Arkadalar ben kasamı boyıcam boya tabancası ile sentetik boya çok geç kuruyo ve akıyo . hızlı kuruyan onun haricince nası boya kullanmalıyım nerden temin ederim ?
AKÇALI SPREY BOYA AL
yok sprey boya ile boyamıcam boya tabancaı ile içne ne tür boya koyarım onu soruorm
mobilya boyası koyman lazım
aga mobilya boyası metale uyarmı ? bu akirilk veye selülozik olurmu ?
asatar olarak belli bir renkmi oluyor ben gri aldım olur degilmi ayrıca sprey vernik olarak matmı yoksa parlakmı kullanayım
astar sonkat boyaya ton olarak yakın olması yeterli zıt renkler olmasın yeter :)
Git bi oto boya satan yere renk yaptır
10 dk damı kurumasını istiyorsun ?
kasa metal olduğu için astar olarak antipas kullanabilirsin zaten antipasında astar özelliği var kutusunda yazar astar boyanın özelliğide üzerine gelen boyayı düzdün göstermektir ki rengide çok uygun bütün renklerin rahatlıkla kapatabilceği bir renk ve metal bileşenlerinde ömrünü uzatır plastik yüzeylerdede kullanman mümkün üzerine kullanacağın renk tamamen sana kalmış mat renk özen ister tertemiz olmalı kir kaldırmaz parlak vernik kullan ayna gibi olsun
quote:
Orijinalden alıntı: Fark Var
yok sprey boya ile boyamıcam boya tabancaı ile içne ne tür boya koyarım onu soruorm
tabanca boya işine hiç girme al bi kutu sprey boya masrafın en cok 10 tl olur boyasıda hemen kurur
ama yok ben yapıcam dersen selülozik boya ve tiner kullan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme