lakin günümüz teknolojisiyle birlikte aynalilarda rank düşmeye aynasizlarda artmaya basliyor yani aynasizlar guclenmeye basladi aynalilar karşısında. Mirrorlens (aynasiz) makineler pazarda büyümeye ve bir cok konuda da bilindik dslr makinelerden daha üstün gelmeye başladı.

Tavsiye konusunda; Sony A6000, Olympus OMDEM M2 makinelerini onerebilirim.

Bi araştırın, inceleyin derim, karşılaştırin her ikisini ayrica dslr ile de karşılaştırın.

Ayrıca Allah analı babali büyütsün diyeyim simdiden 😊

• yukarıdaki arkadaşa katılıyorum ben geçen 200d aldım fakat alma sebebim canon 2.el piyasası ve lensleri diğer firmalara göre ucuz a6000 ve olypus m10 ii işinizi görecektir
  • Omdem 10 ile Canon dslr karsilartirmasi atacağım Türkçe degil ama izleyin lutfen en azindan boyut olarak Olympus'un ne kadar kompakt olduğunu göreceksiniz:

https://youtu.be/H-vzqR3TPkE

Yukarıda size mesaj atan Jiddi adli arkadas aynasiz konusunda gayet tecrubelidir, eğer aynasiza kafaniz yatarsa o da yardimci olacaktir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amasseia -- 18 Ocak 2018; 16:48:58 >
  • çok teşekkür ederim hepinize benimde ilgimi çekti aynasızlar a6000 çok sempatik ve iyi özellikli duruyor eşimde sony severdir ilgim bu yöne kaymaya başladı sony center dan 2300 fiyat aldım acaba daha uygun yerler bulabilir miyim ?
  • 2.138' e var aratın bulacaksiniz.

İki makine de kalite açısından cok benzer makineler. Boyutları da birebir fiyatları da.

Hangisinin görünüşünü sevdiyseniz onu alın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.