Şimdi Ara

ne tür boya kullanmam ? üstatlar yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadalar ben kasamı boyıcam boya tabancası ile sentetik boya çok geç kuruyo ve akıyo . hızlı kuruyan onun haricince nası boya kullanmalıyım nerden temin ederim ?

• AKÇALI SPREY BOYA AL
  • yok sprey boya ile boyamıcam boya tabancaı ile içne ne tür boya koyarım onu soruorm
  • mobilya boyası koyman lazım
  • aga mobilya boyası metale uyarmı ? bu akirilk veye selülozik olurmu ?
  • olur kardeşim
  • olur olur dal gitsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asatar olarak belli bir renkmi oluyor ben gri aldım olur degilmi ayrıca sprey vernik olarak matmı yoksa parlakmı kullanayım
  • astar sonkat boyaya ton olarak yakın olması yeterli zıt renkler olmasın yeter :)
  • Git bi oto boya satan yere renk yaptır
  • 10 dk damı kurumasını istiyorsun ?

kasa metal olduğu için astar olarak antipas kullanabilirsin zaten antipasında astar özelliği var kutusunda yazar astar boyanın özelliğide üzerine gelen boyayı düzdün göstermektir ki rengide çok uygun bütün renklerin rahatlıkla kapatabilceği bir renk ve metal bileşenlerinde ömrünü uzatır plastik yüzeylerdede kullanman mümkün üzerine kullanacağın renk tamamen sana kalmış mat renk özen ister tertemiz olmalı kir kaldırmaz parlak vernik kullan ayna gibi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fark Var

yok sprey boya ile boyamıcam boya tabancaı ile içne ne tür boya koyarım onu soruorm

tabanca boya işine hiç girme al bi kutu sprey boya masrafın en cok 10 tl olur boyasıda hemen kurur

ama yok ben yapıcam dersen selülozik boya ve tiner kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.