Şimdi Ara

NE YAPACAĞIZ BU DOLANRICI TAYFAYLA (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
7
Favori
18.241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
212 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Noter huzurunda paranın satıcıya aktarılması ( nakit olarak değil ) sağlansa dekontlarında bir şekilde çıktısı alınıp noter onaylasa hiç sıkıntı olmaz aslında.. Çünkü hiç kimse yanlışlıkla o saat dakikada yanlışlıkla o hesaba havale yapamaz.

Gerçekten satıcı için kötü bir durum iyi niyetli insanları da bu şerefsizler yüzünden dolandırıcı sanıp kırabiliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exponent

quote:

Orijinalden alıntı: jac0B0

Mahkeme karari var mi bu olayla ilgili?

Bana cok sacma geldi de, mahkeme diyecek sen bu adama arabani satmamissin :/

Telefon kayitlari var sonucta, savcilik operatorden talep edip dinleyebilir.

Ne kaydından bahsediyorsun üstadım. Telefon konuşmalarımızın operatörlerce kayıt edildiğini mi düşünüyorsun? :)

görüşmeler kayıt ediliyor bilmeden sallama etrafa
  • Valla hocam tebrik ederim bilmedigim

Bir yontem daha ogrettin bana hep boyle talepler geliyordu parayi ben yolliyayim araci kardesime sat diye geri ceviriyordum bilmesemde bu yontemleri tamamen tesaduf...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fat304h

Çok sevdiğim, araya taraya boylesine temiz bulduğum 2004 Model 530d aracim var. Aklımda bir iş vardı satip nakite çevirip iş kurayım diye düşündüm. Ben Konyadayim. Size benzer şekilde bir olay başıma geldi. Araba 85.500 pazarlik payı var diye yazdim. Birisi aradi Ankaradan geleceğim 83bin lira param var ne olur ne biter 85.bin olsun altini dusuneceksen boşuna yorulup gelme dedim. Arayacagim falab dedi 2 gun sonra aradi boyle boyle izin alamıyorum iste biraderle arkadasi gelecek vekalet falan konuştu.Bende dedimki biraderine parayi nakit elden ver nakit getirsin yada biraderin atsin benim hesabima dedim.Geldiler diğer gün, baktilar hoslarina gitti parayi falab konuştuk, ya dedi karışıklık olacaktı iste abim atacak parayi, araci ben alacağım falan diyor bi yandanda din iman karistirarak konuşuyor. Baktim tekin değiller girdim sözde birader olan kişinin koluna siz p.csiniz ama ben sizdende p.icim araba maraba yok hemserim hadi hadi bakin dalganıza benim kafam atmaya başladı dedim. Hicbirsey demeden gittiler

Namuz yoksunu insanlar alinteri ve calismayla kazanilan paralara goz dikmis ve buna bir cozum bulan yada arayan yok yazik bize

• quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

quote:

Orijinalden alıntı: Why Shy

quote:

Orijinalden alıntı: moonwhite

Böyle bir dolandırıcılık şekli yok.

Kimse size EFT yapıp arabayı bana satmadı diye dava açamaz.

otomobilin mesut abisi diye bir kanal reklam yapmak için yalan bir haber uydurdu, sadece gündeme gelmek için, videoda da diyor ki arkadaşımın başına geldi. Mail attık dedik dosya numarası ver kontrol edelim, cevap yok tabi.

Bir Adalet Bakanlığı çalışanı olarak söylüyorum, eft yapıp bana satmadı diye dava açılamaz...

Başka bir dolandırıcılık yapacaklardır, o kadar kolay değil o iş. Ben de o zaman birine ulaşayım. İbana atayım, bana satmadı diyeyim ne güzel dünya...

Sen adalet bakanlığı çalışanıysan ben Nasa'da atom mühendisiyim. Buyur dosya numaramda 2017/538 bak bakalım neyle alakalıymış, bana söyle bekliyorum.

İl ve mahkeme adı da verir misin?

Bu şekilde dosya bulunamayacağını bilmen gerekir?

Ayrıca neden yalan söylensin bu konuda ?

Konya 4. Asliye Ceza Mah. Dosya numaram 2017/538 esas bak bakalım neyle alakalıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: crypterografi

hocam merak ediyorum böyle bir durumda şöyle bişey yapsak nasıl olur.

para hesabımıza yattıktan sonra notere falan gitmesek yanımızda adam varsa onu da eksek kaçsak. parayı direk hesabımızdan çeksek ne olur?

hiç bilmediğimden merak ettim

Yaş 15 herhalde

• Kuralsiz111 kullanıcısına yanıt
    Kayıtları döker. Şu saatte şununla şu kadar süre görüşülmüş der o kayıtlar. Kişilerin görüşmesi kayıt edilemez, daha önce mahkeme dinleme kararı vermedi ise.

