Bildirim
ne yapabilirim yardım edin
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
youtube için program var, onu yüklersen izleyebilirsin, istediğin siteye girip istediğini yazabilirsin ancak webcam bağlayıp görüntülü chat yapamazsın. pspnin kendi kamerası var, onu alırsan resim çekebilirsin ama henüz onu destekleyen bir chat programı yok. 2008de çıkacağı söyleniyor ama bakalım. msne girip yazışabilirsin ama görüntülü değil. -
Videolu chat hariç hepsini yapabilirsin. -
görüntülü chat malesef olmaz. youtube danda pek performans bekleme pcde izlediin gibi olmuyor.
ama ekşiye bu foruma vs yazabilirsin. -
youtube okadar kötü deil aslında geniş ekran zevkli oluyor..İleriki yazılımda görüntülü chat de olcakmıs yani öle söylentiler var.. -
ben bu forumada yazı yazdım ekşi sözliüese ama youtube a girmeye çalıştım girdim izlemek için tıkladım ama adobe flash player yüklemem gerektiğini söledi bende yüklemedim sanıyorun yükleyince olmuyo sadece programla çalışıo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X