Şimdi Ara

NE YAPACAĞIMI BİLMİYORUM (TM3)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sene 2. Senemdi ve hedefim deu, Anadolu hukuktu. Hamda 15 bin iken obp belası yüzünden 20 bine geriledim. Şimdi anca Yalova, Sakarya gibi hukuklar geliyor ve hiç istemediğim şehirler, okullar. 3. Seneye kalsam çok yıpranacağım, kendimden 2 yaş küçüklerle sınava gireceğim, sıralamamı düşürme korkusu olacak. Siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok yorgunsan bence git ama en iyisini yine sen bilirsin

• sfingo S kullanıcısına yanıt
    Gidip de sonra daha fazla pişman olmaktan korkuyorum.

• 2 yaş mevzusu önemli değil benimde ilk mezun senem ama 2 yaş küçüklerle girdim bişey olmadı seni yoran şey 3 kere sınava girmek olur bu obp banada vurdu benide 4bin attı 11den 15e hedef deu idi anadolu yazıcam şimdi
    Yaşı düşünme 3. Sene ders çalışabilirmisin bunu düşün bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 22 Temmuz 2016; 22:19:06 >
  • 3. yıl bence biraz ağır ama olmaycak bir şey değil. kendine güveniyorsan 3. seneye kal.

ilk senen ile 2. senen ile arada çok fark varsa 3. seneye hazırlan ama normal bir fark varsa dahada güzel olabilir dene bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • akpaha kullanıcısına yanıt
    O güç var hocam hatta bu sene yaptığım hataları yapmam lys'ye martta başlamak gibi. Beni tedirgin eden şey obp mevzusu. Seneye çok daha fazla etki edecek ondan endişeleniyorum biraz da.

• Anthelleth kullanıcısına yanıt
    Geçen yıl bu sıralarda beni 3k atarken bu yıl 4k attı seneye kim bilir ne olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    İlk sene 54 bin yaptım 2. sene 20 bin yaptım. Obp 5 bin geri atmasa Anadolu hukuk olacaktı ama o da olmadı. Şimdi Yalova hukuk geliyor ama büyükşehirde iyi bir üniversitede okumak istiyorum.

2-3 soru fazla yapmış olsam Akdeniz, Kocaeli hukuk yazardım ama şimdi gelmiyor 4 gündür bunu düşünüp duruyorum.

büyük şehirin yaşam zorluğu var onu bir düşün
    seneye dahada geri atar bence seni bunu da bir düşün

okul önemli bir etken ama kendini geliştirmen daha önemli.
    eldeki bulgur çarşıdaki pirinç den iyidir.

seneye belki dahada kötü olabilir. güzel bir başarı elde etmişsiniz ama insan yinede korkuyor. ben yerinizde olsam giderim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Coğrafya uzmanlık alanımdı benim denemelerde fullemişliğim var sınavda 13 yaptım geçen yıl 21 yapmıştım düşündükçe kafam gidiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Anthelleth

Bu sene 2. Senemdi ve hedefim deu, Anadolu hukuktu. Hamda 15 bin iken obp belası yüzünden 20 bine geriledim. Şimdi anca Yalova, Sakarya gibi hukuklar geliyor ve hiç istemediğim şehirler, okullar. 3. Seneye kalsam çok yıpranacağım, kendimden 2 yaş küçüklerle sınava gireceğim, sıralamamı düşürme korkusu olacak. Siz olsanız ne yapardınız arkadaşlar?

Tercih yap kardeşim.

• ...DeAtH... . kullanıcısına yanıt
    İstanbul, Ankara, İzmir gelmese bile Eskişehir, Antalya, Kocaeli bile gelseydi sevinecektim hocam ama şimdi hiçbiri gelmiyor. Seneye bir şey olup da düşürmekten de korkuyorum, gidersem keşke kalsaydım demekten de.

• ufak farklılıklar için 1 seneni heba etme derim, selçuk iö var sakarya var onlar da iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Cevabını değiştirdiğim 2 sorum yanlış çıktı, onları olduğu gibi bıraksaydım şimdi daha iyiydim 18 bine girsem yeterdi bana

• Konya hiç düşünmedim, Sakaryadansa Yalova'yı tercih ederim ama işte hedeflerim farklıydı Eskişehir, İzmir hayali kuruyordum.

• Ileride yapmadım diye pişman olmaktansa yaptım diye pişman olmak daha doğru geliyor bana, ben de 30 binden kalmayı düşünüyorum, Erzurum-Erzincan'a gitmek istemiyorum açıkçası, obpden kaybetmemek için de şunu söyleyeyim; şu sene anladığım birkaç şeyden biri matematik, edebiyattan bize fayda yok, 40 matematik her türlü rahat ettiriyor.

anladığım derken matematiği anlamadım, önemini anladım, kendisini anlasam bu durumda olmazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jordan Henderson -- 22 Temmuz 2016; 22:40:26 >
  • Buradaki insanlar bencildir sırf önümden 1 kişi daha çekilecek diye sana mezuna kal derler ben olsam senin yerinde giderdim. alternatiflerini araştır, bu sene sıralamalar sayısal etkisiyle düşeceği söyleniyor bunu da göz önüne al yeni açılan hukukları bak...
  • Jordan Henderson kullanıcısına yanıt
    İşte hocam ben de onu düşünüyorum, ileride keşke yapsaydım demek yerine şimdi denemek istiyorum. Matematik 26 net yaptım seneye 32 net üzeri çıkarsam çok daha iyi sıralama yapabilirim. Edebiyatta 50 yaptım ama buna sevinemiyorum sorulan sorular çok kolaydı çünkü. Sizin de mi 2. seneniz bu arada?
  • Gel sarılalım kardeşim Bende mezunum.Marmara hukuk istiyordum.En kötü anadolu hukuka giderim diyordum.Hamda 12k geldi,obp 18k'ya attı.Şimdi kara kara düşünüyorum ne yazsam diye.Büyük ihtimalle de Selçuk hukuk yazacağım.Benim de aklımdan üçüncü seneye kalmak geçiyordu.Kalsam çok iyi yapabileceğimi de biliyorum.Seni bilmem kardeşim ama ben üçüncü sene psikolojisine dayanamam.Sende kalsan çok daha iyisini yaparsın ama iyi düşün derim.Hayırlısı olsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.