• quote:

Orijinalden alıntı: crypterografi

hocam merak ediyorum böyle bir durumda şöyle bişey yapsak nasıl olur.

para hesabımıza yattıktan sonra notere falan gitmesek yanımızda adam varsa onu da eksek kaçsak. parayı direk hesabımızdan çeksek ne olur?

hiç bilmediğimden merak ettim

O parayı yer içer güzelce eğlenirsin. Daha sonra donuna kadar alır devlet :)

• quote:

Orijinalden alıntı: xkrc

Şöyle anladım hocam dolandırıcı bir ilan veriyor birisi buna atlıyor, sonra dolandırıcı başkasının sattığı ürüne talip oluyor ondan iban alıp ötekine veriyor. Dolandırıcı satıcıyla alıcıyı buluşturuyor, alıcının parasını satıcıya göndertiyor ancak satıcının ürününü kendi adresine kargolatıyor vay anam vayy..

Hocam işin özeti;

Aşcı bahçıvanı, bahçıvan şoförü, şoför uşağı

Şaka bi yana doğru anlamışsınız, dolandırıcı kargoyu alıp kayıplara karışıyor. Ortada parasını ödeyip ürünü alamayan bir mağdur kalıyor. Oda mahkemeye başvuruyor parasını alıyor gönderdiği kişiden. Amacı ürününü satmak olan vatandaş hesabına gelen parayı iade etmek zorunda kalıyor mahkeme kararıyla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exponent -- 2 Mart 2018; 19:32:4 >

• s_g_m_s kullanıcısına yanıt
    cahilden korkarım cahilden ötürü sayın cahil adalet bilmem neyi çalışanı Türkiye adalet adalet Türkiye

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

quote:

Ne kaydından bahsediyorsun üstadım. Telefon konuşmalarımızın operatörlerce kayıt edildiğini mi düşünüyorsun? :)

Ya kardeşim niye ısrar ediyorsunuz, yok öyle bir kayıt.

• onurg07 O kullanıcısına yanıt
    Hocam ne dediniz şimdi :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_g_m_s -- 2 Mart 2018; 20:37:11 >
  • Tilkilere bak ya 😀. Ülkemizde her bir açık göze 86 vatandaş düşüyormuş

• Teşekkürler arkadaşım.Yararlı uyarıcı paylaşım için.
  • son eklediğin numarayı bilmiyordum,yazdığın iyi oldu ...
  • Böyle mevzulardan hep takasa girdim buyuk şirketlerle galerilerle mis gibi uğraş sıfır vallahi dert bunedir tayfun

• quote:

Orijinalden alıntı: savas1000

İki sene önce insignia aracımı sattım bu şekilde.

Alıcı mersin deydi, İzmir deki akrabasına vekalet çıkarttı, para benim hesabıma geldi ben de alıcının vekiline sattım arabayı.

Dolandırıcı tayfada değil de iftiracı tayfada sıkıntı var gibi.

Parayi yatiranla araci alan arasinda vekaletle bag var. Dolandiricilar biri aracı alıyor. Diğeri parayi gönderiyor. Asla birbirlerini telle aramiyorlar. Mahkemede tanimadigini soyluyorlar birbirlerini.

• kara_eylül kullanıcısına yanıt
    Özel bankacılık müşterisi misiniz? Ya da portföy temsilciniz mi var?

Kimse karı olmayan bir şey için sizi arayacak, yok satıcıyı arayacak.

Bloke çek dersiniz o farklı.

Bankada gişedeki çocuklar kafasını kaldıramıyor şubeye girip çıkandan.

• Yorumları okudum da dolandırıcılar bu ülkede aç kalmaz. Öyle dolandırıcılık olmaz diyenler telefonda "ben polisim altınları torbaya koy, bana ver" diyene altınlarını verenler😂😂

• quote:

Orijinalden alıntı: sharkemre

quote:

quote:

Gunde milyonlarca dakika görüşme yapiliyor. Sadece hakimin dinleme karari verdigi teller dinlenir kaydedilir. Digerleri hangi no lar, kac dk, hangi baz istasyonundan konustugu kaydediliyor. Zaten faturalandirma icin bu da şart.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.