Şimdi Ara

Ne Yapacağımı Bilmiyorum, Dertleşecek Kimsem Yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 Aylık bir ilişkim var 6. ayda sevdiğim insandan annesinin öğrenmesi üzerine ayrıldım. Tekrardan 1 ay sonra benim okuduğum okula geldi ve serviste görüşerek tekrardan bir araya geldik. Annesinin 1 aylık İngiltere tatilinden sonra sevgilim annesiyle konuştu ve ne kadar sevdiğini, ayrı kalamayacağını annesine bahsetti fakat annesinin tepkisi bunun üzerine fazla sert oldu. Kesinlikle benimle birlikte olmasına izin vermeyeceğini, sevgilimin ne kadar olsa da beklerim demesinin üzerine yine sert çıkarak hiçbir zaman bu birlikteliğe izin vermeyeceğini söyledi. Kendisiyle sadece serviste okula gidene kadar ve de eve dönene kadar görüşebiliyoruz toplasak 1 saat ancak sürüyor. Okulda görüşmemiz yasak sadece uzatan bakabiliyorum. Bu sabah serviste konuştuk ve kendisinden vazgeçmemi istedi. Bana söylediği "Hayatın boyunca birlikte olamayacağın biri için neden bekleyeceksin" oldu. Belki bir lise aşkı bilinmez ama kesinlikle vazgeçmeyeceğimi düşünüyorum ve bunu kendisine belirttim. Kendisine vazgeçtiğimde ne olacak diye sorduğumda kendisinin hala seveceğini söyledi. Dertleşecek kimsem yok. Sevdiğim insan için birçok arkadaşımla aramı bozdum ve sadece birkaç arkadaşım kaldı dertleşebileceğim. Fakat kendisi bu durumdan kimseye bahsetmemi istiyor. Sizce ne yapmam gerek gerçekten çok zor bir durumdayım. Annesinin kararı değişebilir mi ilerleyen sürede? İçimde sürekli bir burukluk var, yardımlarınıza ihtiyacım var.

• Allah sabır versin kardeşim şunu söyliyim size eğer gerçekten birbirinizi sevseydiniz annesi engel olamazdı gerçek aşk herşeyden üstün gelir onu al teke tek görüş gözlerinin içine bakarak iddialı bir şekilde sevdiğini söyle ve seveceğini şunuda ekle gerçek aşk herşeyden üstündür aşka inanıyorsan gerisi tırı vırı inanmak başarmanın yarısıdır aşkta diğer yarısı umarım dilediğin gibi olur
  • Annesi seninle birlikte olmasina neden sert cikiyor? Maddi durum felan mi? Yoksa kizinin biriyle birlikte olmasi mi sorun?
    Ha bu arada kiz senden vazgececek benden soylemesi cunku kizlar kolay kolay lise asklari icin ailelerini karsilarina almazlar. Zaten bunu sinyalini vermis sana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıradan arkadaşlarsa birşey diyememde gerçekten dostum kardeşim dediğin adamı hiçbir zaman bir kız için kaybetme !
    Bunu bilir bunu söylerim.
    Yapacağın en büyük yanlışlardan olur.

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arddsc38 -- 8 Aralık 2014; 16:28:10 >
  • annesi neyini begenmedi gördü mü seni

• @rapidguy Hocam zaten gerçekten sevdiğime inandırmış durumdayım o konuda bir sorun yok, umarım hocam :)
    @Hit Adam Kızın genel olarak biriyle olması sorun bir de annesi alevi ve fakat ailelerinde bu durumdan dolayı ayrımcılık var. Zaten 3 aydır annesini karşısına almış durumda benle birlikte olarak.
    @arddsc38 Sıradan arkadaşlardı fakat yine de dertleşebildiğim insanlardı maalesef.
    @go_can beni sosyal hesaplarım üzerinden gördü fakat mezhep ayrımından dolayı böyle düşünüyor.
  • Kızın annesi haklı bence bunu kişisel algılama. Aileler arası bu farklılıklar ileride hatta şimdi bile büyük anlaşmazlıklara neden oluyor ve annesi böyle riske girmek istemiyor. Bu tür ilişkilerde sorunlar zor aşılır aşılsa bile senin ailenin kızı mezhebinden dolayı yadırgama ihtimali var . Bütün bunlar ve daha fazlasını kızın annesi sizden daha mantıklı düşünüyordur emin olabilirsin. Çokta üzülmene gerek yok ünivrsteye giderseniz zaten ayrilacaksiniz

• Uzun hikaye filmini izle derim ciğer.Persfektif sahibi olursun iyi seyirler
  • Osman Okkes O kullanıcısına yanıt
    Valla ben bile aldıysam bu hayatta imkansız diye bir aşk yoktur Ben Tunceli Kız arkadaşım Rize'li.. ben aleviyim o sunni. Babası iki cihan çarpışsa bu iş olmaz dedi tüm sülalesi ayaklandı benim sülalemde bile çatırdamalar oldu ama biz duruşumuzdan hiç taviz vermedik kız arkadaşımda da babasında da laz damarı derler ya ondan var Babası vermiycem dedi kız arkdaşımda görüceksiniz babam güzelikle verecek dedi! Alttan girdi üstten çıktı etmediği kalmadı sonunda ikna etti. Valla ben de kapıdan girdim bacadan çıktım denilebilir.
    Herkes ama herkes bir yorum yaptı ilk zamanlar dinliyorduk sonra kulaklarımızı tıkadık artık millet pes etti şimdi benim ailem kız arkadaşımı kızları gibi çok seviyorlar onun ailesi de beni ama bizi bu duruma gelene kadar mahfettiler kaç yıl uğraştık .. Gerçekten seviyorsanız ve kendinizden eminseniz olmayacak diye bir şey yok ben her zaman bunu derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arekner -- 9 Aralık 2014; 10:18:51 >

• Kardeşim seni az cok anlayabiliyorum. Sunlari soyleyebilirim. Kiz seni seviyorsa ve kizin soyledikleri ciddiyse sonuna kadar zorla derim.ama annesi seni istemiyorsa belki vardir bir bildigi,
    # seni kizina layik gormuyordur
    # yasiniz kucuktur die isstemiyordur
    # annesi kizinin iyiligini dusunmuyordur.

Dedigim gibi sonuna kadar zorla ilişkini ama biryere kadar ondan sonra zorlamaya gerek yok.tek yapman gereken kizi unutmak. Hayat guzel önüne belki daha iyileri cikicak bilemezsin.benimde delice sevdigim kiz oldu.kiz icin herseyi yaptım 2 3 ay ama olmayinca olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dua et bol bol bu da bir sınav atlatırsın zamanla neler neler atlatıyoruz her birimiz..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.